Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : immigració
El racisme d'Elx demostra que els empresaris tornen a jugar amb foc. [CAT/CAS]
20 set 2004
El racisme d'Elx demostra que els empresaris tornen a jugar amb foc
x Jaime Oleary - [20.09.04 - 12:53]

En el polígon de Carrús, Elx, un grup de feixistes va atacar uns magatzems de ciutadans xinesos utilitzant el vell arma del foc tan del gust dels grups racistes des de les creus ardents del ku klux klan a les torxes nazis de les concentracions Hitlerianas. L'excusa aquesta vegada és que la tradicional indústria del calçat no pot competir amb els sistemes xinesos que són acusats d'il·legals.

Pot ser que ho siguin, això deuen dir-lo els jutges i per a això existeixen les denúncies, els jutjats i les diligències. No obstant això alguns decideixen prendre's la justícia per la seva mà i muntar el numerito d'una manifestació de convocants anònims més que sospitosos. Segurament els empresaris d'Elx que durant desenes d'anys han dominat el sector del calçat mai van utilitzar metods il·legals per a la seva fabricació, distribució i venda, segurament. Segurament els obrers de les seves fàbriques, sempre van tenir els papers en regla, mai van treballar en tallers clandestins, i els nostres exemplars empresaris mai van enviar el treball fora del nostre pais per a etiquetar-lo a casa, segurament, mai van explotar a ningú i sempre van complir amb les seves declaracions d'hisenda, les seves altes en la seguretat social. Segurament aquests mateixos empresaris mai van contractar treballadors il·legals als quals pagar una misèria i mai, segurament, van rebre ajudes del govern en forma de subvencions o ajudes a jovens emprenedors, segurament. Segurament també aquests empresaris no tenen gens que veure amb la miserable salvatjada de cremar naus i insultar i acoquinar a estrangers pacífics i indefensos, segurament.

Segurament tot ha estat idea d'aquests dos menors detinguts i els cognoms que tots coneixen a Elx no estan barrejats en aquest episodi, segurament.

La premsa privada insisteix en la presència de treballadors en l'incident, persones temeroses de perdre el seu lloc de treball. No obstant això si la Wolskwagen amenacés amb reduir plantilla a ningú se li ocorreria insultar a ciutadans alemanys ni cremar les seves naus.

L'ajuntament socialista d'Elx ha reaccionat condemnant els fets; no és suficient. Deu buscar-se als autors intel·lectuals, aquesta expressió tan del gust dels peperos que per descomptat i segurament gens tenen a veure amb l'atropellament.

Elx ha estat i és una ciutat de tradició obrerista d'una banda i amb grans cacics industrials per l'altra.

El cremar productes xinesos perquè substitueixen als autòctons és tan estúpid, o més, que cremar camions de coca cola per a que es venga més orxata. Els treballadors del món són tots iguals, tots. Els empresaris també; prefereixen el monopoli del mercat, l'exclusivitat del maltractament als obrers. El racisme incendiari d'Elx només demostra que alguns empresaris, fabricadors, comerciants i, per desgràcia també alguns treballadors imbècils, tornen a jugar amb foc.

Esperem que no cremin a ningú. Si ocorre una mica més greu del que ha passat fins ara a Elx deuria començar a organitzar-se una resposta ciutadana contundent. I a Elx des de fa molt temps s'ha lluitat molt i bé contra els feixistes. Tornen, estan aqui. Les dones i els homes nobles d'Elx no poden permetre que la dreta més perillosa decideixi qui pot i qui no pot treballar, viure, vendre o respirar en la ciutat. No ho faran.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[CAS]

El racismo de Elche demuestra que los empresarios vuelven a jugar con fuego

x Jaime Oleary - [20.09.04 - 12:53]
En el polígono de Carrús, Elche, un grupo de fascistas atacó unos almacenes de ciudadanos chinos utilizando el viejo arma del fuego tan del gusto de los grupos racistas desde las cruces ardientes de ku klux klan a las antorchas nazis de las concentraciones Hitlerianas. La excusa esta vez es que la tradicional industria del calzado no puede competir con los sistemas chinos que son acusados de ilegales.


Puede que lo sean, eso deben decirlo los jueces y para eso existen las denuncias, los juzgados y las diligencias. Sin embargo algunos deciden tomarse la justicia por su mano y montar el numerito de una manifestación de convocantes anónimos más que sospechosos. Seguramente los empresarios de Elche que durante decenas de años han dominado el sector del calzado nunca utilizaron metodos ilegales para su fabricación, distribución y venta, seguramente. Seguramente los obreros de sus fábricas, siempre tuvieron los papeles en regla, nunca trabajaron en talleres clandestinos, y nuestros ejemplares empresarios nunca enviaron el trabajo fuera de nuestro pais para etiquetarlo en casa, seguramente, nunca explotaron a nadie y siempre cumplieron con sus declaraciones de hacienda, sus altas en la seguridad social. Seguramente esos mismos empresarios nunca contrataron trabajadores ilegales a los que pagar una miseria y nunca, seguramente, recibieron ayudas del gobierno en forma de subvenciones o ayudas a jovenes emprendedores, seguramente. Seguramente también esos empresarios no tienen nada que ver con la miserable salvajada de quemar naves e insultar y amedrentar a extranjeros pacíficos e indefensos, seguramente.

Seguramente todo ha sido idea de esos dos menores detenidos y los apellidos que todos conocen en Elche no estan mezclados en este episodio, seguramente.

La prensa privada insiste en la presencia de trabajadores en el incidente, personas temerosas de perder su puesto de trabajo. Sin embargo si la Wolskwagen amenazara con reducir plantilla a nadie se le ocurriría insultar a ciudadanos alemanes ni quemar sus naves.

El ayuntamiento socialista de Elche ha reaccionado condenando los hechos; no es suficiente. Debe buscarse a los autores intelectuales, esa expresión tan del gusto de los peperos que por supuesto y seguramente nada tienen que ver con el atropello.

Elche ha sido y es una ciudad de tradición obrerista por una parte y con grandes caciques industriales por la otra.

El quemar productos chinos porque sutituyen a los autóctonos es tan estúpido, o aun más, que quemar camiones de coca cola para que se venda más horchata. Los trabajadores del mundo son todos iguales, todos. Los empresarios también; prefieren el monopolio del mercado, la exclusividad del maltrato a los obreros. El racismo incendiario de Elche sólo demuestra que algunos empresarios, fabricantes, comerciantes y, por desgracia también algunos trabajadores imbéciles, vuelven a jugar con fuego.

Esperemos que no quemen a nadie. Si ocurre algo más grave de lo que ha pasado hasta ahora en Elche debería empezar a organizarse una respuesta ciudadana contundente. Y en Elche desde hace mucho tiempo se ha luchado mucho y bien contra los fascistas. Vuelven, están aqui. Las mujeres y los hombres nobles de Elche no pueden permitir que la derecha más peligrosa decida quien puede y quien no puede trabajar, vivir, vender o respirar en la ciudad. No lo harán.
Mira també:
http://www.lahaine.org/b2/articulo.php?p=4356&more=1&c=1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El racisme d'Elx demostra que els empresaris tornen a jugar amb foc. [CAT/CAS]
20 set 2004
-Ningun ciudadano es ilegal-


¡¡STOP FASCISM!!
Re: El racisme d'Elx demostra que els empresaris tornen a jugar amb foc. [CAT/CAS]
20 set 2004
En el acto vandalico de Elche habían cerdos fascistas y neonazis con sus rapados y suicas banderas de España.

Por cierto,los disturbios y crímenes de Elche han sido respaldados y apoyados por España2000,DN y La Falange de Alicante;tb en Infonacional se apoya al terrorismo de la extrema derecha.
Re: El racisme d'Elx demostra que els empresaris tornen a jugar amb foc. [CAT/CAS]
20 set 2004
las manifestaciones anonimas fueron convocadas por los empresarios de elx usando como carne de cañon a los obreros que ellos mismos dejan sin trabajo, porque fueron los primeros en llevarse las fabricas a china. Lo que tanto les molesta a estos empresarios es que los chinos se hayan librado de los intermediarios.
Re: El racisme d'Elx demostra que els empresaris tornen a jugar amb foc. [CAT/CAS]
20 set 2004
subnormals, aneu a cremar les mansions dels empresaris del calçat!!!!!
Re: El racisme d'Elx demostra que els empresaris tornen a jugar amb foc. [CAT/CAS]
20 set 2004
El autor de este articulo no es Jaime Oleary sino Abel Ortiz. Aparecio en Red Libertaria antes que en le haine
Sindicat