Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
No hi ha incertesa a la Plataforma en Defensa de l'Ebre
18 set 2004
Milers de persones s'han trovat aquesta nit en un ambient de suport total a la PDE i a la seva lluita en la Festa que s'ha organitzat a Tortosa.
Una festa en la que els absents han sigut els membres d'unes "plataformes locals" que volen dissoldre la PDE. (alguna inexistent de fa anys)

Però no han fet falta. L'alegria i el suport han sigut totals.

La PDE continua i amb el recolzament del poble, de la gent senzilla i noble que ha fet l'impossible per aturar el transvasament de l'Ebre.

Els que se'n han volgut aprofitar políticament d'aquesta lluita no hi eren, però el poble no és tonto i ja n'està fart de manipulacions. Evidentment no es contava amb la seva presència, però l'absencia ha sigut la prova de que el sectarisme partidista no pot fer res contra la consciència popular

Si els/les que em llegiu sou sensibles i conscients del que és un poble entregat a una causa justa em comprendreu. I comprendreu que quan una activitat organitzada, sense despeses i amb suports de tota mena, rep una resposta tan popular i massiva és que lo poble ho te clar.

A nivell artístic han passat coses mai vistes a les Tortosa i Terres de l'Ebre, com escoltar 7 cantadors de jotes, amb un pobre guitarrò, (no professionals) fer rabiar el públic d'emoció i aplaudiments, o desenes de persones ballar la jota com mai havia vist al territori. Com la gent senzilla, plena de comfiança en la PDE vivia la festa sense cap altre requisit que portar-se el sopar, i els que no el portaven... s'han fartat el que han volgut i més.

Eics/ques! En 48 anys d'existència i més de 32 lluitant contra l'opressió i l'injusticia mai havia senti tant com avui el que és el poder popular. Ni en cap mani de les de la PDE, encara que hi anés mig milió de persones, ni en les antifranquistes o d'altres centenars a les que he anat. Perque el poble és senzill i valent, i pot tenir les coses clares, llavors no hi han "maniobres" que el puguen enganyar.

Sense discursos, sense propagandes cares, amb la truita de casa i l'ànim dret i valent.

La PDE, la de veritat, continua i reforçada per la voluntat popular. Ells marquen el camí. No cap dirigent.

Des d'un cor autogestionari fins el fons, GRÀCIES!

Vatros sou els/les que teniu la paraula, la raò i marqueu lo camí a seguir!

Tant de bo la consciència pugue arrivar a tot lo món!

Això ha sigut FELICITAT!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No hi ha incertesa a la Plataforma en Defensa de l'Ebre
19 set 2004
Endavant companys!!

;)
Re: No hi ha incertesa a la Plataforma en Defensa de l'Ebre
19 set 2004
Clar que si...endevant. Voldria dir que l'article que es va penjar referent al tema de la Plataforma en Defensa de l'Ebre és un article publicat per Vilaweb, no és cap opinió.

Per altra banda convido a tots i totes els i les membres de la Plataforma a continuar treballant, perquè s'obren nous fronts que necessiten de gent que vulgui volcar-s'hi. Parlo dels abocaments il.legals, inmorals i altament contaminants que hi ha no només dins el Pantà de Flix si no també en l'abocador del racó de la Pubilla ( es diu així no?). Tenim centenars de milers de tonelades d'urani a les terres de l'Ebre, i cal un poble en lluita per solucionar aquest problema.

sempre endevant companys, hi ha molta feina per fer!!!!!
Re: No hi ha incertesa a la Plataforma en Defensa de l'Ebre
20 set 2004
la PDE continua sense el llast dels SucioListos del PSOE, que ara que ja tenen el poder, els destorba la PDE.
Quina gentussa mes mesquina, el tal Aznar (casualitats!) i els seus seguidors. I els qui el manen, clar! Endavant, gent de l'ebre; deixeu amb el cul a l'aire aquests pseudo esquerrans que nomes volen el poder per a medrar!!
Sindicat Terrassa