Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : xarxa i llibertat
D-Form + pd~convention04 + Trans Cultural Mapping > reclaim the streams!
18 set 2004
Think Tools for Revolution! De vegades el calendari és capricios i fa que passin coses massa importants al mateix temps i en diferents llocs. De vegades hi ha una intuició que diu que hi haura un abans i un després d'aquesta mena de coincidencies amagades.

Per tot això aquest article explica i reclama la fusió espontania, necessaria i vital de tres events dins l'Europa Fortalessa en aquesta tardor sense fulles.

Sera de l'1 al 3 d'octubre la no-coincidencia.

A Riga, Art+Communication: Trans Cultural Mapping, mostra i conclusions dels darrers workshops de locative.net. La culminació de mesos d'estudi dins el programa europeu Trans Cultural Mapping. Un cocktel de Locative Media, Spectrum Ecology, Tactical Cartography i Endocolonization. Art+Communicaction té el paper del Think del trievent: alla on la teoria ha de posicionar-se políticament.

Al mateix temps pd~convention04 (Graz), la primera vegada que es reuneix el kernel del programa més revolucionari del 'mercat' lliure. Pure Data és un projecte d'una de les comunitats de programari lliure més trash de la història, un trencaclosques que es retransmetra des de Graz. Un grup de coders estètics ensenyara el que han fet als seus caus -universitats i hacklabs, majoritariament- aquests darrers anys. Són una comunitat trash que juga a una mena de go xinès que proporciona les eines per a la nova estratègia als netmedia.

"Una cel.lebració de la nostra cultura altenativa" es crida a D-Form (Barcelona). D-Form és una mena d'Akira que creix i creix. És molt mes que una festa i menys que una revolució, pero si el principi de la fi d'una estratègia de resistencia global contra el capital que ja no funciona. Diuen que està venint gent de tota Europa i de més enllà, la crida a la Revolució ha arribat!

Els streams de video i audio des del Think Repository de Riga, des del Tool Kit de Graz, des de la Permanent Revolution de Barcelona es podran barrejar amb gollum.artefacte.org, una eina per a la era entrat.

La fusió dels tres events ha d'esser total perque la politica és per tot arreu, perque el nou format que la cultura està adquirint al mercalab barcelona és perillos i s'exten. Perque ens comuniquem amb gamepads, amb sensors, amb el Pure Data, i perque encara no n'hi ha prou la crida es fa extensiva, deslocalitzada i urgent. Tothom hi és convidat!

context relacionat
>
fadaiat: un nou tipus d'espai públic. 18 de juny, 2004
> HighNoon: wsis? ens apanyem!. 8 de desembre, 2003
> pure-data beta rave. 18 de gener, 2003

imago
>
the gollum insurrection

Mira també:
http://straddle3.net/context/03/ca/2004_09_17.html

This work is in the public domain

Comentaris

es
19 set 2004
La insurrección del Gollum: tecnologías contra la Europa Fortaleza
http://straddle3.net/context/03/es/2004_09_17.html
Otros eventos / hacia las multi-alianzas mig-cog
19 set 2004
1. Otros eventros coincidentes, directamente relacionados con la Europa-Fortaleza:

Encuentro de la Red Orillas en Tánger 1 al 3 de octubre. Se tratarán entre otros temas las estrategias de comunicación y las relaciones con indymedia madiaq y por tanto con el proyecto al-jwarizmi - gollum...
http://madiaq.indymedia.org/news/2004/09/9151.php
Red Dos Orillas:
http://redasociativa.org/dosorillas

2. Interesantes comentarios / crítica al concepto de Europa Fortaleza, por Sandro Mezzadra, de la red Frassanito, de la que también forma parte indymedia estrecho.
Mezzadra / Europa Fortaleza [castellá]:
http://madiaq.indymedia.org/news/2004/09/9147_comment.php#9185
inglés:
http://madiaq.indymedia.org/news/2004/09/9147.php

Frassanito es una red transeuropea que piensa la migración como un movimiento social [ver tb el anterior artículo de Mezzadra]. Actualmente estamos preparando eventos para el ESF 14-17 de Octubre y para el año que entra. Hubo una reunión preparatoria el 10-12 de septiembre en Londres:
http://madiaq.indymedia.org/news/2004/08/8883.php

Sin duda, sería interesante si pudiéramos avanzar en las alianzas mig-cog... conectar los encuentros tecnológicos-mediáticos que comentas con estos otros más sociales y políticos, de una manera más potente y transformadora... Horizonte próximo: El DASH meeting y el Euromayday 2005



http://madiaq.indymedia.org/news/2004/09/9384.php
Sindicato Sindicat