Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: @rtivisme : corrupció i poder : especulació i okupació
Sant Llorenç, territori efímer
17 set 2004
Xerrada i exposició a la seu de Roses de Llobregat sobre el procés especulatiu que pateixen els veïns i veïnes del carrer Sant Llorenç, a Can Clota, a causa dels interessos de l'Ajuntament, el TramBaix i un terratinent de Barcelona.
st llorenç.gif
:: Xerrada i exposició fotogràfica
:: 25 de setembre a les 19.00
:: Seu de Roses de Llobregat, al mercat Sant Josep del barri Falguera, a Sant Feliu de Llobregat.

Extret de la presentació de l'exposició: << ... L'Ajuntament vol expropiar els horts del carrer Sant Llorenç -el més antic d'Esplugues- per construir-hi un parell de blocs de pisos i una zona verda. Actuen amb el pretext de que els horts del veïnat són il.legals i s'han construït sense cap mena de permís. Al carrer Sant Llorenç però, no hi estan d'acord. Ja saben que els seus horts són il.legals, però fa més de trenta o cinquanta anys que els treballen.

L'Ajuntament ha assegurat que es conservarà el carrer com a patrimoni històric i els soterrarà tots els cables. També els durà l'aigua directa, ja que al carrer Sant Llorenç l'aigua encara arriba amb pous, que ara estan contaminats i no els serveixen ni per netejar el menjar.

El que no queda tant clar és la remodelació interior de les cases, moltes d'elles en males condicions, ja que tenen "propietari": un terratinent de Barcelona que se'n despreocupa i diu que no està disposat a pagar cap reparació ... >>

A més us convidem a participar en el proper cicle contra la precarietat, les festes populars del dia 11 d'Octubre, i a visitar aquest nou engranatge per a les lluites socials de Sant Feliu de Llobregat.

Aturem el procés especulatiu! La terra és per qui hi viu i per qui la treballa, deixeu de jugar amb les nostres vides!

This work is in the public domain
Sindicat