Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Forum Social Europeu 16 17 d´octubre Londres
16 set 2004
FÒRUM SOCIAL EUROPEU, Londres 14-17 d'octubre

Setze de Març

Revista anticapitalista

Setze de Març és una revista amb una clara orientació anticapitalista, recull articles sobre l'actualitat política mundial, globalització, guerra, imperialisme... així com informes de les campanyes en que participa l'XMG i els grups locals que la conformen. Demana-la als actes de la xarxa, en les manifestacions o al teu grup local.
Contra, el racisme i les privatitzacions

El pròxim Fòrum Social Europeu serà un festival per a l'esperança, la justícia social i la lluita contra la globalització neoliberal. De la mateixa manera que les dues primeres edicions, Florència 2002 i Paris 2003, aquest any el FSE servirà per què els moviments socials d'arreu d'Europa debateixin sobre el món que volem i com aconseguir-ho.

[més info]
www.xarxaglobal.net
Mira també:
http://www.xarxaglobal.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Forum Social Europeu 16 17 d´octubre Londres
17 set 2004
La Xarxa de Mobilització Global (XMG) és una xarxa oberta de coordinació i treball estable sorgida de l'experiència del Fòrum Social Europeu de Florència, orientada a l'acció i a la mobilització. Hi participen col.lectius, organitzacions, moviments, grups locals i persones, interessats a tirar endavant el calendari de campanyes i accions aprovat cada any a les assemblees de Moviments Socials del Fòrum Social Mundial i Europeu, així com a impulsar mobilitzacions i activitats contra la globalització capitalista i les seves conseqüències. La XMG és un espai constituït des de la base plural, participatiu i assembleari que pretén facilitar el treball conjunt d'aquells que ho desitgin, sumant esforços i recursos, alhora que afavorint la circulació de la informació.

Web de la Xarxa de Mobilització Global
http://www.xarxaglobal.net/

Web del Fòrum Social Europeu, amb tota la informació sobre el Fòrum de Londres
http://www.fse-esf.org/
Sindicato Sindicat