Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
CHINA
16 set 2004
CHINA
EL PCCH dice que nunca copiarán el modelo occidental

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CHINA
16 set 2004
Por lo menos ya lo han copiado en el Tibet!!!!
Burocràcia
16 set 2004
pero si esan anant de cap al capitalisme... desgraciedament la xina ja no te res de comunista, els afilits al Partit Comunita Xinés actualment son els empresaris xinesos... si Lenin aixeques el cap!
Re: CHINA
16 set 2004
...demanaria WHISKAS!!!
Re: CHINA
16 set 2004
que nivelazo ! :D
Re: CHINA
16 set 2004
Al tibet van acabar amb una teocracia feixiste on el monjos amb un exercit expoliaven als camperols, per viure ells als milers de convents sense treballar.
Re: CHINA
16 set 2004
D'acord amb tu Pep. El dalai lama lo ha vendido muy bonito, lo del Tibet. Pero todo su rollo es mentira.

No soy maoista, pero prefiero fiarme de ellos que de unos monjes que aluden a las divinidades para intentar tomar el poder.
Re: Xina, megapotència
16 set 2004
«El dia que es desperti la Xina...», es deia abans, deixant planar la idea d’una amenaça gegantina sobre el planeta. Ara sabem que aquest immens país s’ha ben despertat.
Re: CHINA
16 set 2004
Xina va envaïr el Tibet i els tibetans, tant mojos com camperols i tothom en general, no van sentir-ho com res positiu. Xina reprimeix la cultura i la llengua tibetanes, envia colons de l'etnia han -la predominant a la Xina- a viure-hi per reduir els tibetans a una minoría nadiva i practica la tortura sistemàticament. Aixó sí, els USA i la UE pacten negocis amb aquesta Xina totalitaria sense cap mena d'interés en denunciar el que hi esta passant.
Re: CHINA
16 set 2004
USA i la UE pacten molt abans amb els monjos tibetans que amb Xina.
Re: CHINA
16 set 2004
Ho dius seriosament? Perque si es així els tibetans no noten els efectes dels teus pactes. USA i UE pacten amb Xina la deslocalització d'empreses on els treballadors xinesos cobren sous de miseria en un contexte on els sindicats lliures estan prohibits. Curiòs que quan l'ultradreta americana i espanyola vol parlar de comunisme sempre esmenta Cuba, pero no pot comparar-se pel que fa a repressió i manca de llibertats democratiques. Passa que els mitjans no informen gaire sobre les execucions que s'hi fan i converteixen a Xina en l'estat que més gent executa amb molta diferencia del món -seguit a distància pels USA...-, ni sobre tots els seus presoners polítics, ni sobre els seus mitjans controlats ferriament pel Partit "Comunista" Xinès, ni de la corrupció generalitzada, etc. No ho fan, perque l'únic que els importa es fer negocis amb la Xina.
Re: CHINA
17 set 2004
Burru, no donguis tantes dades sense comparar-les amb el número de població, bordegàs!
A un camp de treball hauries d'anar, agent de la CIA!
Re: CHINA
18 set 2004
El Tibet, com totes les nacions del mon, te dret a l'independencia, pero el dalai lama no te dret a ser el cap de l'estat , que es el que preten.
Colera camping CNT