Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : laboral
IV Simposi de la Renda Bàsica
16 set 2004
El 17 de setembre, Barcelona acull aquesta trobada dedicada íntegrament al finançament de la Renda Bàsica. El IV Simposi de la Renda Bàsica, que es realitzarà a Barcelona el pròxim 17 de setembre, estarà dedicat íntegrament al finançament de la Renda Bàsica.
Aquest ha estat un dels aspectes de la Renda Bàsica que més necessitat d'elaboració concreta precisava, segons l'organització Xarxa de Renda Bàsica.

"Hi ha algunes fantasies de finançament des de fa temps, però amb molt poc rigor. Aquest quart simposi oferirà tres formes diferents de finançament i per a àmbits geogràfics diferents", però totes referides a l'Estat espanyol, afirma l'organització.

Durant la jornada s'analitzaran les propostes de finançament d'aquesta renda que pretén ser universal. En aquestes jornades intervindran Rafael Pinilla-Luis Sanzo, amb la ponència 'La Renda Bàsica. Una reforma del sistema fiscal i de protecció social'; Magda Mercader, amb la ponència 'L'aritmètica d'una renda bàsica parcial per a Espanya: una valoració amb EspaSim'; i Jordi Arcarons, amb 'Viabilitat i impacte d'una Renda Bàsica universal per a Catalunya'.

La inscripció al simposi és completament gratuïta, però s'ha de confirmar abans del 12 de setembre al correu electrònic secretària ARROBA redrentabasica.org

Xarxa de Renda Bàsica

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat