Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
EL MAL HACE ANTIPOLITICA EN BARCELONA
15 set 2004
El M.a.l sugiere a todos los antinazionalistas y libertarios que se repita un asalto al corte ingles como el ocurrido durante la guerra de irak. Hay que tramar algo en celulas independientes. Aqui se deja caer la idea.
TODA LUCHA POLITICA ANTISISTEMA REFUERZA AL SISTEMA
TODO INTENTO DE SUPERAR AL CAPITALISMO LO REFUERZA
AL CAPITALISMO NO SE LE SUPERA, NI SIQUIERA SE LE COMBATE.
AL CAPITALISMO NO SE LE TIENE EN CUENTA COMO ENTIDAD, HAY QUE ANIHILARLO.
EL M.A.L SUGIERE E INVITA AL ASALTO ORGANIZADO PARA PILLAR POR SORPRESA A LAS FUERZAS DEL ORDEN
DONDE NO HAY PROPIEDAD, TAMPOCO HAY ROBO.

MOVIMIENTO ANTINAZIONALISTA LIBERTARIO


TODO NUESTRO APOYO PARA EL DOCTOR CAJA, Y NUESTRA PETICION DE LA RESISTENCIA DE SU ENTORNO.
NINGUNA CRIMINALIZACION DE NUESTRA RESISTENCIA NI TODOS LOS LINCHAMIENTOS POLITICOS Y MEDIATICOS CONTRA NOSOTROS NOS HARAN DESFALLECER, CUESTA MUCHO LLEGAR A SER LIBRE PARA ECHARLO TODO POR LA BORDA.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: EL MAL HACE ANTIPOLITICA EN BARCELONA
15 set 2004
*** Aquest missatge es una provocació feixista. No respongeu ***
Re: EL MAL HACE ANTIPOLITICA EN BARCELONA
15 set 2004
M.A.L. te acuerdas con quién estuviste hablando ayer por la tarde? Pues la has cagado, te has destapado chavalete. Eres un pringado. Con buena cobertura pero un pringado. Que triste es tu vida.
Re: EL MAL HACE ANTIPOLITICA EN BARCELONA
15 set 2004
yA SE quien eres y te aguardamos y no precisamente para tomar el TE
EL MOVIMIENTO ANTINAZIONALISTA LIBERTARIO DECLARA LA GUERRA AL NAZIONALISMO CATAALAN
Re: EL MAL HACE ANTIPOLITICA EN BARCELONA
15 set 2004
No le contestéis por favor.
Re: EL MAL HACE ANTIPOLITICA EN BARCELONA
15 set 2004
Sóc un gnomo, no m'agraden els trolls perque fan pudor, són lletjos i molt ximples.
Re: EL MAL HACE ANTIPOLITICA EN BARCELONA
15 set 2004
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Re: EL MAL HACE ANTIPOLITICA EN BARCELONA
15 set 2004
Pregunta des de l'ingnorància:
El dr. Caja al qual es refereix el personatge llastimos que ha obert aquest blog, no és el professor de la facultat de belles arts de la UB que van expulsar de la universtitat per agredir amb la connivència de dos altres professors a una professora de l'esmentada facultat?

Aquest tal Dr. Caja (si no vaig errat) em sembla que era (o és) president d'alguna organització feixista espanyola, em sembla que era Convivència Cívica Catalana.

Estaria bé que si algú té més info la fes saber, lo que he escrit aquí no és segur.

Salut i al feixisme se l'intenta combatre amb la crua realitat!!
Re: EL MAL HACE ANTIPOLITICA EN BARCELONA
15 set 2004
Els intolerants de la Tolerancia

L’altre dia, per premsa, ràdio i televisió, es van escampar unes imatges deplorables. El candidat popular a l’alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, intentava fer-se sentir debades enmig de la cridòria que movien dos grups d’estudiants -independentistes i pacifistes- i els seus propis seguidors a l’edifici central de la Universitat de Barcelona. Com que Fernández Díaz no va aconseguir fer- se escoltar, vermell i alterat, i les cròniques no ho expliquen, no se sap ben bé a què hi havia anat. Però, segons sembla, havia d’explicar als estudiants el seu programa municipal sobre joventut. Parlant de joves, doncs, quedaven estranys els seus acompanyants, tots els regidors ja granadets del PP al consistori, alguns diputats i senyors i senyores amb tota la cartografia de Cresques gravada a la cara. Entre els que més es van trastornar amb la protesta excessiva del doble front estudiantil hi havia el president de la paradoxal Asociación por la Tolerancia, l’intolerant Francisco Caja, amb tot de militants engominats formant esquadra. Aguantant, pacient, al costat de Fernández Díaz, el rector Joan Tugores, rècord català de demanda de silenci no atesa. Debades espera el cronista una nota pública de l’Asociación tolerantística en reconeixement a l’esforç i la dedicació del rector Tugores per portar la jove aigua de la protesta al molí de la moderació. Fa pocs dies la mateixa confraria, liderada per Francisco Caja, va posar el crit al cel perquè Joan Tugores havia negat les instal·lacions acadèmiques perquè celebrés un acte amb la professora de la Universitat del País Basc Gotzone Mora. El que no deia aleshores el senyor de la tolerància són les profundes raons que van motivar la negativa del rector. Com ara els aldarulls que es van muntar durant la celebració, el 1999, del I Ciclo de Conferencias de la Asociación Profesores para la Democracia; la sanció de suspensió de 18 mesos al professor Caja per l’agressió a una professora, ratificada pel Tribunal Superior de Justícia, que va titllar la seva conducta de «violenta i agressiva»; les querelles criminals que Francisco Caja ha interposat contra el degà, el cap d’estudis, el director i el secretari del seu departament, diversos professors i el mateix rector, totes arxivades. El senyor Caja, que no va faltar a la cita d’Alberto Fernández Díaz, hauria de canviar el nom de les associacions que presideix. Profesores para la Bronca i Asociación por la Gresca. De res.
DESCLOT


Article extret de: http://www.geocities.com/tolerancia_2000/boletin20.html (fa bastant de fàstic)
XXX
16 set 2004
------------------ATENCIÓ--------------------
------- MISSATGE ORIGINAL INTOXICADOR -------
----NO PERDEU EL TEMPS EN AQUESTA CONVERSA --

;-)
Sindicat Terrassa