Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
La lluita als carrers d'Euskal Herria continua...
14 set 2004
Desconeguts han atacat a les tres i mitja d'aquesta passada matinada la seu del PSOE en la localitat alabesa d’Iruña Oka. A més, a Elorrio, el cotxe particular d'un agent de l'Ertzaintza ha quedat calcinat després de ser atacat.
SABOTATGES
Ataquen la seu del PSOE a Iruña Oka i cremen el cotxe d'un ertzaina a Elorrio

IRUÑA OKA-ELORRIO-. Desconeguts han atacat aquesta passada matinada la seu del PSOE a Iruña Oka (Araba). La Ertzaitza ha assenyalat que encara desconeix si el sabotatge ha estat portat a terme "amb un artefacte casolà o un còctel molotov".

Fonts d'Interior han afegit que la seu ha sofert "escassos mals materials" . El foc ha afectat a la porta del darrere i a la façana, que ha quedat ennegrida. A més, no s'han produït ferits ni ha estat necessari el desallotjament dels veïns del lloc.

Alguns teletips de les agències de notícies espanyoles assenyalaven en un primer moment que l'atac havia tingut lloc a Langraitz, encara que pel que sembla es tracta d'una confusió.

A Elorrio, desconeguts van cremar ahir a la nit el cotxe particular d'un ertzaina. El foc va arribar a un cotxe que es trobava al costat i en l'interior del qual es trobava un gos, que va morir, segons ha informat l'Ertzaintza.

Els fets van succeir a les onze i mitjana de la nit, quan diverses persones van cremar contenidors en un extrem del carrer Errebonbillo de Elorrio i, en l'altre extrem, van incendiar el vehicle d'un agent de la Policia autonòmica.

Diari Gara, 14 de setembre 2004
www.euskalherria.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La lluita als carrers d'Euskal Herria continua...
14 set 2004
Aquest desconeguts, no eren malfactors a sou del PP, o de l'extrema dreta? Pregunto....és que si son tan "desconeguts", és el terreny abonat per la confusió i la manipulació interessada.
Re: La lluita als carrers d'Euskal Herria continua...
14 set 2004
o no?

desconeguts, mai firmaran amb els cognoms no?
Re: La lluita als carrers d'Euskal Herria continua...
14 set 2004
mort a l'invassor estranger, mori espanya.
Re: La lluita als carrers d'Euskal Herria continua...
14 set 2004
D'aquesta forma, amb aquests actes estúpids que "lluieixen" molt mediàticament, mai no morirà aquesta Espanya.
Sindicato Sindicat