Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : immigració
Una trentena d'immigrants subsaharians, ferits en una batussa de la Gendarmeria marroquina a la fron
13 set 2004
CEUTA, 12 (EUROPA PRESS)

Un total de 30 immigrants subsaharians, entre ells, deu dones, una d''elles embarassada, han resultat ferits en una batuda portada a terme per la Gendarmeria marroquí a la localitat de Beliones, fronterera amb Ceuta, zona de muntanya on es concentraven més de 300 immigrants clandestins a l''espera de passar a territori espanyol.

Segons han informat a Europa Press les autoritats marroquines, els ferits pateixen traumatismes diversos com a conseqüència de la intervenció policial, en la que s''ha utilitzat material antidisturbi, així com gossos ensinistrats per a la localització d''immigrants.

Després de la batuda, s''han destruit les barraques que els il·legals han construït als boscos per suportar l''espera, que a vegades es prolonga durant anys.

Després del seu pas per la localitat de Castillejos, situada pels voltants de la frontera del Tarajal, els detinguts i els ferits han estat traslladats en camions fins a la frontera d''Oudja, del Marroc amb Algèria, on han estat abandonats al no ser admesos per les autoritats algerianes donades les males relacions que existeixen entre els dos països.

Marroc calcula en 6.000 el nombre de clandestins que esperen en tot el territori nord alauita el moment de traspassar les fronteres amb Europa.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat