Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004 : especulació i okupació
acció contra l'especulació al Poblenou!
12 set 2004
> El regidor de Sant Martí, escridassat en el pregó de les festes del Poblenou

El regidor del districte de Sant Martí de Barcelona, Francesc Narváez, va encaixar una sonora escridassada durant l'acte inaugural de les festes del Poblenou. El pregoner, l'actor Toni Sevilla, va començar la seva intervenció demanant a la gent que xiulés, i en el pregó va deixar anar crítiques a l'especulació urbanística al barri i al 22@. Després, un membre de la Coordinadora contra el 22@ va llegir un pregó alternatiu, que carregava contra el Fòrum i contra «especuladors i polítics mentiders». El regidor va aguantar el ruixat i després va fer una brevíssima al·locució -«Visca el Poblenou, visca Catalunya, visca la festa major!»-, enmig d'una escridassada general que va rebre somrient i saludant el pública.
EL PUNT (www.elpunt.com)
COMUNICAT LLEGIT PER LA COORDINADORA CONTRA EL 22@

Benvolgudes veïnes i veïns:

Torna la Festa Major de Poblenou! Un any més, els carrers, les places i els diferents espais singulars d’aquest històric barri estan preparats per acollir els actes programats.

Es tracta d’una nova oportunitat per a gaudir, en un ambient de FESTA i LLUITA, de diverses activitats festives i reivindicatives amb les nostres familiars, veïnes i amigues, i, en general, amb totes aquelles persones que s’estimen i lluiten pel Poblenou.

Un històric barri en procés de transformació, on, entre altres coses, es pot destacar: la construcció de grans edificis que causen un gran impacte arquitectònic, la destrucció d’antigues fàbriques per fer-hi hotels (Unión Metalúrgica) o lofts de luxe (la farinera de Can Gili Vell), la falta d’equipaments públics (encara NO hi ha cap biblioteca), la inexistent participació ciutadana en el Fòrum 2004 i el 22@, l’expulsió de veïnes i veïns de casa seva per instal.lar-hi multinacionals, la brutal especulació que afecta tot el barri, la instal.lació d’empreses de la guerra al 22@ (Indra, GTD, General Electric), l’espectacular augment del preu de l’habitatge, la “farsa� de l’habitatge protegit (amb preus superiors als 30 milions de pessetes),...

Per acabar felicitem a totes les persones que LLUITEN per defensar el seu barri CONTRA ESPECULADORS I POLÃ?TICS MENTIDERS!

I recordeu:
HEM DE FER XIBARRI, QUE ENS FAN FORA DEL BARRI !

Veïnes i veïns, molt BONA FESTA MAJOR!

Coordinadora contra el 22@
www.poblenou.org


VISCA EL POBLENOU VIU I COMBATIU!
Mira també:
http://www.poblenou.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat