Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
noticia e-noticies.com
10 set 2004
Els Verds demanen que tanquin Ercros
Els Verds-Esquerra Ecologista membres de la Federació Iniciativa per Catalunya Verds, han demanat que "el cost de neteja d' aquest atemptat ecològic ha de ser assumit per la pròpia empresa, ja que ha tret grans beneficis econòmics, a costa del medi ambient". En aquest mateix sentit, han manifestat que el riu Ebre "estè greument malalt , i calen solucions urgents des de les diferents Administracions". El portaveu de l'organització, Antoni García, ha afirmat al respecte que "si Ercros no paga el danys ecològics, cal tancar la factoria".

(Sense comentaris)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: noticia e-noticies.com
10 set 2004
Poc diuen doncs.
I la gent que hi treballa?
I la merda que ja hi ha?
I la resta de la merda de la Ribera d'Ebre: Nuclears, tèrmiques i incineradores en projecte
I el macroabocador en capacitat per a 200 anys de residus de les TTEE???????????????????
Milà l'inaugurarà d'aquí 20 dies
Re: noticia e-noticies.com
11 set 2004
Perké no diuen ke recolçen el tunel de Bracons,la central térmica del port de bcn,els camps de golf(aixó si "sostenibles"),etc.Vaja tots els projectes del gran capital.Lo ke diuen del riu Ebre, pura operació de makillatge de la srta. pepis.SALUT.
Re: noticia e-noticies.com
11 set 2004
A part de les 360000 tones de residus del pantà de Flix,el conseller pseudoverd Milà ha donat permís per obrir el macroabocador de Tivissa al mes dóctubre.Això representarà l'entrada de 3500000 de tones de brossa i residus industrials més a la Ribera d'Ebre.Tot un exercici de cinisme apelant a la solidaritat d'una de les comarques més trinxades de Catalunya.
Re: noticia e-noticies.com
11 set 2004
Bracons . No oblidem!
Sindicat Terrassa