Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
Sortim al carrer per l'Onze de Setembre!!
10 set 2004
S’acosta una Diada atípica i crec que aquest fet pot atraure a la participació popular. L’Onze, s’ha consolidat com a data d’inici del curs polític català i també com a punt de trobada intergeneracional de totes les formes de sobiranisme i independentisme en els espais simbòlics de la Ciutat Vella barcelonina.
Per altra banda a la resta del país es celebra amb amb estelades als balcons, i amb multitud d’actes reivindicatius de format tan divers com original.

Ressalto, especialment, la marxa de torxes de Vic, que es celebra durant la vigília. Des de fa quatre anys diverses entitats van crear la Comissió 11 de Setembre que organitza un concert a la tarda-vespre just després de la tradicional manifestació.

Enguany el concert presenta un cartell atractiu i la Comissió s’ha vist reforçada per la implicació activa del renovat Òmnium Cultural. Precisament hem vist aquest estiu com des d’Òmnium s’ha reclamat intensament garantir l’especificitat civil i massiva de la Diada, alertant del que podria suposar convertir la jornada en merament institucional.

És en aquests temes concrets on es nota la importància de disposar d’entitats civils fortes. El dia 11 és un bon moment per participar en els actes dels municipis, per baixar a Barcelona i visitar el monument a Rafel Casanova, el Fossar de les Moreres, per veure la mostra d’entitats dels PPCC, per penjar l’estelada al balcó, i sobretot per participar massivament en els actes reivindicatius d’arreu. I també, és el millor moment per fer-se soci d’Òmnium.

Per a l’enfortiment d’una societat civil independent i en lluita per la reconstrucció nacional és vital l’existència d’associacions referents i que com aquestes comptin amb un ampli suport social.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sortim al carrer per l'Onze de Setembre!!
10 set 2004
Treballar localment
pensant globalment.
La llibertat comença per casa teva!

Llibertat per als Països catalans.
Re: Sortim al carrer per l'Onze de Setembre!!
10 set 2004
CONTRA EL NAZIONALISMO ACCION DIRECTA Y RADICAL
NI UNA SOLA BANDERA ONDEANDO
LA LIBERTAD NO TIENE IDENTIDAD
MOVIMIENTO ANTINACIONALISTA LIBERTARIO
SEGUIMOS EN LA BRECHA
MAÑANA A LA CALLE A ASUSTAR A BURGUESES NAZIS
Re: Sortim al carrer per l'Onze de Setembre!!
10 set 2004
Ets un puto anarkoespanyolista
Independencia Paisos Catalans!!!

11 de setembre el poble al carrer!
Re: Sortim al carrer per l'Onze de Setembre!!
10 set 2004
"LA LIBERTAD NO TIENE IDENTIDAD"

Pues claro, la libertad tiene IDENTIDADES!!

Llibertat Països Catalans!!
Re: Sortim al carrer per l'Onze de Setembre!!
10 set 2004
Aquest es un putu fatxa que vol buscar merder entre diferents moviments socials!!

Son moltes les manifestacions, actes, concerts... os es reuneixen tan independentistes com anarquistes, i tret d'alguna excepció, no hi sol haber enfrentaments entre nosaltres!!
Re: Sortim al carrer per l'Onze de Setembre!!
10 set 2004
sou un sou
Sindicat