Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : guerra
Acte vandàlic de La Caixa
09 set 2004
restauració d'un mural després d'una bretolada corporativa
MANRESA.- Uns desconeguts a sou de La Caixa van emblanquinar un mural autoritzat de Boicot Preventiu. El mural denunciava la participació d’empreses espanyoles en el repartiment colonial del botí de la guerra de l’Iraq, amb especial menció de La Caixa. (foto 1)
No deixa de ser curiós com s’han invertit els papers en aquest afer. El mural de Boicot Preventiu era perfectament legal, amb permís escrit de l’Ajuntament, i fet de dia, sense amagar-se de res i signant-lo. En canvi, la bretolada de La Caixa va ser una acció il·legal, feta d’amagatotis i de manera anònima. La típica gamberrada contra el mobiliari urbà.
No hi ha cap mena de dubte que l’autoria de l’acte vandàlic recau sobre La Caixa (sobre gent a sou de La Caixa). En la mateixa operació trinxerarire, aquest grup va emblanquinar altres referències a La Caixa en altres parets de Manresa, però no va tocar les denúncies de Boicot Preventiu contra altres empreses.
Boicot Preventiu ha reconvertit el mural en una denúncia dels fets (foto 2). Des de llavors el grup vandàlic no ha tornat a actuar. Sembla que pensen que hi han sortit perdent.
Mira també:
http://www.boicotpreventiu.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte vandàlic de La Caixa
09 set 2004
No em deixa de semblar sorprenent que veieu l'accio clandestina i il·legal com quelcom criticable...

Visca les accions d'amagatotis!
Re: Acte vandàlic de La Caixa
10 set 2004
Ans al contrari, visquen les accions legalment legitimes que permeten denunciar les irregularitats dels grnas especuladors.

Amb la llei a la mà, "La Caixa" té que pagar.
Sindicato Sindicat