Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
MUTILACIÓ RITUAL DE XIQUETS
09 set 2004
Sembla mentida com els nostres Centres Sanitàris de la nostra avantguardista civilització, (des d'on s'ha de donar exemple en salut i prevenció) es poden prestar a embogir als infants, deixant les seves instal•lacions per a la celebració de mutilacions rituals de xiquets.
8septiembremetro.GIF
soloelprepucio.GIF
visitaldoctor.GIF
On hem arribat? Abandonada l'ètica mèdica dins de les cliniques, hospitals i recintes sanitàries el patiment criminal de milers i milers de petits, entre nosaltres tenen responsable amb nom i cognom. Ni negligència, ni desconeiximent. Les Autoritat Sanitàries tenen molta més idea que tots nosaltres, i infringit amb violencia el dret a la integritat fisica dels nens, son tan responsables com els sàdics mutiladors, majoritariament de l'entorn musulmà (si només falta incloure la circumcisió religiosa dins les prestacions de la Inseguretat Social, tal com ja es demana)…

    Tindrem que començar a esperar la arribada d'un Messies que dongui l'escarment que cal i fiqui a cadascu en el seu lloc? Mare de Deu! Pot ser seria més fàcil i més econòmic que al meu fill i a mi ens medicaren de debó per a que trobem tol.lerable aquesta descomunal i barrejada merda.

ATUREM LA GUERRA CONTRA LA INFÀNCIA
Mira també:
http://www.intact.ca/video.html

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa