Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí : pobles i cultures vs poder i estats
Nou espai de l'esquerra independentista a Vilafranca
09 set 2004
Inicia les activitats amb un seguit d'actes sobre la revolució veneçolana.
logo.gif
El passat 25 d'agost l'espai seu de l'associació cultural "La Fornal" obria les seves portes al públic. "La Fornal", situada al carrer St. Julià núm. 20 de Vilafranca és una iniciativa basada en els conceptes de l’autogestió i l’economia social. Te com objectius recuperar i promoure les expressions de la cultura popular dels Països Catalans; potenciar la interculturalitat, per tal d’afavorir la integració plena de les persones provinents d’altres cultures i territoris en la nostra realitat social quotidiana; difondre la necessitat d’adreçar-nos vers un model global de sostenibilitat ecològica; donar a conèixer els aspectes històrics on el paper de la dona és i ha esdevingut punter per avançar en la conquesta de drets democràtics així com fomentar la normalització del fet homosexual i la visualització de les llibertats sexuals.

L’associació cultural "La Fornal" desenvolupa activitats desde una perspectiva que vincula cuina i tradició, gastronomia i cultura. L’associació cultural "La Fornal" manté una programació pròpia de caràcter cultural, cívic, festiu i reivindicatiu per mitjà d’exposicions, especacles de petit format, presentacions de llibres, passis de video, col·loquis, xerrades i debats.

Fugint de l’individualisme i la mercantilització dels espais culturals i d’oci, l’associació cultural "La Fornal" vol contribuir a la creació de complicitats i a l’articulació de noves formes de relació social que s’escapin de la lògica del capital i les desigualtats socials que aquest genera. En aquest espai, les persones som més importants que les coses.

Aquest projecte pretén esdevenir un altaveu més per a la difussió i socialització del discurs de l’esquerra independentista.

L’associació cultural "La Fornal" és una entitat oberta a les aportacions de totes aquelles persones que s’identifiquin amb el projecte i prepara per aquest setembre un cicle d'actes que tenen com a protagonista la Veneçuela bolivariana.El calendari previst és el següent:

- 14 de setembre, 20.30h, passi del documental "Veneçuela bolivariana: poble i lluita a la quarta guerra mundial"

- 21 de setembre, 20.30h, conferència-col.loqui sota el títol "la Veneçuela de Chavez, la Veneçuela del poble" a càrrec de membres de la Brigada catalana-veneçolana Ali Primera que,recentment, han visitat el país.

Del 14 de setembre a l'1 d'octubre es podrà visitar una exposició fotogràfica "Endavant amb la Veneçuela Bolivariana" a la mateixa seu de l'AC La Fornal.

Els horaris d'atenció al públic són de dilluns a divendres de 9 del matí a 12 de la nit, els dissabtes de 8.30 del matí a 1 de la matinada (tancant al migdia) i els diumenges a partir de les 18 de la tarda. Dimecres queda tancada per reunió de la junta gestora.

LA FORNAL
-Associació Cultural-

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou espai de l'esquerra independentista a Vilafranca
09 set 2004
Amunt aquesta gent de Vilafranca, salut i força!!
Re: Nou espai de l'esquerra independentista a Vilafranca
09 set 2004
El PSC felicita l'Ajuntament de Vilafranca per retirar l'estelada del balcó per sant Fèlix

El PSC felicita l'Ajuntament per retirar l'estelada que la CUP va col·locar al balcó de la Casa de la Vila el 30 d'agost, i critica que la CUP trenqués l'acord unànime de tots els grups, segons el qual la senyera havia de ser l'única bandera present al balcó. El PSC titlla l'acció de la CUP d'antidemocràtica.
Re: Nou espai de l'esquerra independentista a Vilafranca
09 set 2004
Endavant gent del Penedés!! Vosaltres sou un molt bon exemple per altres comarques!!
Visca la Terra!!!
Re: Nou espai de l'esquerra independentista a Vilafranca
09 set 2004
Ei anims i no defalliu que a Vilafranca esteu fent una feina molt bona.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more