Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
l' 11 de Setembre No a la Constitució europea
08 set 2004
NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
per l'Europa dels drets socials i dels pobles
no a l'Europa del capital i la guerra!
Consti copiar.jpg
Rebutgem el projecte de Constitució Europea perquè limita de forma important els drets civils, socials, nacionals i polítics i representa un retrocés en relació a les legislacions (ja prou limitades) vigents als estats que integren la unió. És una Constitució neolliberal, militarista i imperialista, que consagra l'Europa dels Estats, una Constitució patriarcal que reforça la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones, que només parla de l’economia productiva i oblida la reproductiva i que manté un model de desenvolupament que destrueix el medi. Al mes de juny com a molt tard els caps de govern es proposen ratificar el text, probablement a Madrid.

Però aquest projecte no és una constitució! És un tractat per legitimar els interessos de les multinacionals oposats als dels treballador(e)s i els pobles d'Europa!

Nosaltres que volem una altra Europa, l'Europa dels treballador(e)s i dels pobles, dels drets socials, de les llibertats, democràtica, solidària, pacífica, no xenòfoba i ecològicament sostenible, rebutgem aquest projecte per com s’ha fet i pel que diu.

Participa a la Campanya contra la Constitució Europea!!!

Per a més informació i adhesions envia un correu electrònic a:
info-no-constitucio-ue ARROBA moviments.net
Mira també:
http://noconstitucioeuropea.pangea.org/
http://www.alternativaestel.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: l' 11 de Setembre No a la Constitució europea
08 set 2004
Estic plenament d'acord amb aquest projecte que intenta aconseguir un NO majoritari a aquesta constitució Europea, constitució que, si no canvien molt les coses, aconseguiran d'imposar-nos. Tot i així m'agradaria puntualitzar una cosa. Faig una crida a tots els i les homosexuals, a tots els i les bisexuals, a tots els i les transexuals, en definitiva a totes aquelles persones que viuen la seva sexualitat des d'una òptica diferent a la sembla imposada com a convencional i normal per a que votin NO a aquesta constitució, perquè tot i que la majoria d'escrits i de propostes i crides al NO a aquesta constitució no ho esmenten, aquest tractat constitucional ni tan sols tracta la realitat de les diferents sexualitats existents al món i per tant també a Europa. Des de l'orgull que representa la homosexualitat faig una crida al NO per a aquesta constitució Europea.
Re: l' 11 de Setembre No a la Constitució europea
08 set 2004
Perque no ens resignem a l'Europa d'estats vells i rancis com l'espanyol, perque no ens resignem a una Europa que sigui un club de multinacionals... perque volem una Europa de la llibertat per persones i pobles, votem NO!!
NO VOTEM !
08 set 2004
para ke no puedan decir ke la gente se interesa por sus tonterias

porke no votar es votar NO a todo !!!
Re: l' 11 de Setembre No a la Constitució europea
08 set 2004
ni cas,

Cal votar NO, alt i clar
Re: l' 11 de Setembre No a la Constitució europea
08 set 2004
No votar, en el sentit de votar no a tot, no serveix per res. Es dir-los que facin el que vulguin, precisament aixó volen. Cal dir-lo NO a la seva Unió Europea dels vells i rancis estats com l'espanyol o el frances, així com de les multinacionals que es deslocalitzen cercant algú a qui poder explotar amb més facilitat.

Cal votar NO perque s'assabentin que no ens ressignem a res, que sabem el que volem. Que volem una Europa de la llibertat pels treballadors de tots origens i pels pobles que hem estat esclafats fins ara pels estats.
Sindicato Sindicat