Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : un altre món és aquí
D-Form Festival: nova web
08 set 2004
Festival alternativa D-form los días 1, 2 y 3 de octubre en Barcelona. Nueva versión de la web con información, fotos, textos que cómo colaborar.
Festival alternativa D-form los días 1, 2 y 3 de octubre en Barcelona. Nueva versión de la web con información, fotos, textos que cómo colaborar. http://www.deform.org
Mira també:
http://www.deform.org

This work is in the public domain

Comentaris

+info
15 set 2004
El propòsit de D-Form és crear una Zona Autònoma Temporal (T.A.Z) on diferents expresions artístiques I culturals puguin fusionar-se i manifestar-se lliurement. La durada del festival serà de tres dies i el lloc Barcelona. Es crearà una única i eclèctica experiència per a tots els participants ja siguin artistes o públic.

La motivació del festival és la necessitat de llibertat d’expressió, esbarjo, unió de forces i educació sense cap ànim lucratiu.

La zona D-Form serà una gran instal.lació interactiva i innovadora composada predominantment de materials en desús. Ens trobarem reciclant i construint únicament per aquest esdeveniment.

Dins d’aquesta zona futurista, una gran varietat d’artistes, músics, científics, performers, hacktivistas i transformadors podran conectar i experimentar amb un model organitzatiu basat en la unió de les nostres energies, idees i habilitats. D’aquesta manera es crearà un espectacle únic que celebrarà l’essència de la nostra identitat.

D-Form qüestionarà la representació de la cultura actual. Una cultura que és generada principalment d’una manera homogènea, banal i amb fins comercials.

D-Form intentarà inspirar unes respostes positives i creatives entre tots els participants per cel.lebrar i establir la base de futurs projectes, evolucionant la nostra veritable cultura urbana, alternativa i emergent.
Sindicato Sindicat