Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El Centre Social Alliberat Can Barba en perill de desallotjament.
07 set 2004
El CSA Can Barba, local municipal okupat en resposta al desallotjament violent del CSA Els Maquis està en perill de desallotjament al no arribar a un acord amb l'ajuntament. Les negociacions que van començar a l'inici de l'estiu van girar entorn a les condicions que exigíem per tal d’abandonar el Centre Social. Aquestes eren tres:
1: Que el projecte a desenvolupar per l'Ajuntament al local fos un projecte social que millorés la ciutat.
2: Que fos un projecte ferm i no una “tapadera� per expulsar-nos del Centre Social. Per comprovar-ho vam demanar els pressupostos, els permisos i tota la paperassa burocràtica.
3: Que l’Ajuntament es comprometés a cedir un local a totes aquelles entitats que fan ús del centre social. Aquest local havia de ser autogestionat per aquestes entitats i havia d’estar lliure de tot control institucional.
El projecte de l’Ajuntament consisteix, en teoria, en utilitzar l’espai per a desenvolupar uns tallers de pintura i de rehabilitació i convertir en un futur el local en un magatzem municipal. El gran projecte educatiu que van anunciar fa 6 mesos per tal de donar legitimitat a un desallotjament per la força ha acabat sent això, un magatzem rehabilitat gratuïtament pels estudiants d’una escola de formació professional.
La negativa en rotund de l’Ajuntament a les dues últimes condicions, la sospita de que tampoc complirien la primera, el fet que publiquessin reiterats cops noticies falses sobre les negociacions i la falta de respecte mostrat en les reunions ens han portat a trencar de moment la via del diàleg per a resoldre el conflicte i a iniciar una campanya de denúncia i agitació contra el desallotjament de Can Barba. La convicció de que la millor forma de salvar el centre social era omplint-lo de vida ens va portar a replantejar-nos la forma de gestionar l’espai i d’organitzar les activitats. En una assemblea oberta on varen participar més d’una trentena de persones es va redibuixar el projecte de Centre Social Alliberat que es va plantejar en un principi i es va decidir continuar, amb més força que mai, amb el treball social i de transformació que estàvem duent a terme.

Arribats a aquest punt només ens queda dir que no marxarem de Can Barba fins que no es compleixin TOTES les condicions exigides, que quan arribi el dia en que els gossos de l’estat vinguin a destruir un altre espai de transformació social els estarem esperant i que un cop fora, no passarà gaire temps fins que trobem un altre indret abandonat a la merda on desenvolupar les nostres activitats. Amb la seguretat de que estem seguint el camí correcte continuarem lluitant i continuarem convidant-vos a venir a Sabadell, a visitar i gaudir del Centre Social Alliberat Can Barba.

El dia del desallotjament hi ha convocada una concentració a la Plaça Vallés (al costat de Can Barba) a les 20:00 i el dissabte següent una manifestació a la mateixa hora i el mateix lloc.

Okupar és resistir, resistir és vèncer.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Centre Social Alliberat Can Barba en perill de desallotjament.
07 set 2004
Prou repressió a l´independentisme!!
Prou repressió als MM.SS.!!!
Prou repressió a la dissidència!!!
OKUPACIÓ!!!!
Re: El Centre Social Alliberat Can Barba en perill de desallotjament.
07 set 2004
Enhorabona, CanBarbins. Cal combatre el populisme ranci d´en Bustos. Cap desallotjament sense resistencia.
VISCA ELS CENTRES SOCIALS ALLIBERATS!
Re: El Centre Social Alliberat Can Barba en perill de desallotjament.
07 set 2004
Endavant amb can barba! No ens podran aturar!!!

Visca la terra!!!

Okupació!!!!!!!!!
Re: El Centre Social Alliberat Can Barba en perill de desallotjament.
04 oct 2004
heu visitat can barba? a que espereu? es una meravella, podeu fer reunions, consultar la biblioteca, tocar la guitarra, fer malabars, frecuentar la kafeta (kafeteria) i relacionarvos en aquest reformat espai.
ei penya estic molt contenta de la feina feta fins ara. resistirem
okupar es resistir
resistir es vèncer.
us estimo okupis
Re: El Centre Social Alliberat Can Barba en perill de desallotjament.
12 oct 2004
Poques coses son mes gratificants que arribar a Can Barba y prendres un capuchino a la kafeta seguit d'unes cuantes partides de pin-pon.
Com es diria en japonés: IKOA YO Can Barba!!!
XDD.
Sindicato Sindicat