Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : dones
Alarma social: oficial guardia civil apaliza prostituta
07 set 2004
Tal i com explica aquesta notícia apareguda a El Periódico de Catalunya el passat 1 de setembre, el capità de la guàrcia civil de Valls (Alt Camp), Juan S.V., va ser detingut divendres com a pressumpte autor d'una pallissa que va rebre una prostituta colombiana al pis d'ella.
Aquest capità de la Benemérita es troba actualment de baixa per malaltia, complint una llei no escrita de la guàrdia civil, que s'aplica quan es detecten irregularitats. Juan S.V. ja va prestar declaració al Jutjat número 1 de Tarragona, que el va deixar amb llibertat amb càrrecs.

Aquests fets van passar el passat divendres, encara que la notícia no va transcendir als mitjans fins que Catalunya Ràdio va anunciar la detenció. En cas contrari no hauría trascendit.

Fins que el cas no es resolgui per la via judicial com estableix la legislació, l'expedient intern que li han obert al cos policial quedarà paralitzat. Aquest capità, casat, amb fills i d'uns 50 anys ha estat descrit com "una persona molt violenta, a la qual sovint se li escapa la mà i a qui li agrada humiliar els altres".

També es dóna la casualitat que afronta una altra denúncia per mobbing o assetjament psicològic, presentada per l'Associació Unificada de Guàrcies Civils al juliol davant el Jutjat n° 3 del Vendrell. Les víctimes, tots guàrdies civils, encara continúen de baixa laboral per depressió.

Respecte de la prostituta de nacionalitat colombiana que ha tingut la valentia de denunciar els fets, no ha transcendit el seu estat de salut. Amb aquests caps que els cossos de policia espanyols ens envíen a Catalunya serà molt difícil de que imperi l'ordre.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alarma social: oficial guardia civil apaliza prostituta
07 set 2004
Què té d'estrany?

L'estasdística de maltractaments i crims de gènere està plena de casos en què els agressors són membres de les bandes uniformades.
Només cal mirar el diari: de cas quatre o cinc casos, un, i no surten tots als mitjans, és per part d'alguns policia-guardia civil-mosso. I a sobre continuen conservant la condició i el sou de "funcionari".

Prou impunitat.
Test psicològics a tots els membres de la banda uniformada.
Re: Alarma social: oficial guardia civil apaliza prostituta
07 set 2004
Yo esq soy funcionario de prisiones, vamos un carcelero, que es asi como los guarros lo llamais no?.
La verdad que alguna si me la paso por la piedra, pero al fin y al cabo estamos para hacerlas un favor, yo le doy todo mi amor que les haga falta, y que por dichas circunstancias no tienen.
PD: Ah, soy bisex, no tengais envidia que tambien tengo pa vuestros culitos, eso si, mejor bien afeitaditos....., pero no seais ingenuos de decirme que soys anarkas porque yo soy fascista, y como me entere me pondre de mala hostia y mejor no os dire de lo que os hare panda de hijos de puta
Re: Alarma social: oficial guardia civil apaliza prostituta
19 oct 2004
solo decir que viva españa panda de catalanes de mierda, la guardia civil,policia nacional y españa siempre estara presente en cataluña porque cataluña siempre dependera de españa y corruptos hay en la benemerita y en los putos politicos de vuestra comunidad, por desgracia en este gran pais.viva españa catalanes y quitaros el burro de vuestros coches,que pareceis mas inutiles aun.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more