Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
El Front Popular de Solidaritat amb el Poble Txetxé convoca els actes que es duran a terme durant l'onze de setembre, diada nacional del poble català i que s'inclouran en una jornada de lluita per reclamar els drets del poble txetxé.

- 11:00 Acte polític al Passeig del Born. Amb la participació d'Alij Masteiev, respresentant del Front Muijaihidin per l'Alliberament de Txetxènia, que analitzarà els darrers esdeveniments.

- 14:00 Participació en la manifestació convocada per Rescat en favor dels presos polítics catalans amb un bloc propi en record dels reprasaliats i caiguts en convat per un Txetxènia lliure.

- 15:00 Botifarrada alternativa amb productes propis del Caucas al Passeig del Born.

- 17:00 Participació a la Manifestació dins el bloc de l'organització germana Endavant.

- 20:00 Manifestació combativa en record dels caiguts a Beslan davant el Consulat General de Rússia a Barcelona (Av. Pearson, 34, 08034) sota el lema "Ni oblit, ni perdó, PUTIN ASSASSí I SENYOR DEL CAPITAL".

US esperem a tots i totes, donem suport a la lluita popular txetxena. Els metodes podrien se uns altres, pero no els han deixat cap més opció!!

ENDAVANT TXÈTXENIA, ENDAVANT PA�SOS CATALANS!!!

"L'autodeterminació no es demana, es pren".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
Celebro aquesta convocatòria i que s'inclogui en els actes ja organitzats. Felicitats als impulsors dels actes. Compteu amb la CAJEI-Barcelona Vella i Guinardó per a la mani de les 20.00

FORA RUSSOS DE TXETXÈNIA! FORA LES FORCES D'OCUPACIÓ! Endavant amb la lluita del poble treballador txetxè!
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
Algú sap les arrels del "conflicte" txetxè??
Sorpren que organitzacions que fan exposicions de cartellisme soviètic, que utilitzen estètica soviètica en alguns cartells (us sona el de l'1 de maig?), es sumin d'aquesta manera amb "la lluita" del poble treballador txetxè...
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
aixo va en seriu?
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
Jo he vist algun cartell per Gràcia amb aquestes convocatòries. Deu sorgir de l'entorn del CCSI, el Comité de Solidaritat Internacionalista.
Gora Txetxenia!
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
Els assassins de l'escola aquesta també cridaven Gora Txetènia? o era Visca?
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
els assassins russos tenien massa feina liquidant hostatges i guerrillers txetxens.
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
Els nacionalistes espanyols defensen els nacionalistes russos, no poden evitar sentir-se identificats amb aquest exèrcit rus que ha assassinat en deu anys d'invasió una quarta part dels txetxens. Segons xifres de la Creu Roja. No poden evitar-ho, perque hauríen fet exactament el mateix, són "terroristas" i "independentistas". Per aixó no diuen res del silenci desinformador a la majoría dels mitjans sobre les atrocitats de l'estat rus sobre els txetxens, ni sobre de les organitzacions majoritàries d'aquests que lluiten per la seva independencia.
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
Els assassins russos tenien massa feina però els assassins txetxens també. la legitimitat de la lluita del poble txetxè pel seu alliberament no tindria que tenir res a veure amb aquells que decideixen agafar com a hostatges a milers de persones i posar-les al punt del mira, al seu i al dels militars russos que ja sabem quin pal gasten.

Les imatges del que ha succeit a Osetia són dantesques, els nens corrents en calçotets plens de sang, fets servir per uns anomenats guerrillers que tenen més de nazis que dels lluitadors txetxens que hem conegut sempre i valorat per la seva resistència i dignitat. Amb accions d'aquest tipus no estaré d'acord en la meva punyetera vida, defenso el dret de tots els pobles a la seva autodeterminació, el dret de Txetxènia a ser un poble lliure, però també el dret del poble d'Osetia o d'on sigui a viure sense que alguns els possin en el punt de mira per la puta cara o per fer atemptats mediatics que quan més grans millors. Això em sembla repugnant.

La lluita per la llibertat dels pobles ha de respectar a la gent innocent d'altres pobles, i que més innocent que un nen o una nena que ni tansols sabrien on està Txetxenia. Si els russos són uns malparits assassins que estan fent un genocidi a Txetxènia la solució no és exportar aquest genocidi de la mateixa forma criminal i indiscriminada, hi ha una diferència entre un atemptat a un objectiu militar i aquestes matances indiscriminades, s'està fent un pas endavant en la línia divisòria en que tots ens convertim en potencials víctimes sense ser culpables, recordo l'11-M els morts són els nostres deiem, doncs també sóm morts meus aquests nens d'Osetia, també els nens de Txetxenia i els de Palestina. I tots els nens que moren sense tenir ni puta idea de perque els maten els grans.

Estic d'acord amb el poble txetxé i ho reitero però mai amb aquesta forma de lluita que segresta indiscriminadament, en la convocatoria d'aquest manifest diu textualment: "Els metodes podrien se uns altres, pero no els han deixat cap més opció!!" No estic gens d'acord amb aquest anàlisi i tot i que pugui entendre el que ha succeit i no em vingui de nou no per això haig de defendre-ho o legitimar-ho. Ho dic perque em sembla que alguns estan donant passos en la línia en que tots serem danys col·laterals i els hi sua el rabo o el cony.

Matar nens mai serà un acte de resistència, sino un crim on sempre paguen els mateixos, tants nens són uns com els altres, espero que en aquesta marxa solidaria no s'obvii el que s'ha fet a Osetia. Espero que en el món en que estem entrant no comencem a entendre com a companys de lluita als que s'immolen al costat de qui sigui. la lluita armada té moltes vessants i alguns estan fent passos en la línia equivocada, el txungo és que tots entenguem i acabem donant legitimitat a aquestes accions feixistes vinguin del bandol que vinguin.
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
Totalment d'acord amb tú respecte a la massacre de l'escola, pero per què se li dona a aquesta gent que no es representativa de ningú tant protagonisme, enlloc de les organitzacions txetxenes que lluiten per la independencia mitjaçant accions guerrilleres o mitjançant la resistència pacífica contra un exèrcit invasor brutal? Per què no surt mai res respecte les massacres realitzades per aquest exèrcit que ha assassinat ja una quarta part dels txetxens en deu anys de guerra? Per què no es denuncia que l'estat rus porta deu anys envaient Txetxènia, per què no es denuncia que força els txetxens a seguir sotmessos a l'estat rus?
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
Sense aquest segrest que ha acabat fatal per culpa dels criminals russos, encara estariem parlant de qualsevol cosa menys del conflicte que està matant al poble txetxè.
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
Lamentable veure com algú se'n fot de la malaltitis de l'esquerra independentista catalana ( i amb raó )i que encara hi hagi algun borderline que s'ho pren com una convocatòria real, suposo que l'autor del text es deu pixar de riure, jo també ho faria si no fos perqué em venen ganes de plorar !
Re: Solidaritat Catalunya - Txetxenia; 11 de setembre
06 set 2004
Pren-te una aspirina, a mi l'autor del texte i la teva "malaltitis" (?) me la deixen fluixa.
Sindicato Sindicat