Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
El responsable de la prohibició de les festes alternatives de Vallcarca presenta les oficials
05 set 2004
Nota: Ricard Martínez (ERC) regidor del districte de Gràcia ha estat el responsable de la prohibició de les festes alternatives de Vallcarca.
Dilluns 6 de setembre a les 12 hores, a la sala d’actes del Casal La Miranda (av. Coll del Portell, 74), el regidor del Districte de Gràcia, Ricard Martinez presidirà l’acte de presentació dels actes de la festa major dels barris de la Salut, Vallcarca i el Coll.

El regidor, juntament amb Ferran Escolies, del Casal la Miranda; Pedro Ezquerro de l’Associació de Veïns Vallcarca–Viaducte; Roser Avilès, de l’Associació Gràcia Nord-Vallcarca; i Froilan Bellostes, de l’Associació de Veïns Coll-Vallcarca, faran una presentació de les novetats de les festes d’aquest any i destacaran els actes mes significatius.

(Font: Servei de Premsa de l'ajuntament de Barcelona)
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/116705/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/116678/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El responsable de la prohibició de les festes alternatives de Vallcarca presenta les oficials
05 set 2004
ERC, ni republicana, ni d'esquerres ni ja de catalunya tant sols.
Salut REvolució i ERC a les deixalles a reciclar!!!
Re: El responsable de la prohibició de les festes alternatives de Vallcarca presenta les oficials
05 set 2004
El paper que ERC està desenvolupant a l'administració municipal de Barcelona és una vergonya, només cal recordar les actuacions de Ricard Martínez al districte de Gràcia o les declaracions de Jordi Portabella arran del pregó a les festes de Sants.

Sembla com si el PSOE deixés cada cop més la feina bruta per a ERC i IC-EV (la Imma Mayol acompanyada dels antiavalots de la urbana foragitant a la gent de la platja durant Sant Joan), mentre ells s'encarreguen de fer diners.

ERC va tenir el seu petit moment de glòria per què va ser l'únic partit parlamentari que es va enfrontar sense ets ni uts a la ortodòxia espanyolista del Partit Popular. Però un cop assolit el canvi de govern, ERC està actuant amb un servilisme absolut. Que no s'estranyi ningú si a les properes eleccions, es trunca la cursa alcista i comença la devallada.

Adéu siau ERC
Re: El responsable de la prohibició de les festes alternatives de Vallcarca presenta les oficials
05 set 2004
El casal "La miranda" , antigua propiedad de la familia Maragall (la de Pascual), ahora casal de barri (hogar del jubilado mas bien).
La antigua casa de Pau Maragall, el hermano yonkie de Pascual i Ernest Maragall.
Sindicato Sindicat