Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió
Concentració a Vallcarca. Volen prohibir les festes alternatives
03 set 2004
Sembla ser que comencen a aparèixer unitats d'antiavalots pels voltants d'Hospital Militar per prohibir la celebració de les festes alternatives. És important acudir-hi.
Cal aturar la prepotència municipal que vol prohibir la celebració d'unes festes alternatives a Vallcarca. Concentració contra la cara repressiva del tripartit municipal a Hospital Militar a l'alçada de Bolivar. Metro Lesseps/Vallcarca. La concentració és a les 18:00 h. però és urgent que comencem a acudir-hi des d'ara mateix, per què se'ns estan avançant.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració a Vallcarca. Volen prohibir les festes alternatives
07 set 2004
Prou Demagògia

Aquest any l’Ajuntament ha impulsat un acord per a la unificació de les dates i la celebració conjunta de les Festes del Nord de Gràcia, la intenció és que les festes tinguin més entitat, més suport i capacitat de generar activitats. En els debats preliminars van participar tan les associacions veïnals i entitats com membres de l’anomenada assemblea de festes alternatives, l’acord és fer les festes del 8 al 13 de setembre. Desprès de l’acord i de l’inici per concretar el programa de cada barri o carrer particular no tenim cap noticia de la participació o no de les festes alternatives, tot i insistir des del districte via telefònica amb els membres de l’assemblea presents a la reunió.

Mes tard l’assemblea de festes alternatives presenta una instància per demanar fer festa alternativa el cap de setmana del 3 al 5 de setembre al barri de Vallcarca; desprès de comunicar-los verbalment en vàries ocasions que les festes es feien del 8 al 13 i no del 3 al 5 i veient que no tenien cap intenció de modificar la proposta, el districte de Gràcia a denegat el permís per a la celebració de la festa..

En el marc de la festa major sempre s’ha donat cabuda a tothom per que s’expressi de manera lliure i amb l’estil que cregui convenient, sempre respectant les normes de convivència .

L’any passat es va celebrar la festa alternativa amb permís municipal, tot i l’opinió en contra d’alguna associació de veïns.

L’ajuntament es el responsable d’administrar els usos de l’espai públic i mai s’ha negat a donar permís sempre que es respectin les regles del joc.

S’ha determinat unes dates per la festa Major, s’ha establert els criteris de la Festa, s’ha aportat elements de novetat i suport per part del districte. I res de tot això impedeix que es pugui fer una festa alternativa.

Per tan la voluntat expressa de no acceptar la norma, l’amenaça de boicot a les festes popular de veïns i veïnes i l’actitud de mantenir un comportament digne de preadolescents mal criats fa evident que no te res a veure aquest tema amb la possible persecució per part del districte d’un moviment, d’una idea o d’un símbol.

Cal que quedi clar que no s'ha negat a negociar, i que han
estat ells els qui volien tensar la corda , perquè sí, perquè per alguna cosa ho deuen
voler fer. Si guanyaven, quedaven com a guanyadors, i si perdien, som uns repressors.
Només podem combatre les premisses no la lògica final.

Tampoc entenc la decisió de donar-los cobertura per part de certs col·lectius amb una trajectòria assemblaria, democràtica, reivindicativa i solidaria, que sempre han acceptat les normes del joc i que mereixen tot el meu respecte i simpatia. Potser s’haurien de plantejar si aquest recolzament incondicional els beneficia o descafeïna la feina feta fins ara.

Soc partidària del diàleg per tal d’evitar el conflicte però sempre amb el compromís per ambdues parts. Potser si reflexionen ens podrem conèixer més, saber què podem fer plegats i fer més ponts.
Dolors Martinez
Re: Concentració a Vallcarca. Volen prohibir les festes alternatives
07 set 2004
ara apareixen festes alternatives a tot arreu... perquè no li poseu el nom de festa-alternativa-itinerant? pq estic segur q sempre hi sou els mateixos de sempre darrera

jo anava a les festes de sants i les alternatives que es feien a Can Mantega i q despres es van fer al pàrking de pça de sants les veiem com part de la festa que com algo contra la festa, com sembla q s'està tornant ara... era una "alternativa" a la música patxanguera i als sopars de germanor plens de yayus... festa amb missatge polític, que recordo que en alguns carrers també ho trobaves... segons la comissió/carrer...
Re: Concentració a Vallcarca. Volen prohibir les festes alternatives
08 set 2004
Què està passant el nostre barri amb els okupes?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more