Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Que fan els soldats de l'Estat a l'Afganistan?
01 set 2004
Sona fantastic: Van a facilitar l'eleccio democratica d'un President. Que maco! Quin goig! Que engeguin els focs artificials! Noi, si el Franco hagues estat aixi!
Els EUA van anar a fotre fora el Taliban que ajudava els salvatges d'Al Qaida, els quals no es molestaven a dissimular responsabilitat per l'atac de les Torres Bessones. Ho van aconseguir? Avui en dia els Talibans ja tornen a estar en control de la meitat del pais. Son gent que ja havien derrotat la Unio Sovietica. Son invencibles per la simple rao que hi ha sectors forts de la poblacio que estan a favor seu, per trist i dificil que aixo sigui d'entendre. Es veu que som tots molt diferents. L'altra meitat del pais la controlen els Senyors de la Guerra, capitostos feudals que nomes volen diners i poder. I en Karzai es un titella nordamerica que nomes segueix en vida gracies a un contracte que te amb una companyia de seguretat nordamericana molt bona (bombardejada ahir) que no admet afganis com a guardaespatlles. I el seu Govern nomes controla els pams de terreny ocupats pels exercits estrangers.

Jo tot aixo ho trobo molt tragic i desagradable i m'agradaria molt que fos diferent, pero es que ni els EUA, ni l'OTAN ni els 500 soldadets del ZP poden canviar-ho per forca. I aquesta eleccio, si arriba a tenir lloc, no pot canviar res de res. L'endema els americans diran que en Karzai es un President elegit, els soldadets espanyols s'en tornaran a casa i tot seguira igual. Com deia molt be en Michael Moore al final del Fahrenheit 9/11 cal pensar que aquests soldats pelats a sou son desgraciats de les capes socials mes desfavorides que entren a l'exercit perque no saben fer res mes i esta malament posar-los en perill de mort sense rao suficient. Que el Sr Bono ho expliqui millor!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Que fan els soldats de l'Estat a l'Afganistan?
01 set 2004
los soldados del etado apañol en agnakistan estan haciendo contactos para los trapicheos futuros de caballo y costo afgano , ay que conoce en persona a los productores de la mandanga joer que no pillais ná.

ale salu
Sindicat