Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : guerra
[Convenció Republicana]:Fotos de arrestos fortuitos en times square
30 ago 2004
convencióRepublicana 232.jpg
convencióRepublicana 233.jpg
convencióRepublicana 234.jpg
convencióRepublicana 235.jpg
convencióRepublicana 236.jpg
convencióRepublicana 237.jpg
convencióRepublicana 238.jpg
convencióRepublicana 239.jpg
convencióRepublicana 240.jpg
¡Fotos de arrestos fortuitos en times square! por Jonathan


6:30pm estando en la esquina de NE 44 y Broadway un grupo de personas (algunos activistas y otros no, es duro de contar alli no estaba sucediendo ninguna acción) cuando de pronto dijeron que habia que salir de la acera. Una línea de policías empujó a todos al sur de la calle, donde estaba la policia nos dijeron con malas palabras salir de la calle en el lado sur o seriamos arrestados ... "the lines of were pushing from the south and west than telling people to clear that corner or face arrest ". ..volvieron a repetir la estrategia de utilizar una red naranja para agarrar a personas que intentaban huir. ..No hubieron enfrentamientos... todo el mundo trataba de huir y seguir las instrucciones. ..ridiculos como ellos eran. Uno o dos personas agarradas dentro del área saltó la red y corrió a la seguridad. ..al menos una persona se separó de la policia y corrió por calle. Todas personas detenidas estaban confundidas por lo que acababa de suceder y todos trataron de huir. Cuándo el detenido preguntó respetuosamente por qué ellos eran retenidos los policías gritaron (desde de dentro de su red naranja, cerrando completamente de la acera) âUSTED estaba bloqueando el tráfico!â?

"Im guessing this was to clear 45th to 43rd before shows the delights were attending got out."

(También conté por lo menos 3 policías con cámaras video)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
>Aci en àngles per si algú veu algun error


Photos of unprovoked arrests in times square!
by Jonathan
(No verified email address) 30 Aug 2004


6:30pm Standing on the NE corner 44th and Broadway a group of people (some activists some not, it was hard to tell since there was not an action happening) were suddenly told to move off the sidewalk. A line of cops holding pushed everyone south into the street, where they were than told unkindly to get out of the street on the side walk to the south or face arrest...the lines of were pushing from the south and west than telling people to clear that corner or face arrest pushing people west on the street across Broadway...this repeated until they used orange netting to catch people trying to get away...there where no confrontations...everyone was trying to get away and follow instructions...ridiculous as they were. One or two people caught inside the netted off area jumped the net and ran to safety...at least one person un-arrested himself and broke away from the cops running do the street. All people arrested were very confused as to what had just happened and all where genuinely trying to clear the area. When the arrested respectfully asked why they were being detained cops shouted (from inside their new orange alert net cage that completely closed of the sidewalk) âYOU were blocking pedestrian traffic!â?

Im guessing this was to clear 45th to 43rd before shows the delights were attending got out.

(Also note that i counted at least 3 cops with video cameras)
Mira també:
http://nyc.indymedia.org/newswire/display/107027/index.php
http://www.capedmaskedandarmed.com

This work is in the public domain

Comentaris

[Convenció Republicana]:Fotos de arrestos fortuitos en times square 2.
30 ago 2004
convencióRepublicana 241.jpg
convencióRepublicana 242.jpg
convencióRepublicana 243.jpg
convencióRepublicana 244.jpg
convencióRepublicana 245.jpg
convencióRepublicana 246.jpg
[Convenció Republicana]:Fotos de arrestos fortuitos en times square 2.
Mira també:
http://nyc.indymedia.org/newswire/display/107126/index.php
Re: [Convenció Republicana]:Fotos de arrestos fortuitos en times square
30 ago 2004
Ja poden detenir tota la gent i enviar tots els antiavalots que vulguin, és la manifestació més gran que hi ha hagut a Nova Iork en molt de temps de gent d'esquerres. Amb el Michael Moore al davant, per cert.
[Convenció Republicana]:Fotos de arrestos fortuitos en times square 3.
30 ago 2004
convencióRepublicana 256.jpg
convencióRepublicana 257.jpg
convencióRepublicana 258.jpg
convencióRepublicana 259.jpg
convencióRepublicana 260.jpg
convencióRepublicana 261.jpg
convencióRepublicana 262.jpg
convencióRepublicana 263.jpg
[Convenció Republicana]:Fotos de arrestos fortuitos en times square 3.
Mira també:
http://nyc.indymedia.org/newswire/display/107253/index.php
Re: [Convenció Republicana]:Fotos de arrestos fortuitos en times square
30 ago 2004
Milers de persones van manifestar-se ahir contra el president nord-americà i la convenció republicana a Nova Iork, enmig de mesures de seguretat extremes

Coincidint amb la convenció del partit republicà, nombroses organitzacions aplegades a la plataforma United for Peace and Justice han convocat uns quants actes reivindicatius, que inclouen manifestacions, cursos, col·loquis i tallers.

Les protestes van començar divendres passat, amb una gran bicicletada que va reunir més de cinc mil persones. La polícia va carregar amb duresa contra els manifestants i va fer més de tres-cents detinguts. Ahir diumenge també va haver-hi una gran manifestació pels voltants de la seu de la convenció.

La Convenció Nacional Republicana s'ha obert a les quatre de la tarda (primera hora del matí a Nova York) al Madison Square Garden. La convenció d'enguany és una de les més convulses dels darrers anys a causa de la polèmica gestió de George W. Bush.

Però per a la jornada d'avui els discursos del senador d'Arizona, John McCain, i de l'ex-batlle de Nova York, Rudy Giuliani, són els més esperats. És previst que es reuneixin aproximadament cinquanta mil delegats i la seguiran no pas menys de deu mil periodistes d'arreu del planeta.

La convenció ha de ratificar l'actual president com a candidat a la reelecció en els comicis que es faran el 2 de novembre vinent. Bush arriba a la convenció republicana amb uns índexs de popularitat que no són especialment favorables, car el candidat demòcrata, John Kerry, no és gaire lluny segons les enquestes d'intenció de vot.

La maquinària propagandística ha vetllat perquè cap detall falli en aquesta convenció. Entre les personalitats polítiques més destacades que participaran a la trobada dels partit republicà hi ha l'ex-batlle de Nova York, Robert Giuliani, el gobernador (i actor) Arnold Schwarzenegger, el senador John McCain (que defensarà la intervenció nord-americana a l'Irac) i el vice-president nord-americà Dick Cheney.

En les darreres setmanes, sembla que el sòlid tàndem Bush-Cheney s'ha debilitat a causa de les desavinences pel que fa als matrimonis homosexuals. Mentre que Bush vol reformar la constitució per incloure-hi la prohibició, Cheney considera que és una decisió que han de decidir cadascun dels estats.
Sindicat Terrassa