Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : indymedia : xarxa i llibertat : guerra
[Convenció Republicana]:El Servei Secret acorrala a Indymedia.[CAT/CAS]
30 ago 2004
Nova York: El Servei Secret acorrala a Indymedia
x Dakota - [30.08.04 - 17:43]

El Departament de Justícia d'EEUU ha obert una investigació criminal i ha sol·licitat informació entorn de la/s persona/s que han difós informació sobre delegats de la Convenció Nacional del Partit Republicà a Nova York (els seus noms) i ha animat que aquests siguin malament rebuts en la ciutat a traves de Indymedia-Nova York.

L'acusació afirma que la informació és necessària per a una possible causa per "intimidació de votants" mentre que advocats i activistes sostenen que es tracta de dissidència politica legitima i, en cap cas, d'una amenaça. Cap destacar, d'altra banda, que la informació penjada en Indymedia (noms de delegats i secció del Partit Republicà a la qual representen) és pública. De fet alguns dels noms dels delegats que van aparèixer en Indymedia-Nova York apareixen en la web oficial de la Convenció( http://www.2004nycgop.org ).

La investigació aquesta sent dirigida pel servei Secret (grup especial encarregat de la seguretat del president d'EEUU) i la notícia arriba en un moment en el qual la policia aquesta realitzant massives detencions a Nova York i després de setmanes d'interrogatoris i amenaces per part del FBI a activistes de tot el país.

Una llista bastant completa dels delegats participants en la Convenció i l'hotel en el qual s'allotgen a Nova York, dividida per Estats, pot trobar-se en www.rncdelegates.com.

L'ordre del Departament de justícia va ser enviada el 19 d'Agost, després que Calyx Internet Access (prooveidor de xarxa que dona servei a Indymedia-Nova York) es negués a lliurar la informació al Servei Secret per raons de privacitat.

Des d´Indymedia-Nova York s'ha assenyalat que el sistema de publicació no obliga a qui escriuen a donar el seu nom i que no poden identificar a aquestes persones encara que se'ls sol·licités. Un voluntari va dir a la premsa que "Nosaltres respectem l'anonimat dels nostres contribuents, i no seguim la pista a les adreces".

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[CAS]


Nueva York: El Servicio Secreto acosa a Indymedia

x Dakota - [30.08.04 - 17:43]El Departamento de Justicia de EEUU ha abierto una investigación criminal y ha solicitado información en torno a la/s persona/s que han difundido información sobre delegados de la Convención Nacional del Partido Republicano en Nueva York (sus nombres) y ha animado a que estos sean mal recibidos en la ciudad a traves de Indymedia-Nueva York.

La acusación afirma que la información es necesaria para una posible causa por ´intimidación de votantes´ mientras que abogados y activistas sostienen que se trata de disidencia politaca legitima y, en ningún caso, de una amenaza. Cabe destacar, por otro lado, que la información colgada en Indymedia (nombres de delegados y sección del Partido Republicano a la que representan) es publica. De hecho algunos de los nombres de los delegados que aparecieron en Indymedia-Nueva York aparecen en la web oficial de la Convención.

La investigación esta siendo dirigida por el Servicio Secreto (grupo especial encargado de la seguridad del presidente de EEUU) y la noticia llega en un momento en el que la policia esta realizando masivas detenciones en Nueva York y tras semanas de interrogatorios y amenazas por parte del FBI a activistas de todo el país.

Una lista bastante completa de los delegados participantes en la Convención y el hotel en el que se alojan en Nueva York, dividida por Estados, puede encontrarse en rncdelegates.com/.

La orden del Departamento de justicia fue enviada el 19 de Agosto, despues de que Calyx Internet Access (proovedor de red que dá servicio a Indymedia-Nueva York) se negara a entregar la información al Servicio Secreto por razones de privacidad.

Desde Indymedia-Nueva York se ha señalado que el sistema de publicación no obliga a quienes escriben a dar su nombre y que no pueden identificar a esas personas aunque se les solicitase. Un voluntario dijo a la prensa que "Nosotros respetamos el anonimato de nuestros contribuyentes, y no seguimos la pista a las direcciones".
Mira també:
http://www.lahaine.org/b2/articulo.php?p=4220&more=1&c=1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Convenció Republicana]:El Servei Secret acorrala a Indymedia.[CAT/CAS]
02 set 2004
No abuseu del traductor automàtic d'espanyol a català, es nota massa:

"La investigació aquesta sent dirigida..."
"La investigación esta siendo dirigida..."

L'alternativa seria posar bé els accents gràfics en espanyol: el resultat hauria estat ben diferent si en la versió original castellana s'haguera escrit correctament "está", en comptes d'"esta".

Pel que fa al contingut, molt bé, continueu així!
Sindicat Terrassa