Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Detingut un exempleat com a presumpte autor de l'incendi del centre jueu de París
30 ago 2004
Un exempleat ha estat detingut com a presumpte autor de l'incendi d'un centre social jueu a París, que havia estat denunciat i condemnat de forma unànime com un acte antisemita. El detingut és d'origen jueu i té problemes mentals.

Noticia d'El Periodico d'avui
París. -- Un exempleat ha estat detingut com a presumpte autor de l'incendi d'un centre social jueu a París, que havia estat denunciat i condemnat de forma unànime com un acte antisemita. El detingut és d'origen jueu i té problemes mentals.

Després de les primeres investigacions, la policia ha sospitat que, per sobre d'altres hipòtesis, com la racista, es tractava d'un "assumpte intern" i ha arrestat el sospitós principal, un exempleat del centre, d'uns 50 anys, han informat fonts policials.

El dia 22 passat, a la matinada, un incendi va destruir un centre social jueu, administrat per una associació sefardita i situat a la planta baixa d'un edifici de cinc pisos en un barri de París. A l'interior s'hi van trobar inscripcions antisemites.

Enmig de l'augment de les agressions contra llocs jueus o persones a França, les màximes autoritats del país, els partits polítics i els sectors socials van denunciar l'incendi com un acte antisemita.

El ministre israelià d'Exteriors, Silvan Shalom, es va desplaçar expressament a París per expressar la seva repulsa contra aquest acte i va reclamar "lleis més dures" contra l'antisemitisme a França.

Per als investigadors, el fet que l'autor de l'incendi hagués entrat per la porta lateral, apartada de la vista del públic, va ser determinant a l'hora de decantar-se per la pista interna, reforçada per les nombroses faltes d'ortografia en els lemes escrits a les parets i la incoherència d'aquests missatges, informa Le Figaro.
Mira també:
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=6&idioma=CAT&idnoticia_PK=144475&idseccio_PK=174&h=040830

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Detingut un exempleat com a presumpte autor de l'incendi del centre jueu de París
30 ago 2004
Apa, una mostra més d'antisemitisme.
El victimisme sionista és hilarant.
Re: Detingut un exempleat com a presumpte autor de l'incendi del centre jueu de París
31 ago 2004
¿Os acordais del escándalo del supuesto ataque de unos árabes en París contra una mujer judía y su bebé...que le pegaron y grabaron esvásticas.Pues se descubrió tambien que era todo mentira,que se lo inventó una desequilibrada y hasta Chirac tuvo que rectificar públicamente .
Los sionistas siguen queriendo ir de víctimas,y no son sino verdugos del Pueblo Palestino.
En su afán de acusar a europa de antisemita...son capaces de cualquier cosa...
Sindicato Sindicat