Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
28 ago 2004
Campanya de difamació contra en Salvador Sostres
Davant l´allau de missatges, mobilitzacions d´estaments periodístics paraoficials, escridassades mediàtiques i d´altres manifestacions de linxament contra Salvador Sostres cal sortir en defensa seva.

L´articulista de l´AVUI rep tots aquests atacs en primer lloc per escriure precisament en aquest diari.
L´únic mitjà nacional escrit i pensat en la nostra llengua fa nosa als espanyolistes mediàtics. Els que encarna el tripartit, tenen al seu servei "El Periódico", "El País", i ara per a dissort del país, TV3 i Catalunya Ràdio.

Sostres molesta realment perquè parla de la invasió demogràfica espanyola, la dels xarnegos, que donen suport al PSOE local i els seus dirigents.
Molesta perquè s´oposa al multiculturalisme que ens dissol en el "mestissatge" descatalanitzador, amb el suport de totes les esquerres. Molesta perquè exigeix que l´atenguin en català. Molesta perquè vol fer fora la nova invasió demogràfica que Espanya ens llença a sobre. Per això molesta, sí.

I molesta també les feministes que desitgen imposar el seu dictat aberrant en la "correcció política". Totes sabem la mentalitat que impulsen en les relacions home-dona, que al capdavall és el que Sostres descriu descarnadament.

Desitjo i demano a l´únic diari català d´àmbit nacional, que el mantingui sense censures.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
28 ago 2004
Tu ho has dit molt bé: el senyor SS molesta
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
28 ago 2004
Jo afegiria que SS molesta també per embrutar el catalanisme amb les seues actituds d'extrema dreta.
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
28 ago 2004
HEhehe, bueno que le vamos a hacer, yo siempre digo que estoy más cerca del nacionalismo independentista catalán que del nazionalismo español, pero lamentablemente hay un nazionalismo catalán burgués, racista y reaccionario. Eso no es nuevo. Yo creo que los independentistas catalanes de izquierdas deberían aislarlos y ponerlos en evidencia. Yo os apoyaré y ayudaré en lo que pueda para que esa gentuza no manche vuestra lucha
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
29 ago 2004
Vinga va, aquest capoll del SS va escriure les seves 2 primeres noveles en castella perque volia ser famos a Madrid. Com que les noveles eren infectes ara fa uns articlets (ara si que es obra menor en catala) que tambe son una merda. Aquest tio es tan independentista com el Vidal-Quadras!
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
29 ago 2004
SS incideix en algo important a casa nostra, desenmascarar el andalucisme espanyolista de Chaves o Ibarra o Bono (falangista confés)disfressat en l'esquerra ja siga sindicalista o politica (antifranquistes nuls)que malbarata la cultura catalana i que l'han convertida en un apendix d'aquest cancer socialista que tindrien que netejar. Realment l'unic antifranquista real ho va ser Pujol, tots els altres burguesos de l'esquerra cero absolut, només en la seva imaginació.
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
29 ago 2004
Tu ets el típic que et vas masturbar mirant la senyera del gamper l'altre dia, no?

Ei... i no ho oblidis.
ENANO CABRÃN. PUJOL EL MÃS GRAN FILL DE PUTA D'AQUEST PAÃ?S.
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
29 ago 2004
ENANO CABRÃN. PUJOL EL MÃS GRAN FILL DE PUTA D'AQUEST PAÃ?S

Després de tú.
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
29 ago 2004
L'SS és un aprofitat que es munta aquests pollos a internet per tal qua algú parli d'ell.
Ara es veu que es diu gracienc.
No és res més que un troll que cobra per a fer de troll als diaris i a internet.
Com als trolls, ni punyetero cas.
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
29 ago 2004
gracienc ja ha demostrat altres vegades que és un neonazi, obsessionat amb la puresa de la "raça" catalana.
Curiosa colla de neonazis catalanistes. Els podriem exhibir en un zoològic.
Re: SALVADOR SOSTRES: UN NEONAZI DESENMASCARAT
29 ago 2004
Doncs això.
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
29 ago 2004
Aquest Sostres abans era pro-PSOE i treballava a COM Ràdio, pero el van fer fora per la seva incapacitat periodistica per anar més enllà de l'insult. Llavors va anar a parar a mitjans pro-CiU, on van voler aprofitar-lo per escometre contra els seus antics patrocinadors. Es un imbecil pero fascina comprobar com alguns li donen tota l'atenció i el ressó que poden, perque son igual d'imbècils. Son com cul i merda.
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
29 ago 2004
Gracienc parla com un pijo de Sarrià per qui impresentables com l'SS semblen ser el seu model de profeta patriòtic a seguir, no cuela, conec a gent de Sarrià i son gent culta que s'avergoneixen de tenir per veí a un bocamoll com en Sostres que ni és patriota, ni periodista ni res.
SS és prou curt de gambals com per desprestigier-se sól sense l'ajut de quelònids com en Gracienc.
Tampoc és veritat, que l'Avui sigui l'únic medi escrit en català, ni han la tira i molt més nacionalistes que no pas l'AVUI, L'estel de Mallorca,El Punt o Regió 7, en son bons exemples de premsa escrita en català i moltes més, inclús a vegades he vist notícies com l'arribada d'alpinistes catalans al cim de K-2 a la portada de l'ABC que no han sortit mai a la portada de l'AVUI, per tant en això, el tal gracienc a mes de pallús és un mentider.
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
30 ago 2004
Aquest SS mira de amagar la seva incapacitat periodistica escrivint parides inversemblants, el que crida molt l'atenció és que alguns li vulguin donar tant de protagonisme.
Re: SALVADOR SOSTRES: UN PATRIOTA DENIGRAT
14 set 2004
No beguis del vas dâun marica
Escolto que una avia li diu a la seva néta :â?Nena , sobretot no beguis del vas del teu amic , que ja saps que els mariques sempre encomanen coses â. Jo no dic que totes les avies diguin aquestes profundes imbecilâ¢litats, però no em sembla que el fet de ser gran , de ser dâuna altra epoca, com sovint sol dir-se, justifiqui aquesta mena de comentaris. Un vell que no sap adaptar-se al futur potser no seâl mereix. Les persones grans no son ni mes ni menys persones que la resta, naturalment tenen un dret a cobrar un pensió digna, i justa, i es un vergonya que no sigui així, han de tenir preferència a lâautobús i les has dâajudar a creuar el carrer si no ho poden fer soles. Però el respecte no te generació ni data de caducitat, i una avia que sigui capaç de dir a la seva neta que les persones que son homosexuals tnasmeten malalties pel fet de ser-ho, no es mereix el futur ni passar estones amb la seva neta, ni absolutament res que no sigui lâaïllament total dâuna societat a la qual només sap ferir. Els pares dâaquesta nena haurien de procurar no deixar-la gaires minuts sola amb la tal lâavia, que si es capaç de parlar així dâaquest tema, que no deu ser capaç de dir de molts altres temes, i de moltes altres persones. Ser gran, o ser vell, no es una excusa per ser un criminal, dâ acte o de paraula; no es un pretext pe ser un feixista ni un imbècil. Si tu has estat educat o educada en una altra epoca es el teu problema reclinar-te, com va ser el problema dels nostres pares aprendre lâanglès per no anar pel mon com uns analfabets. Drets i deures: si vols viure deixa en pau els âgais. I a la teva neta no intentis convertir-la en la mateixa infame repugnant que ets tu .

Aquesta carta fou publicada al diari A.V.U.I.el dia 8-5-2002, per el colâ¢laborador dâaquest, Salvador Sostres


Resposta adreçada als diaris, i mai publicada.

NO BEGUIS DEL VAS DâUN MARICA

Sorprès pel comentari fet en lâespai del diari AVUI, del dia 8-5-2002, a lâespai âLLIRS ENTRE CARDSâ?, de lâintransigent SALVADOR SOSTRES , jo voldria dir, que, dâaquest personatge, no meân guardeu cap cadell perquè podria resultar ser dâun âPit-bull mal ensinistrat; com també es pot donar el cas, que li faci vergonya sortir de lâarmari, i descarregui aquest reguitzell dâinsults contra lâàvia, que advertia la néta, âque no begués del vas del seu amic, perquè no lâ encomanés coses â.
Del que jo sí Estic segur, és que recomanaré a las meves netes, que no intentin tan sols olorar el vas de la teva nefasta intelâ¢ligència, desvalguda i faltada de respecte i mancada de modos, i sobrecarregada de despotisme i dâimbecilâ¢litat.
Si el comentari de lâàvia, tâha tocat les fibres sexuals, amb la teva reacció, no fas res mes que donar la raó a lâàvia, perquè del teu vas, no pot sortir gaire res de bo.
No sé lâedat que tens, ni quins estudis, però sí que Estic convençut, de que, quan vas anar a aprendre modos, et varen robar els diners,; i recorda, que dâallà on uns treuen els peus, dâaltres els hi posen; i si no vols que el teu comentari et desqualifiqui quan siguis âaviâ?, et recomano, que et quedis pel camí, i així podràs estalviar-te dâexperimentar el que es pot sentir, en llegir comentaris com el que has fet.
Els gais, em mereixen tot el respecte del món, com tot el que mâ envolta , tù, no.

LA BISBAL DâEMPORDA
10-5-2002 MARIUS VIELLA D.N.I.40475590-y
T.972-640762
un patriota denigrat i retardat
25 nov 2005
Sincerament, el senyor Sostres es un retardat. Mai a la vida pots relacionar la llengua amb l'economia i molt menys comparar regions del nord d'Europa que es ben conegut que la seva economia es fort per altres raons (potser el petroli, senyor Sostres?).
Mostrar un nivell de analfabetisme es exactament el que el senyor Sostres mostra i sino que em digui quina contribucio esta fent ell treballant a un diari amb perdues millonaries i sostingut per la generalitat.
Sindicat Terrassa