Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : guerra
[Convenció Republicana]:Massiva manifestació amb bicicleta contra la Convenció.[CAT/CAS]
28 ago 2004
convencióRepublicana 30.jpg
convencióRepublicana 31.jpg
convencióRepublicana 32.jpg
Nova York: Massiva manifestació amb bicicleta contra la Convenció [Seguiment en directe]
x Dakota - [28.08.04 - 02:29]


[Info de Indymedia-Nova York, tret que s'especifiqui el contrari]

A les set i quart de la tarda (hora de Nova York) del Divendres una manifestació amb bici ha sortit de Union Square seguit de policies en ciclomotors i furgons mentre un helicopter policial observava des del cel.

La gent saluda i anima la bicicletada des de les voreres, s'escolten crits de "tanqueu-la!" (en referència a la Convenció) des de les voreres.

La manifestació aquesta composta per uns 5000 ciclistes. Un cotxe s'ha endinsat en la marxa provocant un accident, hi ha un ciclista ferit i diverses bicis danyades. Hi ha informacions que apunten que l´automobil era conduït per la cantant Foxy Brown.

Un bloqueig obliga a la marxa a partir-se en dues, però als pocs minuts es reagrupa en Times Square. Pel que sembla s'han produït dos arrests en la 43 amb Broadway.

En Critical Mass Ràdio( http://criticalmassradio.net )estan fent un seguiment de la manifestació (en anglès) i continuaran emetint en els proxims dies.

Des d´Indymedia-Nova York s'informa que la bicicletada té una mida de 45 pomes(!) i segons
Critical Mass Radio el nombre de participants ronda els deu mil ciclistes.

La policia ha bloquejat la 7ª Avinguda, obligant al bloc a circular en direcció contrària, i ha aconseguit detenir a 7 ciclistes. La policia ha intentat diverses vegades envoltar als ciclistes sense éxit.

S'han produït més arrests en la 35 amb la 7ª i 35 amb la 9ª, encara que es desconeix encara el nombre de detinguts. Els bloquejos policials han obligat als ciclistes a dividir-se en grups més petits. S'informa que el nombre total d'arrests ronda en aquest moment els 35 i que la policia està requisant bicicletes a la gent.

[San Francisco: En SF també s'està duent una manifestació amb bici contra la Convenció amb una assistència distingida entre 6.000 i 8.000 persones]

En la 36 amb Dyer la policia impedeix als vianants veure els arrests així com prendre fotografies. Els observadors legals estan en la zona però no està clar que els estiguin permetent veure les detencions.

Un grup d'uns 1000 ciclistes s'ha reunit en St. Marks Church en un ambient festiu. Policies en ciclomtors estan empenyent a la gent fora dels carrers. S'estan produint més detencions en la 2ª Avinguda, la multitud (suposo que vianants) coreja "Deixeu-los anar!".

La policia intenta dissoldre amb porres als congregats en St. Marks Church, mentre un helicopter enfoca les seves llums sobre el lloc. La policia, segons sembla, sol està detenint a qui es troben en la calçada i no a qui estan en la vorera. De moment es desconeix el nombre de detinguts. Els policies estan deixant abandonades algunes de les bicicletes de la gent que deté, que estan sent recollit recollides per l'organització. Són les 9:40 p. m. a Nova York. En St. Marks church els ciclistes han fet un cercle al voltant de la polcias i criden "Deixeu-los anar!" mentre sostenen les seves bicis en l'aire. S'informa que entre els detinguts hi ha un reporter d´Indymedia-Michigan.

[FOTOS( http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104512/index.php ) de la marxa aquesta tarda, al seu pas per Times Square]

10 de la nit a Nova York. 24 persones estan sent arrestades en la 9 amb la 2ª. Cents de novayorkins estan sortint dels bars i cridant en el carrer "Que fotin a Bush" ("Fuck Bush") i "No a l'Estat policial".

La policia s'està preparant per a detenir a prop del tunel Lincoln.

En la 10 amb la 2ª s'ha vist a policies recollint bicicletes, sembla que allí ha hagut multiples detencions.

La 9ª amb 23 ha estat tancat per la polcia. Hi ha almenys sis furgons policials allí i la policia tracta d'omplir-los amb els arrestats.

10 i mitjana de la nit a Nova York. Se suposa que va a començar un concert en St. Mark Church en la proxima mitja hora, però el lloc està envoltat per la policia.

Alguns dels ciclistes tancats en la 9ª amb 23 estan tractant de fugir del cèrcol policial travessant les linees policials sobre la seva bici.

La policia ha estat penjant i repartint fulles intimidatories sobre la legislació entorn de l'ús de bicicletes en la ciutat, podeu veure una còpia ACI( http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104538/index.php ). Fonts policials parlen del 54 arrests en la manifestació ciclista, però per les notícies que van arribant aquest nombre sembla ser inferior al nombre real de detencions. Cap assenyalar que en altres accions desenvolupades avui han estat detingudes 22 persones (5 en l'acció en l'Hotel Plaza, 11 membres de ACT-UP que es van despullar tallant el trafico i altres 6 en Union Square Park en una protesta)

[San Francisco: La marxa contínua desenvolupantse sense problemes]

Les onze de la nit a Nova York. La policia està pujant detinguts en autobusos en St. Marks Church i buidant el carrer. Part dels policies es estan retirant mentre el concert comença en el pati (interior, suposo) de l'església.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[CAS]

Nueva York: Masiva manifestación en bicicleta contra la Convención [Seguimiento en directo]

x Dakota - [28.08.04 - 02:29][Info de Indymedia-Nueva York, salvo que se especifique lo contrario]

A las siete y cuarto de la tarde (hora de Nueva York) del Viernes una manifestación en bici ha salido de Union Square seguido de policias en ciclomotores y furgones mientras un helicoptero policial observaba desde el cielo.

La gente saluda y anima la bicicletada desde las aceras, se oyen gritos de "cerradla!" (en referencia a la Convención) desde las aceras.

La manifestación esta compuesta por unos 5000 ciclistas. Un coche se ha adentrado en la marcha provocando un accidente, hay un ciclista herido y varias bicis dañadas. Hay informaciones que apuntan que el automobil era conducido por la cantante Foxy Brown.

Un bloqueo obliga a la marcha a partirse en dos, pero a los pocos minutos se reagrupa en Times Square. Al parecer se han producido dos arrestos en la 43 con Broadway.

En Critical Mass Radio( http://criticalmassradio.net )están haciendo un seguimiento de la manifestación (en inglés) y continuaran emitiendo en los proximos dias.

Desde Indymedia-Nueva York se informa que la bicicletada mide 45 manzanas(!) y según Critical Mass Radio el número de participantes ronda los diez mil ciclistas.

La policia ha bloqueado la 7ª Avenida, obligando al bloque a circular endirección contraria, y ha logrado detener a 7 ciclistas. La policia ha intentado varias veces rodear a los ciclistas sin exito.

Se han producido más arrestos en la 35 con la 7ª y 35 con la 9ª, aunque se desconoce aún el número de detenid@s. Los bloqueos policiales han obligado a los ciclistas a dividirse en grupos más pequeños. Se informa de que el número total de arrestos ronda en este momento los 35 y que la policia está requisando bicicletas a la gente.

[San Francisco: En SF también se está llevando una manifestación en bici contra la Convención con una asistencia estimada entre 6.000 y 8.000 personas]

En la 36 con Dyer la policia impide a los viandantes ver los arrestos así como tomar fotografias. Los observadores legales están en la zona pero no está claro que les estén permitiendo ver las detenciones.

Un grupo de unos 1000 ciclistas se ha reunido en St. Marks Church en un ambiente festivo. Policias en ciclomtores están empujando a la gente fuera de las calles. Se están produciendo más detenciones en la 2ª Avenida, la multitud (supongo que viandantes) corea "Dejadles ir!".

La policia intenta disolver a porrazos a los congregados en St. Marks Church, mientras un helicoptero enfoca sus luces sobre el lugar. La policia, según parece, solo está deteniendo a quienes se encuentran en la calzada y no a quienes están en la acera. De momento se desconoce el número de detenidos. Los policias están dejando abandonadas algunas de las bicicletas de la gente que detiene, que están siendo recogido recogidas por la organización. Son las 9:40 p.m. en Nueva York. En St. Marks church los ciclistas han hecho un circulo alrededor de la polcias y gritan "Dejadles ir!" mientras sostienen sus bicis en el aire. Se informa que entre los detenidos hay un reportero de Indymedia-Michigan.

[FOTOS( http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104512/index.php ) de la marcha esta tarde, a su paso por Times Square]

10 de la noche en Nueva York. 24 personas están siendo arrestadas en la 9 con la 2ª. Cientos de neoyorkinos están saliendo de los bares y gritando en la calle "Que jodan a Bush" ("Fuck Bush") y "No al Estado policial".

La policia se está preparando para detener a cerca de el tunel Lincoln.

En la 10 con la 2ª se ha visto a policias recogiendo bicicletas, parece que allí ha habido multiples detenciones.
La 9ª con 23 ha sido cerrado por la polcia. Hay al menos seis furgones policiales allí y la policia trata de llenarlos con los arrestados.

10 y media de la noche en Nueva York. Se supone que va a comenzar un concierto en St. Mark Church en la proxima media hora, pero el lugar está rodeado por la policia.

Algunos de los ciclistas encerrados en la 9ª con 23 están tratando de huir del cerco policial atravesando las lineas policiales sobre su bici.

La policia ha estado colgando y repartiendo hojas intimidatorias sobre la legislación en torno al uso de bicicletas en la ciudad, podeís ver una copia AQUI( http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104538/index.php ). Fuentes policiales hablan de al 54 arrestos en la manifestación ciclista, pero por las noticias que van llegando ese número parece ser inferior al número real de detenciones. Cabe señalar que en otras acciones desarrolladas hoy han sido detenidas 22 personas (5 en la acción en el Hotel Plaza, 11 miembros de ACT-UP que se desnudaron cortando el trafico y otras 6 en Union Square Park en una protesta)

[San Francisco: La marcha continua desarrollandose sin problemas]

Las once de la noche en Nueva York. La policia está subiendo detenidos en autobuses en St. Marks Church y despejando la calle. Parte de los policias se estan retirando mientras el concierto empieza en el patio (interior, supongo) de la iglesia.
Mira també:
http://www.lahaine.org/b2/articulo.php?p=4205&more=1&c=1
http://nyc.indymedia.org/

This work is in the public domain

Comentaris

[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció
28 ago 2004
convencióRepublicana 33.jpg
convencióRepublicana 34.jpg
convencióRepublicana 35.jpg
convencióRepublicana 36.jpg
convencióRepublicana 38.jpg
convencióRepublicana 37.jpg
convencióRepublicana 39.jpg
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció.
Associated Press
Mira també:
http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104596/index.php
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 2.
28 ago 2004
convencióRepublicana 40.jpg
convencióRepublicana 41.jpg
convencióRepublicana 42.jpg
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 2.
Mira també:
http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104594/index.php
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 3.
28 ago 2004
convencióRepublicana 43.jpg
convencióRepublicana 44.jpg
convencióRepublicana 45.jpg
convencióRepublicana 46.jpg
convencióRepublicana 47.jpg
convencióRepublicana 48.jpg
convencióRepublicana 49.jpg
convencióRepublicana 50.jpg
convencióRepublicana 51.jpg
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 3.
Mira també:
http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104634/index.php
http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104640/index.php
Re: [Convenció Republicana]:Massiva manifestació amb bicicleta contra la Convenció.[CAT/CAS]
28 ago 2004
gracies per les traduccions i les fotos. gran treball!!!
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 4.
28 ago 2004
convencióRepublicana 52.jpg
convencióRepublicana 53.jpg
convencióRepublicana 54.jpg
convencióRepublicana 55.jpg
convencióRepublicana 56.jpg
convencióRepublicana 57.jpg
convencióRepublicana 58.jpg
convencióRepublicana 59.jpg
convencióRepublicana 60.jpg
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 4.
Mira també:
http://www.newsday.com
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 5.
28 ago 2004
convencióRepublicana 63.jpg
convencióRepublicana 64.jpg
convencióRepublicana 65.jpg
convencióRepublicana 66.jpg
convencióRepublicana 67.jpg
convencióRepublicana 69.jpg
convencióRepublicana 70.jpg
convencióRepublicana 71.jpg
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 5.
Mira també:
http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104665/index.php
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 6.
28 ago 2004
convencióRepublicana 72.jpg
convencióRepublicana 73.jpg
convencióRepublicana 74.jpg
convencióRepublicana 75.jpg
convencióRepublicana 76.jpg
convencióRepublicana 76.jpg
convencióRepublicana 77.jpg
convencióRepublicana 78.jpg
convencióRepublicana 79.jpg
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 6.
Mira també:
http://boston.indymedia.org/newswire/display/24841/index.php
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 7.
28 ago 2004
convencióRepublicana 80.jpg
convencióRepublicana 81.jpg
convencióRepublicana 82.jpg
convencióRepublicana 83.jpg
convencióRepublicana 84.jpg
convencióRepublicana 85.jpg
convencióRepublicana 86.jpg
convencióRepublicana 87.jpg
convencióRepublicana 88.jpg
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 7.
Mira també:
http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104681/index.php
http://nyc.indymedia.org/newswire/display/104797/index.php
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 8.
28 ago 2004
convencióRepublicana 89.jpg
convencióRepublicana 90.jpg
convencióRepublicana 91.jpg
convencióRepublicana 92.jpg
convencióRepublicana 93.jpg
convencióRepublicana 94.jpg
convencióRepublicana 95.jpg
convencióRepublicana 96.jpg
convencióRepublicana 97.jpg
[Convenció Republicana]:Fotos manifestació amb bicicleta contra la Convenció 8.
Mira també:
http://nyc.indymedia.org
Re: [Convenció Republicana]:Massiva manifestació amb bicicleta contra la Convenció.[CAT/CAS]
28 ago 2004
Boníssima l'acció, i oportuníssima.
Fantàstiques les fotos, excepte les últimes, que no es veuen.
Pel que fa a la traducció catalana, cal tenir en compte que, quan es fa una traducció amb un programa per a aquesta finalitat, sempre s'ha de repassar molt bé el text traduït, no fiar-se ni mica de l'aparell traductor. Si no, surten coses com aquesta dimensió de «45 pomes», o la frase «la manifestació aquesta composta...» (la manifestació està composta), resultat d'un «está» sense accent, que la màquina interpreta com «esta» i tradueix per aquesta.
Però en conjunt molt bé. Felicitats
Sindicat Terrassa