Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : guerra
[Convenció Republicana]Els activistes que van desplegar una bandera antibush encaren 25 Anys de Presó.[CAT/CAS]
27 ago 2004
convencióRepublicana 01.jpg
Els activistes que van desplegar una bandera antibush encaren 25 Anys de Presó.


Gotham Gazette informa: "oficials de Policia van detenir a 21 persones en la protesta relacionada a la Convenció Nacional republicana ahir, sobre tres vegades el nombre total de persones detingudes durant la convenció Democràtica el mes pasat. Els arrests van succeir en la Vuitena Avinguda prop del Madison Square Garden, on activistes nus de la SIDA van bloquejar el tràfic; en el Union Square, on manifestants no van fer cas dels avisos per a deixar d'utilitzar un megàfon; i en l'hotel Plaza, on quatre persones es van despenjar del sostre per a penjar una enorme bandera anti George W. Bush. Els quatre eren acusats de l'assalt i encaren vint-i-cinc anys en la presó després que un oficial de policia en l'escena va trencar un cristall, tallant-se i li van haver de posar 38 punts."


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[CAS]


Los activistas que desplegaron la bandera antibush encaran 25 Años de Prisión

Gotham Gazette informa: "oficiales de Policía detuvieron a 21 personas en la protesta relacionada a la Convención Nacional republicana ayer, sobre tres veces el número total de personas detenidas durante la convención Democrática el mespasado. Los arrestos sucedieron en la Octava Avenida cerca del Madison Square Garden, donde activistas desnudos del SIDA bloquearon el tráfico; en el Union Square, donde manifestantes no hicieron caso de los avisos para dejar de utilizar un megáfono; y en el hotel Plaza, donde cuatro personas se descolgaron del techo para colgar una enorme bandera anti George W. Bush. Los cuatro eran acusados del asalto y encaran veinticinco años en la prisión después que un oficial de policía en la escena rompió un cristal, cortandose y lo tuvieron que poner 38 puntos."
Mira també:
http://rncwatch.typepad.com/rncwatch/
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/114781/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Convenció Republicana]Els activistes que van desplegar una bandera antibush encaren 25 Anys de Presó.[CAT/CAS]
28 ago 2004
ei perque no fem un concert per la convivencia amb joves pacifistes nord-americans i joves pacifistes iraquians?

O perque no fem una campanya d´objeccio fiscal i recollim diners per donar-los al moviment pacifista nord-amercia que tenen molt coratge i l´esperança de la pau al mon?
Re: [Convenció Republicana]Els activistes que van desplegar una bandera antibush encaren 25 Anys de Presó.[CAT/CAS]
28 ago 2004
pacifistes iraquians jejejejeejejejejeje.

Tu, que tens un plat a taula a cada apat del dia (3), que els soldats estan a casa seva!

pacifistes,juasjuasjuasjuas.

Tu fes una sentada davant dels yankies (soldats, és clar) jejejeje. Ja veuràs ja. Sobretot si ets més moreno del compte. algo molt normal entre a nosaltres a l'estiu, je veuràs ja...
Sindicat Terrassa