Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : guerra
[Convenció republicana]:Tots els sindicats contra Bush[CAT/CAS]
27 ago 2004
Tots els sindicats contra Bush
3 d'agost, 2004
José L. Llanes


Nova York -- El Concili Laboral Central de Nova York va convocar ahir a una marxa per al 1 de setembre contra la política anti laboral del president George W. Bush, qui va ser qualificat com âel malson actualâ? dels treballadors nord-americans.

âAixí com vam donar la celebració de la Convenció Nacional Republicana a Nova York, perquè és font de treball per als nostres obrers, estem en contra de les accions antilaborals i antisindicals del president Bushâ?, va dir Brian McLaughlin, president del Concili.

La marxa tindrà lloc enfront del Madison Square Garden durant la celebració de la convenció republicana a la fi d'aquest mes i serà donada suport âper desenes de milers de treballadors novaiorquesosâ?, va assegurar el líder laboral.

Estava secundat per Dennis Rivera, president de la Local 1199, així com representants dels sindicats de mestres, (UFT), treballadors del transport, (WTU, Local 1000), empleats professionals i d'oficines, (Local 153), del Consell d'Administradors i Supervisors i membres de les Locals 259 i 338, en representació de totes les agrupacions laborals afiliades al Concili.

âÃs temps per a aquesta administració de conèixer els fonaments dels treballadors que van fer aquest paísâ?, va dir Jill Levy, presidenta del Consell d'Administradors i Supervisors d'escoles. âEstem aquí per a marxar junts , forts, mà a mà, per a derrotar a Bush de la presidènciaâ?.

âParticularment, no escollim a Kerry i Edward però no volem a Bushâ?, va dir Eladio Pérez, un activista boricua present en la conferència. âS'ha oposat al pagament del 'overtime' i a incrementar fons per a la seguretat dels treballadors. Bush ha estat el pitjor per als empleats bàsics", va dir l'organitzador.

La marxa va ser convocada per a la 8va Avinguda i el carrer 30, a les 4 de la tarda, quan estigui en ple l'efervescència republicana en l'interior de la famosa sorra.

McLaughlin va dir que els detalls de seguretat de l'esdeveniment s'estaven resolent amb la Policia novaiorquesa.

âGeorge W. Bush és dolent per als treballadors americansâ?, va dir el dirigent. âHa fallat a promoure els interessos de la nostra gent per la qual cosa el missatge d'aquesta manifestació serà ben clar: quatre anys més de George W. Bush serien fatals per als treballadors. No podem tolerar un dia més amb aquest alt rècord d'aturâ?.


--------------------------------------------------------------------------------------------------
[CAS]
Todos los sindicatos contra Bush

3 de agosto, 2004
José L. Llanes

Nueva York -- El Concilio Laboral Central de Nueva York convocó ayer a una marcha para el 1ro de septiembre contra la política anti laboral del presidente George W. Bush, quien fue calificado como âla pesadilla actualâ? de los trabajadores estadounidenses.

âAsí como apoyamos la celebración de la Convención Nacional Republicana en Nueva York, porque es fuente de trabajo para nuestros obreros, estamos en contra de las acciones antilaborales y antisindicales del presidente Bushâ?, dijo Brian McLaughlin, presidente del Concilio.La marcha tendrá lugar frente al Madison Square Garden durante la celebración de la convención republicana a finales de este mes y será apoyada âpor decenas de miles de trabajadores neoyorquinosâ?, aseguró el líder laboral.

Estaba secundado por Dennis Rivera, presidente de la Local 1199, así como representantes de los sindicatos de maestros, (UFT), trabajadores del transporte, (WTU, Local 1000), empleados profesionales y de oficinas, (Local 153), del Concejo de Administradores y Supervisores y miembros de las Locales 259 y 338, en representación de todas las agrupaciones laborales afiliadas al Concilio.

âEs tiempo para esta administración de conocer los fundamentos de los trabajadores que hicieron este paísâ?, dijo Jill Levy, presidenta del Concejo de Administradores y Supervisores de escuelas. âEstamos aquí para marchar juntos , fuertes, mano a mano, para derrotar a Bush de la presidenciaâ?.

âParticularmente, no escogemos a Kerry y Edward pero no queremos a Bushâ?, dijo Eladio Pérez, un activista boricua presente en la conferencia. âSe ha opuesto al pago del 'overtime' y a incrementar fondos para la seguridad de los trabajadores. Bush ha sido lo peor para los empleados básicos", dijo el organizador.

La marcha fue convocada para la 8va Avenida y la calle 30, a las 4 de la tarde, cuando esté en pleno la efervescencia republicana en el interior de la famosa arena.

McLaughlin dijo que los detalles de seguridad del evento se estaban resolviendo con la Policía neoyorquina.

âGeorge W. Bush es malo para los trabajadores americanosâ?, dijo el dirigente. âHa fallado en promover los intereses de nuestra gente por lo cual el mensaje de esta manifestación será bien claro: cuatro años más de George W. Bush serían fatales para los trabajadores. No podemos tolerar un día más con este alto récord de desempleoâ?.
Mira també:
http://www.holahoy.com/noticias/localidades/nuevayork/hoy-protestaaug03,0,5596401.story?coll=hoy-ny-heds-top

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Convenció republicana]:Tots els sindicats contra Bush[CAT/CAS]
27 ago 2004
Para Hackear las webs solo tienes que entrar en estas páginas y mantenerlas abiertas todo el tiempo que puedas.

Joder a Bush
http://www.floodnet.5u.com/Bush/zaps.html

Joder Convención Republicana:
http://www.floodnet.5u.com/2004/zaps.html

Joder a RNC:
http://www.floodnet.5u.com/RNC/zaps.html

Si surge algún problema entra en http://www.floodnet.5u.com/ selecciona a quien quieres hackear y en la suguiente página haz click en "Begin Flooding" y manten la pagina abierta.
Sindicat Terrassa