Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : educació i societat : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
II Festa d'acollida d'estudiants universitaris 2004.
27 ago 2004
FESTA MEANS PARTY o PARTY VOL DIR FESTA

L'objectiu d'aquesta segona festa és de sensibilitzar tant els estudiants estrangers com els autòctons perquè coneguin, d'una banda, i fomentin l'ús de la llengua catalana, com a eina d'acollida. En el programa, hi haurà teatre, castellers, exposicions de fotografia, mostres de cultura popular i col·loquis sobre la realitat del país. L'apartat gastronòmic també tindrà un paper important, així com el musical, amb un concert d'Antònia Font i Burman Flash.
El 21 d’octubre i durant tot el dia, al recinte de Vila Olímpica de Barcelona de la Universitat Pompeu Fabra, tindrà lloc la segona festa d'acollida d'estudiants universitaris amb l'objectiu de sensibilitzar als estudiants estrangers i autòctons, a favor de la llengua i la cultura catalanes.

Es tracta també de potenciar la llengua com a eina d'acollida en el marc d'una universitat plenament catalana. Hi trobareu mostres de teatre, castellers, exposicions de fotografia, diables, folk, Burman Flash, Antònia Font, begudes tradicionals, animació, percussió i intervencions sobre la realitat catalana.

La Festa és organitzada per la Plataforma per la Llengua, i en aquests moments ja compta amb el suport del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, la Secretaria de Joventut de la Generalitat de catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, Barcelona Centre Universitari, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, l'Institut Joan Lluís Vives i els diaris Avui i El Punt.

No hi falteu. Hi esteu tots convidats!!!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa