Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Moció de la CUP contra la bandera espanyola i la de la Unió Europea
25 ago 2004
MOCIÓ presentada per la Candidatura d´Unitat Popular CUP, als grups amb representació a l'Ajuntament de Girona:
Moció de la CUP contra la bandera espanyola i la de la Unió Europea

EXPOSA:

Que amb l’aprovació del projecte de l’anomenada Constitució Europea elaborada per una Comissió de la Unió Europea, es confirma el nul reconeixement de les realitats i drets lingüístics, culturals i nacionals dels pobles europeus sense estat propi, com és el cas dels Països Catalans.

Que els governs de l’Estat Espanyol i la República Francesa (dins les fronteres i domini polític dels quals son ara els Països Catalans),han acabat asumint i fins i tot defensant aquest posicionament negatiu respecte als drets de les nacions sense estat.

En conseqüència, us DEMANA:

Que, per part del vostre grup es presenti a l’aprovació del Plenari Municipal una proposta de resolució amb la finalitat que l’Ajuntament de Girona s’adreci als governs espanyol i francès, i també a la UE, reclamant el reconeixement de les realitats i drets lingüístics, culturals i nacionals dels Paísos Catalans. Més en concret el reconeixement de la llengua oficial a la UE, i també el reconeixement del dret d’autodeterminació (el dret de la nació catalana per decidir lliurement el seu futur polític, en una relació solidària i igual amb totes les altres nacions).
Que, també per part del vostre grup s’insti, amb els procediments que estimeu més adients, a la retirada, de l’Ajunatment de Girona, de les banderes de la monarquia borbònica espanyola i de la UE.
Mira també:
http://www.elforn.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Moció de la CUP contra la bandera espanyola i la de la Unió Europea
25 ago 2004
Endavant les CUP!!!!!
Re: Moció de la CUP contra la bandera espanyola i la de la Unió Europea
25 ago 2004
zzzzzz
Re: Moció de la CUP contra la bandera espanyola i la de la Unió Europea
26 ago 2004
Aquests de Girona són els mateixos del fracas electoral de les municipals i de les europees?
Més lluitar al carrer i menys paper mullat!
Re: Moció de la CUP contra la bandera espanyola i la de la Unió Europea
26 ago 2004
Estic d'acord en que treballavem per presentar mocions, esmenes, alegacions al Parlament Europeu, estudiar la possibilitat de presentar demandes judicials, cercar complicitats amb altres partits o entitats, o el que calgui. La lluita de l´esquerra indpendentista catalana no és un joc, per molt que sigui extraparlamentaria.

Per molta son que els hi entri a alguns companys, això és el que fan els regidors de les CUP arreu del país. Veig que no segueixes la seva feina. Bé, és normal, tampoc hi tens accés ja que els mitjans de manipulació silencien a qui els interessa.

A unes eleccions et jugues qui et representarà i gestionarà els teus impostos, l'escola dels teus nens, l'hospital on vas a mirar-te la prostata... i vols que tot aixó funcioni de manera correcta . Però pregunto: de què em serveix a mi votar a uns partits si els hospitals continuen igual, si es construeixen les mateixes escoles que abans? Els hospitals els gestiona igual el PP que el PSOE, CiU que ERC. La diferència està en la defensa de les idees. Tu pots creure que el millor que es pot fer per aturar l'especulació de sòl és posant-ne més, mentre jo crec que el que s'ha de fer és regular els preus dels habitatges. les institucions no és imprescindible que les dirigeixi qui s'hagi format per fer-ho, un polític´. No cal fer carrera mestre per ser polític. És obvi que un polític honrat i bla bla bla Això d'honrat suposo que era un acudit.
Re: Moció de la CUP contra la bandera espanyola i la de la Unió Europea
26 ago 2004
Ara una pregunta senzilla per tots els independentistes? Per què una nova frontera? Què canviaria amb un mapa diferent?
El problema és la pròpia essència de l'estat, doncs ell és el que oprimeix el poble. Autogovern? No. Autogestió? si! Deixem-nos ja de tonteries, que si banderes o llengues oficials, el que el poble necessita és respirar. Ens resulta patètic a molts, veure aquestes estúpides competicions per fer-se amb el control de Catalunya. Els nacionalistes sempre us heu estimat més la terra i les banderes que no pas les persones, el poble és el que pateix la tirania de l'estat, aquest es digui espanyol, francés o català. A mi em preocupa el dia a dia, el poder tenir un lloc on dormir, menjar,... no el que la terra que trepitji es digui d'una manera o un altra.
Polítics...sempre buscant el seu troç del pastís.
Re: Moció de la CUP contra la bandera espanyola i la de la Unió Europea
28 ago 2004
lo de les europees su aurieu d'aver pensat (k consti k us vai votar i vai fer bon reso de valtros...)
Re: Moció de la CUP contra la bandera espanyola i la de la Unió Europea
28 ago 2004
Otro preguntas sencillas para el de las fronteras, ¿no te molestan las españolas y las francesas? ¿Por qué no exiges a los portugueses que saquen las suyas? Si, dejemos de tonterias, autogestión es independencia. Las personas han formado y forman diversidad de colectivos, los portugueses por ejemplo, y a nadie se le ocurre exigirles que renuncien a su independencia. A nadie se le ocurre atacarlos por querer decidir sobre su presente y su futuro con la máxima independencia posible. A nadie se le ocurre decirles que por no renunciar a su autogestión como portugueses son culpables de la miseria en el mundo. Bueno, a alguien si... a algunos que van de anarkos como tú ¿Te molestan las lenguas oficiales? Pues la única lengua obligatoria por ley en el estado español es el castellano, léete su constitución. Exigele al estado español que elimine sus fronteras y que deje de imponer el castellano como lengua oficial, a ver que te responden, a ver como te va. ¿O es que todo eso sólo vale para catalanes, vascos y gallegos?
Sindicat