Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Valencia, la ciudad con unos impuestos municipales elevados y una carencia total de prestaciones y servicios públicos de calidad... gracias a Rita y a la indeferencia general...
25 ago 2004
Valencia tiene la tercera contribución urbana (IBI) más cara de toda España, así como un nivel de prestaciones públicas deficiente para el nivel de impuestos. El agua que ofrece el Ayuntamiento de Valencia, a través de la gestión privada de una empresa (con un historial "complejo" y lleno de irregularidades e ilegalidades) es la más cara de toda España, siendo el agua más barata la que se ofrece en todo el territorio de Castilla La Mancha, así como el uso es sumamente elevado en el antiguo territorio del Quijote.

La mala gestión del agua, el abuso en impuestos, tasas y la enorme publicidad que desarrolla el Partido Popular no ha supuesto la gestación de protestas ciudadanas en aras a denunciar la locura que impregna todo el quehacer derechista de la alcaldesa Rita y su corte pretoriana.

El último insulto hacia los ciudadanos de Valencia es el regalo de unos terrenos públicos, destinados para crear una zona deportiva en Benicalap, para que el gran magnate del ladrillo, ahora pueda jugar a ser el dueño del deporte rey: el fútbol.

A cambio, los ciudadanos de Valencia recibimos nuevas subidas de impuestos y recortes en prestaciones sociales, becas de comedor, ayudas para la tercera edad...

Sin embargo, la oronda alcaldesa fascista de Valencia sigue teniendo unas cotas de popularidad tremendas, dado que no existe una organización ciudadana que sepa y quiera ofrecer un frente reivindicativo que haga frente a los desmanes y disparates neoliberales de Rita y de su Partido.
A València el nostre veritable alcalde és Bautista Soler. El nostre President de la Generalitat és un suís que ningú coneix..


A València el nostre veritable alcalde és Bautista Soler. El nostre President de la Generalitat és un suís que ningú coneix...

A València tot el món es doblega davant el magnat immobiliari Bautista Soler i família.

Tant la nostra alcaldessa com el nostre precari President de la Generalitat, Molt Honorable Francesc Camps, ex amic del mític Zaplana, rendeixen cult a l'emperador de la rajola i Senyor únic de tots els balons. Ningú sap bé que amor sobtat ha tingut Bautista Soler per a traslladar les seues inquietuds urbanístiques i especuladores al terreny futbolístic. Però bé, sorpreses et dóna la vida i una d'aquestes sorpreses ens l'ha regalat Bautista i nostre sempre desconcertant Paco Roig, expert en traïcions i en tot tipus de disbarats... Ara, tots els valencians, tenim la gran sort de poder contar amb un nou As, amb una nova estrella galàctica empresarial dins del València Club de Futbol.

Veiem dia a dia que el diners és l'únic déu veritable; ja ho diu Sabina en les seues cançons. Per això Bautista Soler i família no ha dubtat en fer-se amb el control absolut de l'equip valencià. Tampoc hi ha dubte alguna que va a aconseguir edificar en terrenys de Benicalap un estadi que va a dissenyar seguint els seus propis criteris i ocurrències, gràcies a la incapacitat i servilisme pueril de la nostra alcaldessa i president autonòmic.

Benicalap es queda sense equipaments públics, a pesar que una de les estrelles del València, Vicente, és un jugador nascut i criat en Benicalap. També l'antic poblat valencià observa perplex la profunda degradació de l´Alquería del Moro, declarada Monument Històric-Artístic, la suposada rehabilitació del qual va ser encarregada a una Escola Taller que encara duu sense escometre aquest projecte. Les escombraries i la brutícia, així com les dolentes olors que es desprenen a l'apropar-se al conjunt d'edificis que conformen l´Alquería del Moro és una prova palpable del nul interès que té l'administració local i autonòmica pel patrimoni cultural de tots els valencians...

Això si. Rita, la nostra estimada alcaldessa no té objecció alguna a fer publicitat gratuïta d'esdeveniments esportius de luxe, tipus Copa d'Amèrica, protegint els interessos especulatius i obscens dels nous magnats i estrelles galàctiques del València Club de Futbol. Rita sembla una simple empleada de Bautista Soler i dels amos suïssos de la Copa d'Amèrica. La nostra alcaldessa és tot menys alcaldessa i ciutadana valenciana.

València i els seus ciutadans perdem, tant un equip de futbol, com uns terrenys que estaven destinats a ser equipaments públics. Benicalap, un dels barris més abandonats pel partit Popular, a pesar que en la seua demarcació s'han construït hotels, Palaus de Congressos i edificis de luxe asiàtic, manca dels equipaments escolars, socials, assistencials que qualsevol poble té... Però no importa: vivim en una societat d'aparences i gestos. No importa que l'essencial s'oblidi. El fonamental és afavorir als empresaris que protegeixen a certes organitzacions polítiques en moments crucials. Per a això es pot i es deu modificar el Pla General d'Ordenació Urbana, condemnant a l'ostracisme i a la degradació al vell Benicalap, a aquest espai urbà que manca de tot.

Les inversions es centren en el denominat Polígon d'Ademús, una simple prolongació de Benicalap i Beniferri (on antany havia fecundes hortes i zones arbolades hermosísimes) que ha estat devastada impúdicament pels especuladors per a construir una sèrie d´aberrants d'hotels, edificis d'oficines, habitatges de luxe, avingudes, rotondes perilloses...

A la ja oblidada i menyspreada necessària ampliació del Parc de Benicalap, s'uneix ara la imminent construcció d'un nou estadi esportiu per a afavorir els capritxos i vanitats del veritable amo de València ciutat, senyor i amo de Rita, de Camps i d'una oposició feble i gairebé muda...

Amb total seguretat tindrem nou estadi. També Copa d'Amèrica. Tot això gràcies a que paguem l'aigua a preu d'or, tenint la tercera contribució urbana més cara de tota Espanya, així com uns serveis de neteja absolutament propis de Guinea... No importa, Rita es veu satisfeta cada vegada que complau als seus amics i padrins, els suïssos de la Copa d'Amèrica o els Bautista Soler.

Ja hem deixat de creure en el futbol com esport i com espectacle. Ara el futbol i la política són simples instruments en mans d'especuladors àvids de guanys i prestigi.

El nostre veritable alcalde és Bautista Soler. El nostre President de la Generalitat és un suís que ningú coneix...

I l'oposició posant per a revistes de glamour, oblidant que els han votat molts ciutadans perquè no es comporten igual que els anteriors inquilins.


Antonio Marín Segòvia

Cercle Obert de Benicalap

Iniciatives Socials i Culturals de Futur


Benicalap - València, a 23 d'agost de 2004

This work is in the public domain
Sindicat