Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Los diputados que voten la ley de parejas gays no podrán comulgar sin antes confesarse
22 ago 2004
Santiago de Compostela. (Efe). â Los parlamentarios que voten a favor del proyecto de ley que regulará las uniones de parejas homosexuales y la adopción de niños no recibirán la comunión si no se han confesado. Así de convencido se mostró el obispo de Mondoñedo, José Gea Escolano, respecto a esta cuestión. El clérigo afirmó que âun cristiano consciente de su fe y coherente, no puede apoyar con su voto una ley de este tipoâ?.
VOTAR A FAVOR DE LOS DERECHOS DE LOS Y LAS HOMOSEXUALES SERÃ? CONSIDERADO PECADO POR LA IGLÃSIA

LA VANGUARDIA

Domingo, 22 agosto de 2004

RELIGIÃN

Los parlamentarios que voten a favor del proyecto de ley que regulará las uniones de parejas homosexuales y la adopción de niños no recibirán la comunión si no se han confesado. Así de convencido se mostró el obispo de Mondoñedo, José Gea Escolano, respecto a esta cuestión. El clérigo afirmó que âun cristiano consciente de su fe y coherente, no puede apoyar con su voto una ley de este tipoâ?. El prelado insistió que la Iglesia no dicta la forma de votar. â Tan sólo dice que votar una ley de este tipo es ir en contra de la actitud corriente del cristianoâ?. Por lo tanto, âcuando uno es consciente y se pronuncia partidario de esa ley, no puede recibir la comunión, si antes no se ha confesado. Su voto se convierte en un pecado público, porque se ha manifestado y muestra de manera clara el sentido de su cambio de actitud en este casoâ?. Para monseñor Gea el voto favorable a dicha ley âes muy graveâ? y âlo que no se puede pensar es un catolicismo a la cartaâ? ya que âla moral de la Iglesia se acepta o se rechaza, pero en bloqueâ?. El prelado considera âlógicoâ? que cuando la conferencia episcopal y los obispos animan a los diputados a votar en contra de ese proyecto âles duelaâ?. Además, descartó que los partidos concedan la posibilidad del voto sujeto a la conciencia individual. âUn cristiano en conciencia nunca podrá votar esoâ?, respondió el clérigo. Sin embargo, reconoció que si se permitiese a los parlamentarios votar según su conciencia âposiblemente hubiera gente de derecha, de centro o de izquierda que se mostrarían a favor o en contraâ?. El obispo de Mondoñedo también llamó la atención sobre los continuos casos de violencia doméstica que calificó de âcosa lamentableâ? y que achacó a la falta de âun sentido de moralidad exigente y limpiaâ?.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Los diputados que voten la ley de parejas gays no podrán comulgar sin antes confesarse
22 ago 2004
Huy qué pena...mi primera excomunión
Re: Los diputados que voten la ley de parejas gays no podrán comulgar sin antes confesarse
22 ago 2004
APOSTASIA en MASA JA!!!
Estaria bo que el col.lectiu gay fes alguna moguda entran a les esglèsies i oKuparles...UNA PROHIBICIÓ, UNA ALTRE OKUPACIÓ!!!
Salut Revolució i Esglesia-okupació!!!
Re: Los diputados que voten la ley de parejas gays no podrán comulgar sin antes confesarse
22 ago 2004
A la web del Front d'Alliberament Gai de Catalunya ofereixen una butlleta per fer l'apostasia:

"Des de que va arribar Woytila al poder, se va començar a notar un retrocés espectacular dins de l'església catòlica. És de sobres conegut el rebuig per part de l'església catòlica de tot allò que comporte plaer. La seua filosofia és patir per purificar-se (només el d'abaix, és clar; les altes jerarquies no es priven de cap luxe).

D'ací ve la seua condemna de les relacions sexuals fora del matrimoni, dels anticonceptius, de l'homosexualitat, etc. I no cal parlar de la discriminació que les dones han patit i continuen patint dins de l'església catòlica.

La trajectòria histórica de l'església católica vers l'homosexualitat ha estat sempre homófoba i reaccionària. Cal recordar que el nou catecisme condemna l'homosexualitat, fet que denota un total rebuig a les llibertats més bàsiques i els drets humans més elementals.

La declaració pública d'un capellà sobre la seva homosexualitat ha deixat ben clar el carácter reaccionari de l'esglesia católica i la seva jerarquia.

L'esglesia reprimeix els nostres sentiments, desitjos i cossos, per tot això el FAGC engega una campanya pública de RENUNCIA A LA FE CATOLICA mitjançant una sol·licitut al bisbat de la diocesi corresponent.

TROBARAS LA BUTLLETA D'APOSTASIA A LA SECCIÓ CORRESPONENT."BUTLLETA D'APOSTASIA

Aquí teniu un model de butlleta d'apostasia per a que el copieu en cas de voler apostatar:

Sr VICARI GENERAL DE LA DIOCESI:

En/Na..............................................................
DNI..................................................................
A amb domicili a .............................................

EXPOSE QUE:
Atès el caire profundament negatiu de la política que l'església catòlica ha desplegat al llarg de la història en diversos àmbits i en especial pel que fa al social, fomentant guerres, genocidis i discriminacions, així com també atemptant contra la llibertat individual en aspectes tan trascendentals com ara les relacions afectives i sexuals (relacions extramatrimonials, homosexuals, parelles no casades...).Atès que considere intolerables els últims escrits de la Consagració per la Doctrina de la Fe i el nou Catecisme:

EXIGEIXO QUE:
Se'm considere, a tots els efectes, fora de l'església catòlica, com també l'anul.lació del sagrament del baptisme, per tal com en vaig ser objecte sense plena consciència, la inscripció marginal d'una anotació d'apostasia en el full corresponent a la meua partida de baptisme que roman a la parroquia:
.................................. amb data................ i que se m'envie un document acreditatiu de la meua nova situació.

........................., ....... de/d'.................... de 2001. Signatura.


IMPORTANT:
US DEMANEM QUE ENS ENVIEU UNA CÒPIA DE LA INSTÀNCIA PER SABER LA QUANTITAT D'APOSTASIES TRAMESES.Front d'Alliberament Gai de Catalunya:
www.pangea.org/fagc

Al-Fatiha; l'Islam és molt hostil amb els homosexuals, aqui teniu l'enllaç amb aquesta organització d'homosexuals musulmans:
www.al-fatiha.net
Re: Los diputados que voten la ley de parejas gays no podrán comulgar sin antes confesarse
22 ago 2004
"Tú me excomulgas por uno, yo me excomulgo por cuatro"
Sindicat Terrassa