Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
Jove ferit greu desprès càrrega policial
21 ago 2004
Un jove ferit a la plaça del Diamant desprès de la càrrega policial de dimarts a la matinada <b>ha perdut un testicle com a consequència d'un cop de porra</b>. Aquest jove, que segons el moviment okupa no pertany al col.lectiu, va ser una de les 20 persones que van requerir atenció mèdica després de la càrrega. Aixó dona una idea de la violència de la càrrega, totalment desproporcionada, que s'afegeix als greus esdeveniments succeits fins ara.

Sembla que alguns miren de forçar com sigui una dinàmica de violència al barri de Gràcia, per poder encetar una campanya de criminalització mediàtica i repressió policial del seu moviment associatiu en tota la seva pluralitat.
Un jove ferit a la plaça del Diamant durant els aldarulls de dimarts a la matinada ha perdut un testicle com a consequència d'un cop de porra, segons fonts de la coordinadora de les festes alternatives de Gràcia.

El jove va resultar ferit durant la batussa que es va produir quan la policia va intentar desallotjar la plaça, pels volts de les quatre de la matinada. Segons les mateixes fonts i un portaveu del moviment esquàter, que va aclarir que el ferit no pertany al col·lectiu, hi va haver entre 15 i 20 persones que van requerir atenció mèdica després de l'enfrontament.

El jove va ser ingressat a l'hospital de Sant Pau, i li van extirpar un testicle. Segons les mateixes fonts, ja ha estat donat d'alta. La coordinadora va fer arribar ahir l'informe mèdic a l'Ajuntament
an requerir atenció mèdica

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jove ferit greu desprès càrrega policial
21 ago 2004
Dispenseu per repetir la noticia, no m'havia adonat que ja estava publicada!!
Re: Jove ferit greu desprès càrrega policial
21 ago 2004
Em sembla grossissim que la violència policial pugui causar aquest tipus de situacions. No puc evitar posar-me en el lloc de l'agredit i plantejar-me com el manteniment d'una idea d'ordre basada en la repressió més absoluta i l'eliminació de qualsevol tipus de dissidència pot estar present en un règim pretesament democràtic. Aquesta és la seva democràcia...Una persona innocent ha vist destruida parcialment una part del seu cos i també de la seva més intrínseca intimitat. Una persona lliure ha vist com el futur del seu gaudi sexual queda truncat per la repressió policial. Quan ells ens peguen és ordre públic quan el poble es defensa és violència...va sent hora d'acabar amb asquesta manera d'entendre els estats...amb aquesta manera de regir els països i d'exercir el poder
Re: Jove ferit greu desprès càrrega policial
21 ago 2004
Això és per matar-los!! Policia Assassina!!!
Re: Jove ferit greu desprès càrrega policial
21 ago 2004
L'altre dia a Gràcia vaig quedar garratibat de lo sàdics que són alguns policies locals. Hi havia un paio amh el cap pelat, sense casc, que anava de maton (policia com no) que a la que algú li deia quelcom que li desagradava el més mínim o que es demorava ni que fos un segon a fer-li cas el tio anava i li fotia espraiasso a la cara. Jo no sé pas que llançava aquest esprai però sols de veure amb la lleugeresa que l'aplicava, la reacció que feia i la satisfacció que sentia ell emprant-lo s'em va regirar l'estomac. Sé que això sols és una anecdota comparat amb lo del pobre company que ha perdut un testicle, però vaja ho vaig trobar bastant fort, sobretot pq el paio aquell disfrutava fent-lo servir, i pq pensava que aquest tipus d'armes eren ilegals!

Apa Salut i visquen els Països Catalans!
Re: Jove ferit greu desprès càrrega policial
21 ago 2004
El dimarts passat i ahir mateix els munipas van carregar amb violència totalment desproporcionada contra la gent a la plaça del Diamant... pero la plaça s'omple cada nit de veïns igualment, de gent de Barcelona i arreu, de música i cinema, de festa i lluita. No us tenim por, els carrers no són vostres!!
Re: Jove ferit greu desprès càrrega policial
21 ago 2004
Jajaja jodete eskoria, sin un huevo.
Sindicato Sindicat