Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Ni Audiència Nacional ni Tribunal Suprem: Absolució pels Tres de Gràcia!,
20 ago 2004
Mani del dijous dia 19 a Gràcia

Ni Audiència Nacional ni Tribunal Suprem: Absolució pels Tres de Gràcia!
Sota aquesta consigna 600 persones es manifestaren el dijous 19 d'agost al barri de Gràcia en solidaritat amb els tres joves de l'Assemblea de Joves encausats després de l'operació policial de l'abril de 2002. La manifestació, convocada per la Coordinadora antirepressiva de Gràcia, recorregué els carrers del barri en plena Festa Major. En el recorregut, alguns joves pintaren els vidres d'una oficina de la Caixa en protesta per l'acusació d'aquesta entitat bancària contra els joves.

En passar davant la seu del districte, un jove penjà la banderola de suport als joves al balcó de l'ajuntament, com feia mesos havien demanat diverses entitats del barri a les autoritats, en el ple en què tots els partits menys el PP es solidaritzaren amb els joves. La protesta acabà a la plaça del Diamant, on es feren diversos parlaments de col.lectius del barri i de l'advocat dels joves, que explicaren el cas i denunciaren també els episodis repressius i les agressions patides a Gràcia en aquesta festa major i al llarg dels darrers temps.

Actualment, l'Audiència "nacional" ha rebutjat jutjar el cas, però la decisió ha de ser confirmada pel Tribunal Suprem arran de la petició del jutge instructor de Barcelona, el conservador Jordi-Lluís De Prada. Per aquest motiu, els convocants ja han anunciat que continuaran amb les mobilitzacions fins a assolir l'absolució dels encausats.

En acabada la manifestació, es va fer un concert a la plaça del Diamant en solidaritat amb els joves, organitzat per la Coordinadora Popular de festes.

FOTOS A:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/113243/index.php

Més informació:
www.endavant.org
www.tresdegracia.net
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat