Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
intent d'apropiació de les festes populars. El fòrum empalaga
20 ago 2004
âSants i els seus ciutadans i ciutadanes sâhan volgut sumar, aquest 2004, al Fòrum Universal de les Cultures i han impregnat tota la programació de la festa...â? (fragment extret de la web del Districte de Sants â Montjuic)

Tant a Gràcia com a Sants el fòrum patrocina actes i concerts i apareix en cartells i programes. En la web del Fòrum apreixen com activitats del Fòrum ciutat.

>El Fòrum de les Universal de les Cultures, S.A. vol apropiar-se de les festes majors de Sants i Gràcia dintre del que anomena âFòrum Ciutatâ?, en un acte més d'apropiació i manipulació de la cultura popular per part de la Marca Barcelona.

Les Festes Majors de Sants i Gràcia tenen prou entitat i tradició pròpia per elles mateixes. Fruït del treball i la ilâ¢lusió de les comissions de festes dels carrers i dels diferents colâ¢lectius, les festes són una expressió més de la cultura popular del barri i la seva gent.

El Fòrum Universal de les Cultures, a més de les activitats en el recinte de ciment del Besòs, vol estendre la seva marca per tota la ciutat. Un Fòrum artificial construït sense participació, fruït de lâespeculació urbanística i que utilitza la cultura i els valors per vendre la Marca Barcelona i fer negoci a la resta del món no pot tenir res a veure amb les festes majors dels nostres barris.

SANTS i GRÃCIA TAMPOC SÃN FÃRUM!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: intent d'apropiació de les festes populars. El fòrum empalaga
20 ago 2004
avui a Gràcia, a la plaça del Sol, el Fòrum patrocina un concert a les 23h.
Què tal posar-se txapes de "Jo no sóc fòrum" si passem aprop?
Re: intent d'apropiació de les festes populars. El fòrum empalaga
20 ago 2004
Aquesta història de barrejar tota mena d'històries i conceptes que estan fent els polítics és vertaderament lamentable. Mireu els pròlegs de presentació de la festa de Gràcia que fan diversos polítics, perquè no paren d'associar la festa amb la ximpleria aquesta del Fòrum. Es tracta de sembrar la confusió. Suposo que el que no volen és passar comptes pel despropòsit que està essent el Fòrum.
Re: intent d'apropiació de les festes populars. El fòrum empalaga
20 ago 2004
Avui dia tot és forum a Karcelonoa...veniu tots a casa meva ke també és Forum...
Forrem el Forrum de les mentides!!!
Salut Revolució i merda pel la manipulació!!!
Re: intent d'apropiació de les festes populars. El fòrum empalaga
23 ago 2004
La pela és la pela... i sense acte-fòrum no hi ha subvenció... què és una tarda ètnica? de què es parla en una taula rodona multicultural??? ...realment és molt trist. Igual que si vas als diàlegs et donen crèdits de lliure elecció, així s'asseguren que ompliran cadires de forma fàcil... ja no saben k fer, s'està convertint en el monopoli de la cultura. El fòrum s'està fent empalagós...
Sindicat Terrassa