Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
17 ago 2004
Any rere any, la mateixa coacció
El popular barri de Gràcia s´ha convertit a mitjans d´agost en un camp de batalla per marginals aliens al veïnat.

Les festes de convivència i cretivitat de carrer i populars es veuen atacades per diversos cantons:

1- La irrupció de bandes criminals d´skins, que ja fa molt de temps que actuen amb impunitat a Gràcia, a d´altres zones de Barcelona i especialment del Vallès. Realment, ens cal el ràpid desplegament del Mossos d´Esquadra.

2- La violència i agressivitat lligada a l´alcohol i les drogues, amb què grups de punkies i okupes converteixen les nostres places en femers de brutícia i soroll repulsiu per als veïns.

3- L´espanyolització lingüística que els darrers difonen inclús en les seves pancartes de protesta.

4- El menyspreu vers els únics que han vingut a posar -i massa prudentment- ordre per protegir el barri d´aquesdtes plagues: la Policia Municipal i els Mossos d´Esquadra. En definitiva, els únics cossos armats que tenim els catalans.


Skins espanyols, punkies i anarquistes, deixeu-nos viure en pau i de forma catalana. Gràcia és encara un reducte nacional en la Barcelona de disseny i amorfa, lingüísticament i demogràficament envaïda.

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
17 ago 2004
PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!... lee una mica anormal. Lo ke sobran ademas de skins son indepes descerebrados
Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
17 ago 2004
Parece que hoy en cotolengo se han escapao unos cuantos y se dedican a entrar en indymedia, lo único que dirán es una frase, ffff les van a tener que ingresar por tanto esfuerzo, ale ya sabeis, silencio al troll:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/101781/index.php
Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
17 ago 2004
Un troll com qualsevol altre, aquest post...
catalunya
17 ago 2004
En lugar de enkabezonaros tanto amb el castellà/català haurieu de anar fora de Gracia, fora de barcelona i de "la comunidad autónoma de Cataluña". Haurieu d'anar a Alacant o Valencia: ahí si ke hay fatxas ke no dejan a la gente hablar en su lengüistika, ke kargan las plazas kon sus simbolos en kada pueblo en Agosto. Les omplen de sang.

A Denia, Altea, Xàbia i Alacant als pobles la gent posa banderolas cuatribarrades i espanyoles. La majoria son del imperi.
En Xàbia el alcale gagá, contesta a los periodistas:

P. Entens el valencià?
R. Per descomptat, aquesta és la primera llengua natural de moltes persones que treballen en aquest ajuntament; no obstant això, els col·legues i els empleats de l’ajuntament com volen que els entenga són sempre prou considerats i em parlen en castellà. Al primer plenari mensual de l’ajuntament, l’oposició en va fer una pregunta en valencià que realment vaig entendre, però per principis jo no conteste cap pregunta feta en valencià. Des d’aleshores, les preguntes han estat en castellà, encara que gran part del plenari es desenvolupa en valencià.


http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/60820/index.php
http://www.greenpeace.es/gp2/informes/litoral2002.pdf
Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
17 ago 2004
si si d'acord jo també vaig anar al ulls de brujx.
m'agrada molt ulls de brujx
endevant ulls de brujx!
q llastim q no canten a catalá.
En Valencia tb hay permiso policial para el exterminio
18 ago 2004
Por donde tiene la sede España2000,es decir,el paseo Gran Túria y la zona de la Plaza Cánovas,los gorilas de Levantina y otros nazis y fachas,llevan y han llevado a cabo palizas y múltiples agresiones hacia mucha gente,especialmente hacia "guarros" y gente por el estilo.

Todo ello ante la permisividad y el consentimiento de la policía valenciana.Con eso lo digo todo.
Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
18 ago 2004
portar a ojos de brujos, tenir major permisos per part de l'ajuntament,... qui es l'alternatiu? L'assemblea d'ocupes o els veins del barri que treballen tot l'any per la festa dels seus carrers?
Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
18 ago 2004
a Barcelona les coses no estan molt millor que a valència. T´ho asseguro.
Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
18 ago 2004
ni cas al fatxilla català que protagonitza la notícia.
De indepes n'hi ha molts, nazis, amb RH positiu, negatiu, o ves a saber què, i els que ens ho currem.

Només falten enteradillos "alternativos" que confonen fàcilment la penya d'UNITAT NACIONAL (fatxes) i els que ens ho currem, que ja ens preocupem de portar-nos bé amb tots els moviments alternatius. Ni cas als provocadors, ni d'un ni l'altre costat.

Aupa, per la gent que s'ho curra. A la merda els 4 gats il·luminats que la lien, dient coses, com que els mossos, són "lo mejore", au va, de veritat creieu que aquest tio és de la mateixa manera que la gent d'esquerres. Aquest com a mínim és el SUREDA, o algun dels marginats seus, de UNC ( antic joves d'Estat Català ). Jo demano a la gent que es definiex d'esquerres, auto-gestionaria, okupa o el que sigui, que si ha de fer critiques que ho faci amb una bona base informativa, si no que es calli, perquè amb slògans baratos no es combat el feixisme.

Salut!
Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
18 ago 2004
Gracia es un "terrritori nacional" lliure del disseny de la "Nova" BCN?

Juauauajuauaua.

Grácia es precisamente la pijada de les pijades. Caríssima i convergent a mes no poder.

El que volen els veins és llibertat per a poder dormir, sense que alguns els impropiin amb lemes ombligusites i estupids.
Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
18 ago 2004
"Skins espanyols, punkies i anarquistes, deixeu-nos viure en pau i de forma catalana. Gràcia és encara un reducte nacional en la Barcelona de disseny i amorfa, lingüísticament i demogràficament envaïda." - com es deixa en pau a una persona d forma katalana? apa indepe nodiguis tantes xurrades k d policies en sobren, vagin am la bandera k vagin tots son lu mateix
Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
18 ago 2004
juasjuas de puta mare! prou discusio! no escoltar els provocadors i nomes treballar amb allo q ens sembla valid, treballar per a creixer amb el teu voltant! la politica nomes organitza el cap, la vida l,organitzen els vius!
SALUT, LLIBERTAT tot i mes! FORSA!!!!(es q estic a holanda i no hia c trencada!)
Re: PER UNES FESTES DE GRÀCIA LLIURES!!!!
18 ago 2004
Cuidadin,cuidadin, amb nombrar patriotes catalans, que després pasa el que pasa.
Oi David F.R!
Sindicato Sindicat