Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Guàrdies de les presons israelís prepararen manjars enfront dels presos palestins en vaga de fam [Català/Castellano]
16 ago 2004
Guàrdies de les presons israelís prepararen manjars enfront dels presos palestins en vaga de fam
Contrainfos València [16.08.04 - 16:43]


Guàrdies de les presons israelís on uns 1.600 presoners palestins compleixen el segon dia d'una vaga de fam a mort, prepararan manjars enfront de les seves cel·les com part d'una "guerra psicològica".

El diari Maariv informa que, per a trencar la vaga, rostiran carn davant de les cel·les "perquè l'olorin", i prepararan altres plats típics de la cuina mesoriental, com el kebab, el felafel i les postres baklaua. Segons el rotatiu, el Govern de Sharon ha passat per alt una petició del primer ministre de l'Autoritat Nacional Palestina (ANP), Ahmed Qurea, per a intervenir en les negociacions entre els presos i representants del Servei de Presons d'Israel (SPI). La indiferència del Govern israelià respon presumptament a declaracions del ministre de Seguretat Interior, Tsaji Hanegbi, que ha advertit que Israel no cedirà davant "cap de les exigències" dels presoners, i que "poden seguir la vaga fins morir".

Sense ràdio, TV ni tabac

Les autoritats penitenciàries han ordenat confiscar-los els receptors de televisió i ràdio i han prohibit la venda de tabac en les tres presons on porten a terme la vaga, així com la recerca i la confiscació de cigarrets si els tinguessin. El tabac sol obrar com un depressiu de la fam i pot ajudar als fumadors a sobreportar aquesta sensació. Els presoners exigeixen, bàsicament, que se'ls permeti fer ús de telèfons; el contacte directe amb els seus visitants, i no a través d'una mampara de vidre de separació, i no ser humiliats, com quan són escorcollats nus. De moment, no s'ha informat d'incidents en les presons on estan els vaguistes. Metges i infermers, així com els guardians, es troben en estat d'alerta permanent.

-------------------------------------------------

Guardias de las prisiones israelís prepararán manjares frente a los presos palestinos en huelga de hambre
Contrainfos Valencia [ 16.08.04 - 16:43]

Guardias de las cárceles israelís donde unos 1.600 prisioneros palestinos cumplen el segundo día de una huelga de hambre a muerte, prepararán manjares frente a sus celdas como parte de una "guerra psicológica".

El diario Maariv informa de que, para quebrar la huelga, asarán carne delante de las celdas "para que la huelan", y prepararán otros platos típicos de la cocina mesoriental, como el kebab, el felafel y el postre baklaua. Según el rotativo, el Gobierno de Sharon ha pasado por alto una petición del primer ministro de la Autoridad Nacional Palestina (ANP), Ahmed Qurea, para mediar en las negociaciones entre los presos y representantes del Servicio de Prisiones de Israel (SPI). La indiferencia del Gobierno israelí responde presuntamente a declaraciones del ministro de Seguridad Interior, Tsaji Hanegbi, que ha advertido de que Israel no cederá ante "ninguna de las exigencias" de los prisioneros, y que "pueden seguir la huelga hasta morir".

Sin radio, TV ni tabaco

Las autoridades penitenciarias han ordenado confiscarles los receptores de televisión y radio y han prohibido la venta de tabaco en las tres cárceles donde llevan a cabo la huelga, así como la búsqueda y la confiscación de cigarrillos si los tuviesen. El tabaco suele obrar como un depresivo del hambre y puede ayudar a los fumadores a sobrellevar esa sensación. Los prisioneros exigen, básicamente, que se les permita hacer uso de teléfonos; el contacto directo con sus visitantes, y no a través de una mampara de vidrio de separación, y no ser humillados, como cuando son cacheados desnudos. De momento, no se ha informado de incidentes en las cárceles donde están los huelguistas. Médicos y enfermeros, así como los guardianes, se hallan en estado de alerta permanente.
Mira també:
http://www.carteleralibertaria.org/articulo.php?p=997&more=1&c=1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Guàrdies de les presons israelís prepararen manjars enfront dels presos palestins en vaga de fam [Català/Castellano]
17 ago 2004
A ver si se mueren los musulmanes y los judíos y dejan tranquilo al mundo de una puta vez.Con esas guerras tontas de los Musulmanes (la Yihad) y las de los judíos por tener todo el dinero del mundo.
Un saludo y ¡¡¡Arriba España!!!
Re: Guàrdies de les presons israelís prepararen manjars enfront dels presos palestins en vaga de fam [Català/Castellano]
18 ago 2004
tu come cerdo y calla, que para eso eres español
Sindicat Terrassa