Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : especulació i okupació
El centre d'Iruñea en estat de setge, el gaztetge continua resistint
16 ago 2004
La violència en aquests moments és molt greu als carrers del centre d'Iruñea. Les càrregues policials, les pilotes de goma i els pots de fum són continus.
Es produeixen continues detencions i apallissaments. Diverses ambulàncies ja han assistit a persones ferides amb talls i fractures. Feia molts anys que no es vivia una situació similar. La operació policial està organitzada per antiavalots vinguts des de diversos punts de l'Estat espanyol. Alguns dels antiavalots se'ls ha pogut reconèixer com els que varen assaltar l'Hamsa el passat 4 d'agost.
A l'interior del gaztetxe continuen resistint un nombre indeterminat de gent a les teulades, parets i espais habilitats per tal de resistir el desallotjament. Es preveu que encara duri unes quantes hores o fins i tot dies. Es fa una crida a que tothom que pugui solidaritzar-se vagi cap a Iruñea, hi serà a temps de donar suport.
La manifestació d'aquesta tarda que ha intentat anar cap el gaztetxe ha reunit un mínim de dues mil persones, que han esta disoltes amb pilotes de goma, cops de porra i pots de fum.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El centre d'Iruñea en estat de setge, el gaztetge continua resistint
17 ago 2004
"La operació policial està organitzada per antiavalots vinguts des de diversos punts de l'Estat espanyol. Alguns dels antiavalots se'ls ha pogut reconèixer com els que varen assaltar l'Hamsa el passat 4 d'agost."

Tant aqui com allà tenim el mateix problema, l'estat i el nacionalisme espanyol violent i repressiu. Aquest és el "cambio de talante" de Zapatero?
Re: La "democracia" a l'espanyola, en video:
20 ago 2004
Valents policies, disparant bales de goma contra els cotxes dels perillosos ciutadans d'Iruña que els passen per davant: http://www.barcelona.indymedia.org/usermedia/video/11/pelotero.mov

Valents policies municipals disparant als nois situats al terrat, amb material antireglamentari, si els arriben a donar hauríen caigut ja que no portaven equip d'escalada:
http://www.barcelona.indymedia.org/usermedia/video/11/DSCN1364.MOV

Extremadament valents policies apallisant una noia i el seu pare, desprès de negar-los l'accès al seu domicili i de toquetejar-li un pit a la noia. Aquesta ha protestat i ha demanat el número d'identificació de l'antidisturbi, llavors els han apallissat: http://www.barcelona.indymedia.org/usermedia/video/12/paliza-nacionales-
Sindicat