Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
L'edifici del Forum es una metafora del mon: immens i mal repartit
16 ago 2004
L'últim número de l'Informatiu, la revista del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona, li dedica un article en què es posa sota sospita el futur de l'edifici del Forum.
Noticia apareguda a Vilaweb
> L'incert futur de l'edifici Fòrum L'Edifici Fòrum, la principal obra del Fòrum de les Cultures, continua generant controvèrsia. L'últim número de l'Informatiu, la revista del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona, li dedica un article en què es posa sota sospita el futur de l'edifici. L'article sosté la tesi que la construcció, dissenyada pels prestigiosos arquitectes Herzog & De Meuron, és 'Una metàfora del món: immens i mal repartit'. L'Informatiu denuncia que els materials més pobres són allà on la gent hi té accés, i els més rics a indrets inabastables o només a l'abast d'uns pocs. També explica els motius tècnics pels quals serà molt complicat aconseguir un manteniment correcte de l'edifici, i que tot plegat es podria haver fet prou més barat.
L'edifici Fòrum ha costat uns 72 milions d'euros, i el mes passat la direcció de l'esdeveniment el va haver de tancar al públic per uns despreniments. En acabar el Fòrum, l'Ajuntament de Barcelona en cedirà l'explotació a una empresa privada.

This work is in the public domain

Comentaris

David: podries ficar el link cuan fiqes una noticia d'altre mitja
16 ago 2004
aixina podem anar al original. com cuan cites a algu en un llibre i ficas la font. gracies
David: podries ficar el link cuan fiqes una noticia d'altre mitja?
16 ago 2004
m'he oblidat del interrogant :)
Es que no se com fer-ho
16 ago 2004
Mes ben dit, no hi ha un link especific de la noticia perque apareix a la portada de la web:

http://www.vilaweb.com

Aquest link dema ja no servira perque la portada es diaria ;)
Sindicat Terrassa