Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
Ahir a la nit un grup de feixistes d'estètica skin van agredir, mitjançant un puny americà amb un garfi, a un jove que viu a una casa okupada del barri de Gràcia de Barcelona. La víctima es troba ingressada en estat molt greu a l'Hospital de la Vall d'Hebrón.

D'aquests fets se n'han derivat tota una sèrie d'informacions o desinformacions a partir de fonts policials que creiem que s'han d'analitzar.
-> Des de la Jefatura Superior de Policia s'informa que cap dels joves feixistes detinguts tenia antecedents. Aquest informació és més que qüestionable. Segons diversos testimonis que varen poder veure als agressors, els varen reconèixer com a membres d'un conegut grup feixista que actua habitualment al barri de La Sagrera i que té en el seu currículum alguns fets ja apareguts en els mitjans de comunicació en altres ocasions, com ara l'apunyalament de diverses persones amb ganivetades a les cuixes i al cul a inicis de l'any passat. Fins i tot un dels joves havia estat ingressat a la presó recentment per altres agressions.

-> Diversos testimonis asseguren haver vist policies de paisà identificant els membres d'aquest grup de neonazis poques hores abans de l'agressió mentre els escorcollaven el vehicle amb el que s'havien desplaçat a Gràcia. Al vehicle hi varen trobar diverses armes, com pals i cadenes que no varen ser requisades i amb les que poc després es realitzaria l'agressió. Els joves tan sols varen ser identificats. Un veí del barri assegura haver escoltat els agents dirigint-se cap els joves neo-nazis: "Sabemos a lo que haveis venido, os vamos a tener controlados". -

-> També cal dir que des de la Jefatura de Policia no es qualifica al jove agredit d'okupa, quan és evident tant pel testimoni dels seus companys com per les explicacions de diversos veins que es tracta d'un noi que viu a una casa okupada de Gràcia i participa d'activitats d'aquest col·lectiu. Curiosament la setmana passada quan uns nois italians van buidar uns extintors a vagons de metro de Lesseps, ràpidament se'ls va qualificar de membres del col·lectiu okupa per part de la Jefatura Superior de Policia. És clar, que en aquest cas semblava haver interés per tal de qüalificar-los com a tals.

-> En diverses ocasions des de la Jefatura es va informar que l'arma utilitzada per atacar el noi okupa agredit i hospitalitzat era un ganivet. Es tractava d'una informació falsa, ja que es tractava segons figura al propi atestat d'un puny americà amb un garfi. Aquest tipus d'arma és molt especialitzada i estranyament es pot dur a sobre si no és per un interés clar de provocar algun tipus d'agressió. Perquè es modifica aquesta informació?

Aquestes dades no poden passar per alt, ja que modifiquen el sentit de tot el succeït al barri de Gràcia durant el dia d'ahir, així com la gravetat de la premeditació i organització de l'agressió al jove okupa.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Igual que a les festes de Castellar del Vallès fa 1 any!!
16 ago 2004
"Era una persecució: per una banda teníem els antiavalots de la Guàrdia Civil que ens perseguien i, per l'altra, les bandes de skins que s'havien repartit pel casc antic i es dedicaven a agafar la gent que s'havia quedat dispersada". Alguns testimonis van afirmar, a més, que alguns agents saludaven als caps rapats ultres que "patrullaven pel poble".

Ningú s'ha parat a pensar d'on van treure els skins feixistes els gasos lacrimògens que van tirar el dia abans al concert de Brams i Pomada, a aquesta mateixa població?


"No estamos con vosotros, nosotros servimos a España" Aquesta expressió i d'altres de pitjors són les que van deixar caure alguns agents de la Guàrdia Civil als veïns de Castellar del Vallès, quan els reclamaven que actuessin contra els skins feixistes, el dissabte, l'endemà de la polèmica suspensió del concert de Brams i Pomada en la festes del poble.

Enlloc d'això, els agents van decidir carregar indiscriminadament contra els veïns i els assistents als actes de la Festa Major, mentre els ultres cantaven el 'cara al sol'.

"Era una persecució: per una banda teníem els antiavalots de la Guàrdia Civil que ens perseguien i, per l'altra, les bandes de skins que s'havien repartit pel casc antic i es dedicaven a agafar la gent que s'havia quedat dispersada". Alguns testimonis van afirmar, a més, que alguns agents saludaven als caps rapats ultres que "patrullaven pel poble".

Segons podem llegir a El Periódico (diari gens sospitós de ser independentista):

-Els veïns estan indignats per l'actuació dels antiavalots, ja que afirmen que van atacar la gent mentre els skins "cantaven el Cara al sol", van explicar diversos testimonis. Fonts de la Delegació del Govern i de la Guàrdia Civil van qualificar l'actuació policial d''impecable'. Segons aquestes fonts, els agents es van interposar entre dos grups contraris per evitar enfrontaments.-

Vaja, la Guàrdia Civil es va dedicar a carregar contra els veïns i contra el públic de la Festa Major, majoritàriament independentista, mentre els feixistes cantaven el "cara al sol" i perseguien la gent del poble. Impecable.

"Es va estendre el pànic. La majoria de la gent ens pensàvem que els guàrdies ens havien vingut a protegir a nosaltres, no a buscar-nos", va declarar un altre noi als periodistes, visiblement afectat. Les reclamacions i protestes dels veïns no van servir de res. "No estamos con vosotros, nosotros servimos a España" va sentenciar un dels Guàrdies Civils. A part dels cops de porra dels agents, a la carrega s'hi van afegir mig centenar d'antiavalots amb gasos lacrimògens i més cops de porra. Evidentment tots en la mateixa direcció "ideològica": contra els assistents a la Festa Major i no contra els skins. Impecable de nou.

Ningú s'ha parat a pensar d'on van treure els skins feixistes els gasos lacrimògens que van tirar el dia abans al concert de Brams i Pomada, a aquesta mateixa població ?
+info
16 ago 2004
Agresión fascista en Gracia bcn
(articulo donde se denunciaba ayer la agresion y del q habla este articulo)
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/111902/index.php

Siete detenidos y un joven herido grave a causa de una pelea en el barrio de Gràcia
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/111947
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
VENJANÇA!!!!!
VENJANÇA!!!!!
VENJANÇA!!!!!
VENJANÇA!!!!!
VENJANÇA!!!!!
VENJANÇA!!!!!
VENJANÇA!!!!!
VENJANÇA!!!!!
VENJANÇA!!!!!
VENJANÇA!!!!!
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
Més que venjança cal inteligència i organització, suport als moviments socials del barri anant als casals i les okupes, les festes continuen malgrat les agressions de malalts fatxes.
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
A més d'a El Periódico, a TV3 també han donat la notícia segons la versió de la "baralla entre joves". Suposo que algú ja els haurà fet arribar aquesta informació, però... els importa (als ma$$ media) el que de veritat ha passat?
Re: Qué esta passant? Prou agressions feixistes!!
16 ago 2004
Dissabte 31 de Juliol, grup de joves feixistes rebenten la festa major de Tona i agredeixen als assistents

Joves d'Osona
Email: consellalternatiu (nospam) hotmail.com
05 ago 2004 08:37:49

"L’últim episodi d’aquesta sèrie d’atacs violents és el cas de la festa major de Tona d’enguany, quan durant el transcurs del concert del passat dissabte 30, uns 25 neonazis van irrompre armats amb barrots de ferro i punys americans. El concert estava a les seves acaballes i els joves allà reunits no feien més que disfrutar de la festa, quan es varen veure assaltats per aquest grup organitzat que havia aparegut a altes hores armats i buscant brega. Com a resultat 3 joves van haver de ser traslladats a l’hospital amb diverses fractures i hematomes."

Els darrers anys hem anat veient com a la nostra comarca, les agressions violentes per part de grups feixistes vinculats a partits polítics racistes i propers al nazisme, han anat augmentant.

És per això que denunciem l’existència de grups minoritaris de joves marginats a nivell dels pobles respectius, que actuen violentament, agredint a gent i col·lectius, per intentar de satisfer amb aquestes practiques la incomoditat que senten aquests joves en aquest sistema en què vivim tan individualista, competitiu i buit de valors humans que és la política de mercat neoliberal.

Per tal de remeiar el sentiment de solitud i aïllament que la vida en aquest "paradís" material provoca, aquests joves reaccionen formant grups reduïts amb d’altres joves que com ells entren en una dinàmica de tancar-se, fomentant un profund sentiment de grup (per evitar sentir-se marginats o incompresos) i degut al seu aïllament arriben a adquirir un sentiment-anhel de superioritat envers la resta de la societat.

En sentir-se incompresos i també pel simple fet de reafirmar-se en aquest sentiment de superioritat, reaccionen amb l’exercici de la violència sistemàtica, com una finalitat en ella mateixa. Així el grup s’autoalimenta d’enganys i odi que dirigeixen cap als qui consideren els seus enemics, generalment més febles per la desigualtat de condicions.

Aquests grups estan formats per nois molt joves, buits d’ideologia i sense massa capacitat de raonament, els quals són manipulats per membres de l’extrema dreta i l’espanyolisme més ranci. Així elements polititzats condueixen aquesta violència cap als seus interessos, atacant “per la llei del més fort� als seus enemics: immigrants, homosexuals, gent d’esquerres, anarquistes, i a les independentistes i socialistes.

Exemples clars d’aquest problema proper i que ens afecta a tots són els casos ocorreguts darrerament com són: les persecucions i apallissaments de membres del Casal Independentista Boira Baixa durant tot l’any a Manlleu, l’intent de tancar el Puntàs per part de neonazis a Sant Hipòlit, l’intent de cremar el Casal Independentista Manel Viusà de Vic, l’intent de rebentar una manifestació de l’Esquerra Independentista a Manlleu, o els apallissaments de joves durant les festes de Tona de l’any passat i les de Sant Julià d’aquest any, i malauradament d’altres més...

L’últim episodi d’aquesta sèrie d’atacs violents és el cas de la festa major de Tona d’enguany, quan durant el transcurs del concert del passat dissabte 30, uns 25 neonazis van irrompre armats amb barrots de ferro i punys americans. El concert estava a les seves acaballes i els joves allà reunits no feien més que disfrutar de la festa, quan es varen veure assaltats per aquest grup organitzat que havia aparegut a altes hores armats i buscant brega. Com a resultat 3 joves van haver de ser traslladats a l’hospital amb diverses fractures i hematomes.

Durant el transcurs dels fets va quedar reflectida la passivitat dels diversos cossos policials presents, municipals i mossos d’esquadra, ja que van deixar marxar impunement als agressors tot i la gravetat dels fets.

Com a resposta a l’agressió hi ha diverses denuncies, les dels joves agredits i les de les entitats organitzadores de la festa major, però lluny d’això, creiem que la solució vindria de la implicació de tothom i en concret dels ajuntaments de la nostra comarca en dur a terme polítiques juvenils necessàries en educació, activitats recreatives i de lleure, esportives, culturals, tallers formatius, lúdiques i festives, en definitiva per a que el jovent se senti part integrant del seu poble i respecti als seus conciutadans i s’eviti l’existència d’aquests grups.

A part, també es vol denunciar públicament al feixisme i les conseqüències que aquest provoca mitjançant una concentració a la Plaça Major de Tona el proper dissabte 7 d’agost a les 6 de la tarda, on es convoca a tothom a mostrar el seu rebuig a les agressions feixistes i així com a solidaritzar-se amb els agredits.

No ens deixem trepitjar pel feixisme! Si no ets tu, qui? Si no és ara, quan?

Cap agressió sense resposta!
En Valencia lo mismo
16 ago 2004
En Valencia pasa lo mismo.En la manifestación nazi de España2000 en Ruzafa,unos nazis destrozaron un bar del casco antiguo y agredieron brutalmente a gente por allí,mientras la poli pasaba del tema,eso sí,cuatro antifascistas fueron llevados a juicio por estar en la mani,además,les interrogó el cojo,sí,lo que oís,un presidente de un partido que provoca disturbios y agresiones en Valencia,junto con la poli y los jueces interrogando a los detenidos antifascistas.Ver para creer.

Otro caso,8 nazis fueron al casco antiguo provocaron disturbios y agredian a gente en la plaza del Tossal,al poco llegó la poli,antidisturbios incluidos y detuvieron a los agredidos,mientras los skins destrozaban la zona.
Increible.

Casos así por Valencia muchísimos,que demuestra una vez más la conexión fascista entre la poli valenciana,la alcaldesa,el delegado del gobierno y España2000 y sus empresas mafiosas y extorsionadoras,sin contar que Levantina de fascistas se llevan más del 70% de las denuncias en Valencia y esos casos se archivan y se olvidan.
También sabed que existen mercenarios del cojo que trabajan por el casco antiguo y que ya han agredido a antifascistas y gente pacífica de por allí.

Valencia=Una gran mafia fascista
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
Valencia = ESPAÑA
guarros y anarkista al exilio, pa´l polo norte
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
Putos nazis, vays a morir. Esto no quedará así, cuando estos salgan, que saldrán pronto los vamos a rebentar. No pueden entrar en gracia y intentar asesinar a uno de los nuestros.
La sangre se paga con sangre!
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
¿p? de Payaso quizas?
Aprende ortografía, guarro.
Cuida tu ira, quizas se vuelva contra ti, suele ser lo mas normal
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
Claro que es un payaso y un guarro.
Porque no os vais de España y la dejais tranquila de una vez, que entre vosotros y la basura inmigrante cada dia va peor España.
Por cierto los nazis montan peleas pero no solo ellos, los punkys, los latin kings y los de la kale eborroka tambien las montan y vosotros lo encubris.
Un saludo y ¡¡¡Arriba España!!!
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
moriras subnormal! Tu y todos tus amigos cabeza huevo. Teneis los dias contados!
Por cierto, como sabes que soy guarro y no guarra? igual soy travesti como tu (uno o una)
Jajajaaja
k pena me dais....
Catalunya = España???????
16 ago 2004
fes un referendum i voras XDDDD
haz un referendum en Catalunya y veras como no. o eso no lo aceptarias?
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
Don't feed the trolls... Don't answer their collonades...
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
A Castellar del Vallès, a Tona, a Sabadell i a València les mateixes agressions feixistes coincident amb les seves festes. El mateix problema, el nacionalisme espanyol.
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
16 ago 2004
Anarquista muerto, abono pa mi huerto
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
17 ago 2004
En cambio los neoliberales no sirven de abono;
están cargados de plomo (de la gasolina de su bmw), de oro y diamantes, de plástico y sustancias químicas (por culpa del higienismo exacerbado) y algunos "valientes militares luchadores de la libertad" de uranio de tanto bombardear con munición de ue: lo mejor es que los incineren.
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
17 ago 2004
Muy buena keaskodeokupas jajaja.
Y los comunistas y anarkistas estais llenos de basura porque sois unos guarros!!!!
Si chaval Catalunya = España ya que esta en ESPAÑA
no has estudiado los mapas políticos o que??? a es verdad que en vez de estar en el instituto estabas por ahi fumando porros y haciendo botellón y te has quedado sin neuronas. Jejeje
¡¡¡¡Arriba España!!!!
+info
17 ago 2004
Manipulación/medios/-Un herido grave y 7 detenidos en una pelea en Barcelona durante las fiestas del B. d Gracia.
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/112650/index.php
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
17 ago 2004
Producte de la desinformació són coses com aquest "español", en realitat una pobre víctima...
Els mateixos mitjans de amaguen el que passa a Iruña i que han distorsionat el que passa a Gràcia són els que converteixen persones normals en coses com aquesta. Sort que tenim, per exemple, el Punt o Vilaweb. Allà van donar la notícia amb imparcialitat i detall.
+info
17 ago 2004
Col·lectius del barri de Gràcia de Barcelona demanen que no es criminalitzin les festes populars
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/112732/index.php
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
18 ago 2004
putos encefalogramas planos, putos fachas, si ni siquiera sabeis escribir como vais a poder pensar. consumios.
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
18 ago 2004
els fatxes solen ser familiars de militars i policies, per aixo la policia els protegeix, segur que no fa publics els noms dels detinguts, cosa que si fa quan els detinguts son d'esquerres.
+info
18 ago 2004
Re: Alerta antifiexista a Quatretonda
per m 18 ago 2004 04:05:41
e2000 está detrás de la agresión al compañero de Gràcia

la policía trata de ocultar información pero durante esta semana se sabrá la identidad del nazi valenciano que dirigía el grupo responsable de la agresión

los medios oficiales tratarán de que el incidente se olvide tachándolo de una "pelea entre radicales": nosotrxs tenemos que denunciar la responsabilidad de e2000 en la agresíón asesina y la colaboración descarada e impune entre e2000 y el gobierno de la generalitat valenciana

salud
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/112531/index.php#112
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
18 ago 2004
Propaganda de ApañaDosmil?
+info
20 ago 2004
L'organització neonazi España2000 està darrere de l'agressió al company de Gràcia[Català/Castellano]
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/113112/index.php
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
05 set 2004
PESADOS,PESADOS asi hasta mil veces que España2000 no está detrás de nadie COÑO!
Que los skins van por libre idiotones!
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
18 oct 2004
q se joda por estar en una casa ocupada.
PD. x q no me ponen q Jose Ivarra un joven de 20 años esta ingresado al hospital con pronostico grave gracias a unos putos red skins le apalizaron x llevar la camiseta de españa?? q pasa solo ponen cuando los skin(ns) atavan???
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
18 oct 2004
Soy el novio de su hermana, me veo con la obligación de aclarar que el Jóse estaba mascando chicle y subiendose la cremallera del pantalón (nunca se acuerda de subirsela) cuando empezo a rayarnos con los emigrantes y los terroristas y todo eso... se colapsó cuando hacia todo eso a la vez de repente. Con tan mala suerte (para él) que se cayó al suelo justo al cruzar un paso cebra cuando pasaba uno de esos coches para limpiar las aceras con cepillos. Que mala suerte, el vehículo le aspiró y luego lo expulsó por la parte atrás... como si lo hubiera cagado. De ahí al hospital. Yo no lo ví, pero mi churri me ha dicho que vio la cara del conductor y que debía ser moro o rojoseparatista, que no!!?
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
31 oct 2004
Aço va per a uno o una:
Mira xaval yo soc valencià y m kague en la mare q vos va parir a tots!Valencia es la meua terra y no deixare q se l'insulte d'eixa manera.Desgraciadament Valencia es españa al igual q cataluña pero esperem q aixo algun dia canvie y ens independicem
Salut y Llibertat
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
31 oct 2004
Para España:
Mira m vas a decir a mi q no estan detras de nadie pero si sois los vasallos d la puta RITA BARBERA pero si la muy ijadeputa mando 3 autobuses d askerosos y sucios fascistas a 1 puto concierto Soziedad Alkoholika. gente como tu m pone a parir!!!
Un saludo a toa la peña
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
09 des 2004
hijos de puta warros mentirosos
el dia de la hispanidad q fui a montjuic a celebrar ese maravilloso dia.
por lo menos 100 furgones y un monton de control policial nos pararon 2 0 3 veces vale warritos.
asi q eso de q la poli no nos vigila callaros anda solo sale mierda de vuestra puta bocaza
manipuladores de mierda
14/88
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
09 des 2004
Dos polícias han sido víctima de una descomunal paliza por parte de una veintena de 'skins' en Malasaña. Los agentes sufrieron patadas en la cabeza y espaldas y golpes con palos y cadenas mientras hacían un control rutinario para vigilar el 'botellón' y la hora de cierre de los bares, según informa EL MUNDO

Ambos compañeros entraron en un bar de la calle de Velarde, muy cerca de la esquina con la plaza del Dos de Mayo, en el distrito Centro y estuvieron allí unos minutos, comprobando los papeles del bar, según relata el diario.

Entonces vieron cómo un joven se acercaba a su coche patrulla, que estaba aparcado cerca del bar. El joven empezó a dar golpes y patadas al vehículo. Uno de los dos policías salió a la calle y le pidió la documentación al joven. La contestación del chico fue: '¡Hijo de puta! Yo no tengo que enseñarte nada! ¡Sois unos fascistas de mierda!', informa Pablo Herraiz.

Entonces, unos 15 ó 20 jóvenes más, que estaban en la plaza del Dos de Mayo, se fueron a por el agente. Su compañero tuvo el tiempo justo de pedir refuerzos por la radio que llevaba. Salió a la calle para ayudar a su compañero, pero la pelea ya comenzaba. Los agresores eran red skins, como se hacen llamar. En realidad son cabezas rapadas cercanos a los punkies, de ideología opuesta a la neonazi, explica EL MUNDO.

Empezaron a pegar a los dos policías y los tiraron al suelo. Se vieron algunos palos o bates y una cadena, con los que golpearon a los agentes. Cuando éstos sacaron sus porras para defenderse, ellos se las quitaron y las usaron para seguir pegándoles.

Los dos policías estaban acorralados. Uno de ellos acabó sacando su pistola y pegó dos tiros al aire para intimidar a los agresores. Poco después, empezaron a sonar las sirenas. Llegaron muchos coches patrulla y los skins se dispersaron.

Empezó entonces la persecución. Hubo carreras por varias calles de Malasaña, hasta que los policías municipales saldaron la noche con cinco detenidos. Dos de ellos eran las chicas, que son menores de edad y que sujetaron a los agentes. Éstas pasaron a disposición del GRUME (Grupo de Menores).

Los otros jóvenes arrestados son tres chicos nacidos en 1983, 84 y 85. Es decir, el mayor tiene 21 años. Todos pasan hoy a disposición judicial. Esta mañana está previsto que se celebre un juicio rápido, pero es probable que se suspenda hasta que el fiscal conozca la gravedad de las lesiones y pueda pedir una pena para los acusados.
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
11 mar 2005
Mira estupido, porque lees el mundo ? Te crees que es un diario muy neutral, no ? Seguro que esos picoletos buscaron bronca cuando el chaval segun dice el diario daba golpes al coche patrulla ! No seria que los maderos dieron algun golpe al pobre chico y los red's salieron a defender-lo? Luchamos por la igualdad entre razas y esos sucios fachas que se pegan con hyppies haver si teneis un par de cojones de aparecer por algun concierto de Non Servium, oi! the arrase!, Guerrilla oi!, Sex pistols( si os presentais a este mejor porque signnificara que no seguis con vida! ) Adios, camaradas ! Catalunya no es espanya
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
30 mar 2005
ei no es x nada...no se..me da palo escribir aqui no vaya a ser que la sombra de stalin o hitler salga del monitor..joder ¿os estais escuchando?que si arriba españa o catalunya no es españa...joder neeeeeeeeeeeens que haceis?teneis mas pajaros en la cabeza tio/as.dejar las mierdas politicas,okupas k okupen y que les desokupen y vuelvan a okupar..la misma mierda..nose,yo cobro mañana y voy a pillarme una tienda de campaña e irme con los colegas al monte,joer dire !!!aire fresco!! y ke viva españa pero mas ke nada porke aun ay sitios donde no ver ni rojos ni azules ni verdes,iros a la mierda neeeeeeeeeeeeeeeeeens joder que somos animales todos y usamos la fuerza preferentemente antes de pensar,que las banderas no entienden de odio sino los memos que se incubren en ellas para saciarse..joder joder chatin yo me e liao a ostias y no e preguntao si era rojo o azul,ni facha ni anarkista..iros a la mierda ya kon las ideologias..beber y ostiarospero dejar tanta basura ski o punk ke es la misma mierda.a tomar x culo todo/as
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
30 mar 2005
tu a beber y mientras q se destroce el planeta, q haya deslocalizacion d empresas, q se vaya muriendo la gente d hambre,....

igual un dia vas con la tienda d campaña y te encuentras una termica en tu sitio preferido. o vuelves a trabajar y ya te han tirado.

no me gusta tanto insulto y tan poca racionalidad en unos cuantos comentarios d aqi. pero al menos esa gente esta intentando cambiar para q no nos autodestruyamos.
mierda foro
18 ago 2005
Tanto insulto, tanto nazi... y en el foro se habla de un tío que murió!!!
Vamos a tener que hacer examenes de inteligencia para dialogar en los foros.
Solidaritat amb Roger!!!!
PD. Los nazis que hablais en foros como este, luego no criticareis a ETA llamandoles asesinos?, supongo, por coherencia nada más.
Agures
Re: Policia desinforma sobre agressió a Gràcia
21 gen 2006
Jo sóc de Castellar, i durant molts anys hem estat patint les agressions d'aquesta gent (si es que se'ls pot anomenar aixi), ara com que algun d'ells li toca presó s'han cagat i et van demanant disculpes pel que han fet, venen a les festes amb nosaltres, et van amb marques surferes (cosa que a molts de nosaltres ens havien apallissat per portar-les...)
Falta de personalitat, de querencia de tot, sou uns putus pringats i em cago en tots vosaltres

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more