Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Palestina i la no violencia
16 ago 2004
La creacio d'un moviment "ghandià" a Palestina topa amb els problemes de la resistencia armada i la poca voluntat d'Israel.
Un grup (petit per ara) de palestins esta provant de generar un ampli moviment no violent contra l'ocupacio de l'estat d'Israel.
Aquest grup ha provat de crear un resso internacional convidant al net de Ghandi a testimoniar la situacio dels territoris ocupats.
Fins ara els principals problemes que han trobat son dos:
Les faccions armades de la resistencia palestina que veuen en la lluita armada l'unic cami davant l'ocupacio militar israeli.
La nul.la col.laboracio de l'estat israelia a qui no interessa un moviment del genere perque els treuria l'excusa de l'us de la força davant la resistencia armada.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Palestina i la no violencia
16 ago 2004
duraran poc , l'Arafat els farà matar ( col·laboració amb Israel ) Per cert? enque ha de col·laborar Israel? ¿Que et sembla si els financia? ¿Els hi dona infraestructura? Durarien dos dies i els burrets d'indymedia dirieu que són amnipulats per Israel contra els veritable combatents. Qui us entengui que us compri als "pacifiquerus"
Jaim n'estic fins els collons de tu
16 ago 2004
Vist que continues a insultar a tort i a dret i ni respons a les preguntes que et fa la gent, t'ho dire ben clar: a part de ser un feixista de merda, un imbecil sense arguments, un creti en dialectica, fas fastic. Agafa la pistola i veste'n a Israel on t'explaiaras de gust matant a nens palestins, que es l'unic que el teu cervell de formiga (pobres formigues) pot fer.
En que ha de col.laborar Israel? Si de veritat esta tant preocupat pels atemptats terroristes (s'esta veient que gens), perque no ajuda als palestins a crear un moviment del genere, no violent? Perque no els hi interessa. Com mes atemptats fan els palestins, mes ma dura pot tenir l'exercit, mes victimisme, mes ajuda eeuu... Que se us veu el plumero!
Doncs no estaria malament si els finances i els dones infraestructura, quina oportunit mes clara per mostrar la voluntat d'acabar el conflicte!
Jo sere un burret, pero tu ets un feixista de tres al quarto, que en comptes d'anar a matar palestins (com t'agradaria, eh) es dedica a tirar merda en un mitja que vol aportar informacio i debat.
Deixa de tocar els collons i torna a es israel o take a pen, o millor, perque no publiques a indymedia israel o palestina? Aixi almenys et fotran una patada a la boca i una altra al cul per enviar-te a pastar fang, creti. S'ha de ser imbecil...
Re: Palestina i la no violencia
16 ago 2004
jo també t'estimo molt
Quin fastic
16 ago 2004
Ets repugnant i no saps ni respondre a una pregunta
Re: Palestina i la no violencia
16 ago 2004
Aquest que es fa passar pel que no és, en Jaim, fot molta pena. El meu suport total a aquests palestins, al final s'imposarà el sentit comú.
Re: Palestina i la no violencia
16 ago 2004
Que us va semblar la ovació que va oferir Atenes a la petita delegació palestina en la inauguració dels jocs olimpics.Emotiva oi?
Salut i intifada!
Re: Palestina i la no violencia
17 ago 2004
tan emotiva que vig plorar d'emoció... els pobres oprimits palestins tenen una delegació olímpica , veu a l'Onu , diners per al seu terrorisme islàmic i catalunya no té res.... per això els nazi-catalans estàn tan projectats amb el terrorisme islàmico-palestí
Re: Palestina i la no violencia
17 ago 2004
---------------DANGER---------------------
Aquest comentari no es recomenable pel seu altíssim grau de demagogia i mentida. Les autoritats sanitàries adverteixen que el sionisme no només assassina gent, també l'inteligència.
-------------FORA TROLLS SIONISTES-------------
Sindicat