Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : criminalització i repressió : guerra
Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
16 ago 2004
Més de 2.000 presoners mantenen una vaga de fam indefinida per demanar millores de les condicions en les que viuen dins de les pressons israelianes.
Hores d'ara més de 2.000 pressoners palestins mantenen una vaga de fam indefinida com a protesta per les condicions en les que viuen dins les pressons israelianes.

Es calcula que en les properes hores el nº de vaguistes podria pujar a 7.000. Cal destacar que el nº de presoners palestins es el més gran de tota la població presonera en tot el món.

Les demandes són les següents:

- Millores en les condicions igèniques.
- Major nº de visites dels familiars.
- No a la massificació ( fins a 8 persones per cela)
- No als registres diaris en que s'obliga als presoners a despullar-se íntegrament.


La reacció del govern israelià ha estat contundent.
Segons informacions de l'agència Reuters, Israel ha cancelat tots els permisos de visita dels familiars, ha requisat ràdios, teles i ventiladors (en aquesta època de l'any, s'arriva a temperatures de més de 40ºCC), etc...ç

En unes declaracions públiques, el ministre de seguretat interior d'Israel, Tzachi Hanegbi, asegura que no cumplirà amb cap de les demandes dels palestins, i que per a ell, es poden morir tots de fam.

This work is in the public domain

Comentaris

Els torturen psicologicament
16 ago 2004
Resulta que els carcellers han començat a cuinar tota mena de plats davant dels presos en vaga de fam com a tortura psicologica.
A mes els hi han retirat les cigarretes, que per als fumadors pot ser un pal.liatiu per la fam.
Uns angelets aquests israelians....
Re: Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
16 ago 2004
¿A les presons espanyoles el personal té TV i radios a les cel·les ? A Israel sí

¿A les presons espanyoles el personal té teléfons personals per trucar on vulguin? A Israel sí

Són a la presó no al balneari amb les huris que els prometen els "imams". Hi serán quan es morin perquè morir-se d'una vaga de fam també és ser "martir" , però és millor que tenir-los voltant amb cinturosn explosius o amb un arma a les mans. Com diu Tzahi Hanegbi , ministre de seguretat de l'Estat d?israel , poden fer vaga un dia , un és o morirse de gana , pero amb el terrorisme no es negocia.

Els terroristes de AP i els barruts de les "organitzacions humanitaries" qeu donen cobertura al terrorisme islámico-palestí diuen que describen aquests terroristes islámics de l'"Intifada" comoa "presoners de guerra" subjectes al tracte que les preveu la IV Convenció Internacional de Ginebra. De bojos, ja que ni Palestina és un Estat ni tenen un exèrcit regular ( tothom és civil -per al que combé als pardals que s'ho creuen- i els nens mai tenen instrucció militar) Per mi es poden anar morint tots de gana, la llàstima és que tot això es comedia del criminal Arafat i els seus sequassos per animar un estiu aburrit i sense possibilitat de terrorisme a gran escala per l'efectivitat de la tanca antiterrorista de seguretat
Re: Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
16 ago 2004
Maleit fill de puta anomenat "massa poc" (nazi- jaim de nom veritable) precissament les dues coses que poses com a "privilegis" dels presos palestins són falses. No es poden comunicar per telèfon amb els parents i aquesta és una de les reivindicacions dels vaguistes, com podràs comprovar en aquest link, si saps llegir
http://www.vilaweb.com/elpunt/noticies/noticia-889191.html
i el tema de la televisió és per riure, segur que et penses que també tenen jakuzzis, porc sionista.
Veien el que fa el teu exèrcit d'assassins genocides cada dia a Palestina amb total impunitat, com et creus que tracten els presoners en aquests llocs tan hermètics i tancats a la vista exterior com les presons? Quin tracte es pot esperar a les presons d'un ministre que diu que per ell que es morin?
El que sento pel teu comentari és odi, la resposta del ministre israelià és absolutament feixista i vosaltres aplaudiu, a sobre tu el reafirmes dient el mateix.
Sou els més nazis que hi ha actualment sobre la capa de la terra, sionistes cada dia que passa desitjo més la vostra desaparició, i ja m'he encarregat de dir sionista i no jueu com pots comprovar.

Mort al sionisme i als sionistes
Solidaritat amb el poble palestí
Palestina vencerà!!!!!!
Jaim ets un desgraciat i ni ho saps
16 ago 2004
A mes d'un desgraciat de merda, per no dir nazi i feixista.
No tenen ni telefons (es una de les reivindicacions, que no saps llegir, desgraciat?) i per cada cel.la hi ha un minim de vuit persones.
Demagogic de merda, a la preso hi ha presos politics, els terroristesbomba ja estan morts, burru! A mes, si aquest 8000 presos fossin al carrer com tu dius amb cinturons bomba quedarien pocs israelians. 8000 possibles homebomba.... no tu creus ni tu desgraciat!
Que imbecil que ets, quan et conve parles de guerra amb els palestins, i quan et conve (tracte dels presos) dius que no hi ha guerra, ja, ja, ja no em facis riure que ets millor que el Torrebruno.
Apa, ves a llegir el cora i si surts al carrer mata a algun moro, a veure si et corres de gust.
Sera possible...
Re: Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
16 ago 2004
el poble palestí vencerà el dia que entengui que la violencia no és el camí. mentre aniran rebent zxarop d'estopa que és el que entenen els seus dirigents. En quant als telèfons llegiu això:

http://www.elreloj.com/article.php?id=6201

veiam si capteu el matis
En quant a llegir l'Alcorà ( tot hi haver-ho fet per cultura general ) ho deixo pels burretscristians pro islàmics com tú David, i pel que fa a matar "moros" ho deixo per les festes del teu poble com lo de "matar jueus" , que el racisme us supura per tots el forats del cos , de fet el racisme es la vostra diarrea diaria
Re: Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
16 ago 2004
Estic fart de veure com els sionistes es valen del sofriment del poble jueu per a justificar el terrorisme d'estat que fa servir Israel.

Per mi, el sionistes esteu fent el mateix que els nazis, per tant sou uns Nazis.

Així doncs els Nazis mereixen la mort. ( Tots els tipus de Nazis )

Mort al sionisme, Mort al Feixisme!!!!
Jaim a part de desgraciat ets un incoherent
16 ago 2004
Per si no saps llegir les noticies que tu mateix comentes (s'ha de ser idiota), hi ha palestins que entenen que la violencia no es el cami. Llastima que els israelians (i tu, que ves a saber quina mena de mutant ets) ni ho entenen ni ho volen. A mes, segons el teu comentari a la noticia del moviment no violent, ni ho haurien de recolzar...quina vomitera mental que tens jaimutant.
Per cert, cristia ho soc pel fet de ser batejat perque no hi comulgo, i si per tu ser propalesti es igual a ser proislamic es que no tens ni puta idea ni de politica ni de religio.
Aqui l'unic racista ets tu, desgraciat, que voldries veure tots els palestins morts.
Xarop d'estopa? Aquest eufemisme tel pots fotre pel cul, si parlesis de genocidi seria mes correcte. I si no ves a indymedia israel i llegeix les noticies sobre assassinats de nens palestins indefensos, curt de gambals!
Re: Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
16 ago 2004
cada nen palestí mort és gracies asl europeus i el seu finançament dels camps d'estiu on aprenen a usar armes i ser nens bomba martirs ( ¿perquè deu voler 70 verges un nen de 12 anys? )

No sou més estúpids perquè no us entreneu. Genocidi diu el barrut , que sabrà ell de genocidi... cony , ara que ho dius sí que ho sap els seus avantpassats ho han estat de genocides ( europa la genocida )

En quant a que voldia veure tots els palestins morts em sembla que no requereix més . dAVID ABORREIXES JA ETS MASSA GRANDET PER ANAR PEL MÃN AMB POEMES A LA Mà , EL MÃN NO FUINCIONA AIXÃ? comentari que la teva poca mollera. PALLUSSET
Re: Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
16 ago 2004
No li feu cas a aquest ignorant, si almenys valguessin la pena els seus arguments contraris podriem debatre, però on no n'hi ha no en raja.
Re: Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
16 ago 2004
Totalment d'acord.
bla, bla, bla
16 ago 2004
Tu si que no tens ni puta idea de genocidi, t'hauria de fer vergonya el que fa israel amb els palestins sobretot despres del que ha passat el poble jueu.
Vigila, que si el mon funciona com diuen els israelians nomes fara falta que algu sospiti de tu i t'enfili un missil al cul.
Per cert, un 10 als que t'han menjat el tarro i despres te l'han vomitat a dintre, pobret jaimutant, digne d'un experiment nazista, si senyor
Re: Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
17 ago 2004
deixa de mirar la missa dels diumenges que se't veu el reflux cristianet inquisitorial passat pel sedaç del marxisme cumbaià dels Minyons escoltes. dedica't a salvar els pobres xinets de l'africa que passen gana.
al said i als passarells solament un tap , tap al cap com es fa amb els gatets , entenen poques paraules però son simpàtics
Re: Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
17 ago 2004
---------------DANGER---------------------
Aquest comentari no es recomenable pel seu altíssim grau de demagogia i mentida. Les autoritats sanitàries adverteixen que el sionisme no només assassina gent, també l'inteligència.
-------------FORA TROLLS SIONISTES-------------
Jaim, idiota, apren a firmar
17 ago 2004
L'ultim comentari firmat com a david hauria d-estar firmat com a Jaim, que com que es tan imbecil no sap ni on escriure
Re: Més de 2.000 presoners palestins en vaga de fam
18 ago 2004
Israel s'hauria de dir Mathausen, perque apliquen le mateixes tactiques.
Sindicat