Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
15 ago 2004
El barri de Gràcia de Barcelona ha viscut un violent enfrontament entre joves a la nit, que ha acabat amb un ferit greu a l'hospital i 7 joves detinguts. La baralla ha arribat a agafar dimensions de batalla campal. Els joves es llançaven pedres i cadenes quan la policia ha arribat i ha pogut intervenir-hi a temps. La baralla va començar a la confluència entre els carrers Gran de Gràcia i Astúries.
Els okupes del barri de Gràcia han respost amb una manifestació al carrer a l'agressió patida la matinada passada per un membre del col·lectiu. Els amics de l'agredit afirmen que el jove va ser víctima d'una agressió feixista per part d'un grup de caps rapats. Aquesta tarda els companys del jove han interposat una denúncia a la comissaria de la Policia Nacional per aquest fet.

Uns 18 joves han iniciat una disputa passades les 2 de la matinada a la confluència entre el carrer Gran de Gràcia i Astùries, on es troba la parada de metro de Fontana. Un dels joves, de 25 anys, va resultar ferit greu i es troba ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on es recupera d'una ferida al coll i es troba estable dins la gravetat.

En la baralla hi va haver d'intervenir la Guàrdia Urbana per separar els joves quan es llançaven pedres i cadenes. Sis dels implicats en la disputa van fugir i van ser detinguts per la Policia Local; n'hi havia dos de ferits que els van traslladar a l'Hospital Clínic, on ja els han donat d'alta. La Policia Nacional va detenir el presumpte agressor del jove que està ferit al coll, i a pocs metres de l'agressió va localitzar el ganivet probable causant de la ferida

This work is in the public domain

Comentaris

Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
15 ago 2004
Cal especificar que aquest és un article del Periódico de Catalunya, i que ni molt més reflecta el que ha passat.

Segons la gent que estava pressent, un grup de nazis que estaven a la sortida del metro de fontana, estaven amenaçant a tota la gent que passava, fins que un d'ells ha tret una navalla i l'ha tallat el coll a un nano que pasava per allà.

Els detalls exactes no els se al 100%, però es la versió de la gent que s'hi trobava allà, que sempre serà millor que la versió de la Guardia Urbana, que es la font de la que veu El Periodico.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
15 ago 2004
Ara a la web del periodico diuen que els skins nazis han declarat a la policia que estaven de festa i els okupes els han atacat, pero que tots els veins testimonis dels fets diuen el contrari: Que els skins anaven ficant-se amb la gent i han atacat l'okupa sense cap motiu.

Tots els skins han estat detinguts, fins i tot els que han fugit del lloc dels fets. 24 hores mes tard nomes una noia ha sortit de la comissaria, la resta segueixen detinguts. Un dels skins es de valencia (el que ha fotut la ganivetada) i uns altres dos de torelló!! Cap era de gràcia!! La poli parla d'intent d'homicidi (penat amb 8 anys de presó).

La noticia també parla de la mani d'aquest mati contra l'agressió!! Segurament serà la noticia de portada de demà, o almenys aixi està ficat a l'hora de l'impressió del diari!!

Esperem que el jove es millori (va ser atès per una cirurjiana que va veure els fets) i confiar que es faci justicia, que allà a la presó coneguin a la gent que ells sempre han odiat!!

A per ells!!
Noticia d'El Punt
16 ago 2004
UN JOVE ESQUÀTER DE GRÀCIA ÉS AGREDIT PER UN GRUP DE CAPS RAPATS I REP UNA GANIVETADA AL COLL

Detenen el presumpte autor de la punyalada i sis membres més del grup agressor

Sílvia Barroso. El Punt.Barcelona

Un noi de 25 anys, punk i pròxim al col·lectiu esquàter de Gràcia, és a la UCI a l'hospital de la Vall d'Hebron per una ganivetada rebuda al coll en un enfrontament amb un grup de caps rapats. L'agressió es va produir ahir a la matinada, unes hores després del pregó que havia obert la festa del barri. La Policía Nacional va detenir el presumpte autor de la ganivetada i la Guàrdia Urbana va enxampar sis membres més del grup atacant. Dos dels detinguts són de Torelló i la resta, de Barcelona.

La policia va definir els fets com una batussa. Fonts del moviment esquàter de Gràcia van assegurar que l'episodi no havia estat «una baralla, sinó una agressió». Sis joves de col·lectius socials del barri, alguns dels quals d'estètica punk, caminaven pel carrer Gran quan es van trobar amb un grup de caps rapats cap a les dues de la matinada, segons els amics de la víctima. «Tot i que van voler evitar-los i van continuar caminant, els feixistes van perseguir-los insultant-los i cridant 'heil Hitler'», va aclarir una amiga del ferit.
L'agressió va succeir a l'altura de la parada de metro de Fontana. Els caps rapats -cinc nois i dues noies- van atrapar els altres joves, que van defensar-se amb empentes. Un dels atacants va treure un ganivet i va agafar la víctima pel coll des del darrere i li va fer un tall a sota la barbeta.
Els agressors van fugir immediatament. La Guàrdia Urbana no va trigar a arribar i va perseguir els atacants. Els agents van aconseguir atrapar-ne sis, dos dels quals presentaven contusions com a conseqüència de la baralla. Una mica més tard, la Policía Nacional va detenir el presumpte autor material de la ganivetada i va trobar l'arma, que l'agressor havia llançat.
Mentre va estar estirat a terra esperant l'ambulància, el ferit es va mantenir conscient malgrat que perdia molta sang. Un vianant amb coneixements mèdics va intentar aturar-li l'hemorràgia, però igualment va necessitar una transfusió, que li van fer a l'hospital de Sant Pau, el primer centre on va ser atès. Durant el trajecte amb ambulància, el noi va perdre el coneixement i va tenir un accident vascular al cervell. Els metges van informar els companys de la víctima que el van visitar a la Vall d'Hebron, on continuava sedat, que caldrà esperar que recuperi la consciència per valorar les seqüeles que li quedaran.
Un centenar de joves de Gràcia van manifestar-se ahir a la tarda per protestar contra els fets amb el lema «Cap agressió sense resposta». En una
altra pancarta alertaven: «Els nazis han apunyalat un noi del barri.» Molts veïns temen que l'incident faci que la policia prengui el barri durant tota la festa major.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Això ha de tenir ressó la propera mani del proper dia 18. Cap agressió sense resposta.

Salut
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
El Punt, l'únic mitjà de comunicació que explica la notícia tal com és. Mostrant els agressors com el que són, naziespanyolistes. Per que els altres mitjans no ho fan? Per qué a Castellar del Vallès fa un any, a Tona fa unes setmanes i ara a Gràcia arriben grupets feixistes de fora per provocar aldarulls? Qué esta passant? Unitat antifeixista, ara i sempre. Per unes festes en pau i llibertat, cap agressió sense resposta. Tothom a la mani del proper dia 18.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Naziespanyolistes... no crec que els arribi la inteligencia per saber que es espanya...
Mes aviat son psicopates.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Aixó mateix, naziespanyolistes.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
A Gràcia hi ha lloc per tothom, excepte pels qui intenten assassinar gent pel carrer tallant-los el coll.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Tens molta rao. A mi no m'importa la ideologia del meu vei... sempre que no em talli el coll.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
A veure si els nazis si possen a fons i ens netegen el barri de xusma okupa i per l'estil.

Catalunya Catalana. Orgull blanc!!
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
haviam si netegem gracia dskins garrulus i ignorants
Re: No han aconseguit aturar les festes
16 ago 2004
Concerts de «punk», pel·lícules a l'aire lliure i recitals recorden Ovidi Montllor deu anys després de la seva última actuació a Gràcia.

L'Any Dalí va tenir el rei d'Espanya inaugurant exposicions. L'Any Pla va fer tallar cintes als consellers de Cultura. En canvi els organitzadors de Recordant l'Ovidi. 2004-2005 , fugen dels polítics com els gats de l'aigua. Organitzat per entitats de veïns, i no per institucions, aquesta iniciativa en record del cantautor valencià va viure ahir un dels moments àlgids amb el concert d'Inadaptats, banda de punk-rock , versionant cançons d'Ovidi Montllor. Avui, també a la plaça del Diamant, hi haurà projeccions a l'aire lliure de pel·lícules interpretades pel cantautor valencià. Divendres es recitaran poemes i textos d'aquest artista independent que va viure durant anys al carrer Sostres, del barri de la Salut, al districte de Gràcia.


La Comissió Popular de Festes ha optat per ocupar la plaça del Diamant i invitar, (prescindint de la subvenció de 3.000 o 4.000 euros que donen les administracions, segons afirmen) al conjunt de punk-rock Inadaptats que ahir va cantar Homenatge a Ovidi, el seu últim treball, on s'escolta allò de «ja no ens alimenten molles. Volem el pa sencer». Un concert del cantautor Feliu Ventura els va precedir.

L'homenatge s'ha programat entre concerts d'un grup de hip-hop que es diu Desechos (Madrid), xerrades sobre tres presos acusat de sabotejar caixers automàtics (els Tres de Gràcia) i eslògans contra el Fòrum. Per últim divendres es recitaran textos seus a la plaça del Diamant. Aquests actes celebren el desè aniversari de la seva última actuació a Gràcia, recitant poemes de Sagarra al Teatre Lliure, «el lliure de Gràcia».
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
ESO ES LO QUE OS MERECEIS ASKEROSOS, POR ROJOS E HIJOS DE PUTA
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Os mereceis todo lo que os pasa y mas por destruir España.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Os mereceis todo lo que os pasa y mas por destruir España.
putos fascistas
16 ago 2004
Fuera de aki chusma de mierda. Vete a madrid o a fachadolid, aki sobras
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Momento troll en Indymedia, que digui el que vulgui pero les festes a Gràcia continuen i ahir a la plaça del Diamant hi havia més gent que mai. Una salutació pel company agredit cobardment per aquests malalts feixistes.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Vaya vaya con estos fachos que no se enteran. Vais de socialistas y obreros, y le hacéis un gran favor a la burguesía haciendo el trabajo sucio, defender su propiedad... El Estado y la Patria. A ver si no os enteráis que la lucha está en el otro lado. Pobre España, un invento de cuatro románticos idiotas para asegurar el poder de la burguesía y la nobleza. Y mientras tanto, los currelas jodiéndose la espalda y dejando que engorden esos hijoputas. Dejaros de rollos y haceros rojos ya de una puta vez y venid con vuestra gente.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
jo no soc okupa. Estic parcialment a favor i parcialment en contra d'ells. Soc militar de professio, I estic en contra dels skins. Sou els que foteu a la merda la nostra imatge. Aquesta professio fa que sovint em tatchin de feixista (que no es el cas) Si he de triar una cantó, prefereixo els okupes. skins idiotes...us penseu de debo que lluiteu per espaya? Com? amb la vostra imbecilitat? Que sapigueu que "españa" es tothom, amb les seves idees i la seva cultura i la seva nacionalitat propia, com ara els catalans, que som un pais... una altra cosa es com s'administri. Aneu de pseudo-militars, pero el que ignoreu es que la missio d'un militar es protegir TAMBÉ als catalans, als okupes, i a tots, i no insultar com imbecils al que no pensa igual. Skins de merda... molt valents en grup, oi? A veure d'un en un... com a homes, si es que ho sou. NO HI HA COLLONS (oops, oblidava que no saben llegir... be, que algú s'ho digui.)
Per sort els okupes tenen una cosa que vosaltres no: COLLONS.

Visca catalunya.

A proposit... com està la victima???? Algu ho sap???
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
jo no soc okupa. Estic parcialment a favor i parcialment en contra d'ells. Soc militar de professio, I estic en contra dels skins. Sou els que foteu a la merda la nostra imatge. Aquesta professio fa que sovint em tatchin de feixista (que no es el cas) Si he de triar una cantó, prefereixo els okupes. skins idiotes...us penseu de debo que lluiteu per espaya? Com? amb la vostra imbecilitat? Que sapigueu que "españa" es tothom, amb les seves idees i la seva cultura i la seva nacionalitat propia, com ara els catalans, que som un pais... una altra cosa es com s'administri. Aneu de pseudo-militars, pero el que ignoreu es que la missio d'un militar es protegir TAMBÉ als catalans, als okupes, i a tots, i no insultar com imbecils al que no pensa igual. Skins de merda... molt valents en grup, oi? A veure d'un en un... com a homes, si es que ho sou. NO HI HA COLLONS (oops, oblidava que no saben llegir... be, que algú s'ho digui.)
Per sort els okupes tenen una cosa que vosaltres no: COLLONS.

Visca catalunya.

A proposit... com està la victima???? Algu ho sap???
Ni espanyols ni anarquistes
16 ago 2004
Que s´espera d´una colla d´immigrants espanyols?! Que esperaveu?? Perque tothom s´omple tant la boca d´antifeixisme i ningú planta cara a l´hora de la veritat?! Ni policia, ni antifeixistes ni ningú els hi diu res... Com no es planti cara als carrers, guanyen terreny
Ni okupes, ni anarquistes, ni immigrants espanyols ni de cap tipus... Catalunya Catalana!!
Els carrers son nostres
Skins Catalans 33 Disposats a tot!
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Collons... "ni okupes, ni anarquistes, ni inmigrants..." clar, nomes els que pensin com tu no?
Has vist el que dius, incult?
A mes... catalunya te alguna cosa semblant a una raça propia??? si que som un pais, pero tl com ho dius...
NO SAPS QUE nosaltres descendim de unes 6 o 7 cultures diferents... INCLOSOS arabs, jueus, fenicis, romans, etc...
estudia historia, incult, en lloc de dir burrades.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Fotafatxes... Militar de professió...
Tu igual si que descendeixes de 6,7,8 o 9 cultures diferents, pero el Poble Català es un poble o nacionalitat englobat dintre de la RAÇA BLANCA, de tipus CAUCASICA, MEDITERRANEA i la majoria del membres son d´origen FRANC (com els francesos)...
No t´equivoquis Amic (si permets que et tracti d´amic). Que hi visquin a Catalunya jueus, arabs o africans negres no vol dir que tinguin res a veure amb els origens de Catalunya.

Catalunya es ROMANIC, CRISTIANISME, MARCA HISPANICA CONTRA ELS ARABS, BURGESIA I OBRERS AL FUTBOL o en defensa dels seus drets SOCIALISTES, HUMANISTES i/o CRISTIANS.
No dubto que coneixes historia, pero no pretenguis que aquesta sigui com tu vulguis...
Si no podriem arribar a dir que KENYA es un pais BLANC, JUEU, ARAB I CRISTIÀ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Estaries d´acord amb una afirmació com aquesta).

SALUTACIONS CULES ALS 33
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
Respecto el que defenen els OKUPES, ja que ells com europeus (majoritariament) tenen drets, els coneixen i saben com fer-los respectar!!!

Joves europeus, cults, amb idees, PERFECTE!!!

Si ells defenen que AFRICA, al Sud, es i ha de ser NEGRA, crec que també defensaran que EUROPA, al Nord, es i ha de ser BLANCA.

Si defenem les DIFERENCIES tenim de ser COHERENTS.

Dic l´anterior amb respecte, orgull i sense voler insultar si algu vol insultar pot començar a descargar al peu del present missatge :

Comentaris intel.ligents, en pro de deshomogenitzar un continent, s´accepten i els rumiarè, si no son del tipus la BARREJA ES BONA (SENSE DONAR ARGUMENTS), SOM CIUTADANS DEL MON (MOLT MACO´, en que també crec...UNS DEL SUD I D´ALTRES DEL NORD).
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
cito textualment:
"Tu igual si que descendeixes de 6,7,8 o 9 cultures diferents, pero el Poble Català es un poble o nacionalitat englobat dintre de la RAÇA BLANCA, de tipus CAUCASICA, MEDITERRANEA i la majoria del membres son d´origen FRANC (com els francesos)..."

Estudia una mica... ara entenc allo del burru català
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
no t'ho preguis malament, pero es que exigeixes argumants, pero tu no dones cap excepte la teva opinio.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
16 ago 2004
IROS AL LORO POR EL BARRIO
OJO POR OJO
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
17 ago 2004
Seguim amb el "momento troll en Indymedia", les festes continuen i ahir les places del Sol, Rius i Taulet, i de la Virreina estaven plenes de gent. Una salutació pel company agredit cobardment per aquests malalts feixistes... com el d'aqui adalt.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
18 ago 2004
"Fuera de aki chusma de mierda. Vete a madrid o a fachadolid, aki sobras"

¿¿Cómo te atreves a llamar fachas a ¡¡TODOS!! los vallisoletanos?? ¿has estado alguna puta vez? En todos los sitios hay de todo, y en Catalunya incultos y bocazas como tú también.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
18 ago 2004
Estoy seguro que muchos de esos okupas, punks, antifas... echaron a correr huyendo de los nazis... a pesar de ser mayoria en el barrio. Con esa actitud cobarde siempre saldreis perdiendo... la proxima sacad antes las navajas y rajadles vosotros el cuello!!!
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
18 ago 2004
Seguim amb el "momento troll en Indymedia", les festes continuen i ahir les places del Sol, Rius i Taulet, i de la Virreina estaven plenes de gent. Una salutació pel company agredit cobardment per aquests malalts feixistes... com el d'aqui adalt.
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
20 ago 2004
Perdida: se ha perdido un facha.
Marcas de nacimiento: pelado y tonto.
Complexión: niño grande.
Sexo: inapreciable.
Comentarios: los de siempre "viva franco" "heil hitler" "viva españa",...
formad bandas MATEMOS A LA ESKORIA NAZI....VIOLENCIA!!!!!!!!!!!!
23 ago 2004
LAS PALABRAS NO SIRVEN, VIOLENCIA A LA VIOLENCIA ES AUTODEFENSA, KE SE JODAN, KIEN OBSTRUYE LA VIDA DEBE DE MORIR PARA KE LA VIDA SIGA......NO MERECEN VIVIR HAY KE MATARLOS, GASOLINA Y FUEGO, LIMPIEMOS BARCELONA, YA VALE DE TANTO BLABLABLA, EL KOLEGA ESTUVO A PUNTO DE MORIR, VENGANZA!!!!!!!
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
23 ago 2004
YA OS PODEIS ENKONDER PSEUDONAZIS DE MIERDA, HABEIS ENCENDIDO LA MECHA, ESTO NO KEDARA IMPUNE, KE OS VEAMOS BASTARDOS, PREPARAOS
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
12 oct 2004
Joas joas joas, preparaos???? bueno bueno si se ponen gallitos, pero si sois unos mierdas, siempre sois los mismos el delgaducho marginado.
¡¡¡Arriba España!!!
Re: ACABA EN BATALLA CAMPAL
10 des 2004
oo
Re: AGRESSIÓ FEIXISTA A GRÀCIA ACABA EN BATALLA CAMPAL
10 des 2004
solo blancos
antiboneheads
25 abr 2005
pues un blanco te dice que eres mongolo fascista cara de culo
No hi ha res millor contra la ignorancia k un llibre
25 mai 2005
Misatge per al"ESPAÑOL":Jo n' he vist que pensen com tu i m'han acabat demanant perdo
I per a "FEM NET":Que sapiges que ets la cosa mes despreciable sobre la capa de la terra
1:Europa no existeix, les fronteres les han creat els homes i com a tals es poden destruir
2:Em sembla extrañ que sapiges molt be on es el nord o el sud pero el concepte blanc a que et referixes, ja que com ja deus saber , dintre de lo que tu dius blanc hi han diferents races o pobles desde rusia fins a grecia
3:Lo de cult ho deus dir per algu altre i no per tu per que en ta puta vida has obert un llibre
4:No et dire que la barreja es bona ni que som ciutadans del mon, simplement et dire que la teva interpretacio de la llei de la evolucio de Darwin esta equivocada , ja que no es pot aplicar amb els esers humans ,ja que aquesta no dona importancia als sentiments , la solidaritat , i la societat
5:Si t'has llegit el mein kampf que no en dubtaria per les toneteries que dius,que sapiges que per fill de puta que el va escriure tu i lo que tu en dius "negre" sou el mateix
no faixistes
17 set 2005
no als faixistes.
sno sabeu respectar a laltre gent.
i sempre eu danr amb grups. quan va algun de vosaltres sol samaga. q cagats.
CatalunyaCatalana
21 oct 2005
VISCA CATALUNYA LLIURE DE LLADREGOTS PUDENTS I ODIOSOS IMMIGRANTS, SI VOLEN VENIR QUE S'ADAPTIN I RESPECTIN CATALUNYA. LLUITEM PER UNA CATALUNYA CATALANA, NO ISLÀMICA!!! INDEPENCENCIA I NETEJA!
Titol
02 nov 2005
33 es catalunya catalana no es feixista es independentista nusaltres el k volem es una catalunya on la cultura i la llengua estiguin x sobre d kualsevol altre. I k no sens imposi una altre cultura ( la espanyola) kom a pasat desde fa segles. I no volem k vinguin immigrants i k no sadaptin si venen k sadaptin kom nusaltres fariem al seu pais i si no u fan k marxin
anti 33
24 nov 2005
primer de tot dir k no m'agrada com algunes persones d'aquest forum parlen dels skinheads, ja qe els anomenen com si tots fossin nazis i feixistes, jo mateix soc redskin des de fa 3 anys i mes d'una begada me fotut d'osties amb putos nazis i bakaleros, algunes begades n'he sortit be i d'altres malament, però d'el k m'he adonat es de que son uns kagats, una begada a mi i a 6 amics skins mes ens ban venir a pegar 12 boneheads, sort k teniem els bats de beisbol i les cadenes a prop i vam ser nosaltres els k vam repartir. Visca catalunya lliure i multirracial i al fill de puta del tall al coll un tret.un nazi una bala

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more