Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
12 ago 2004
El passat dimarts 10 d’agost el Casal Popular Miquel Martí i Pol va patir una agressió en tota regla. A la porta d’entrada havien enganxat una nota anònima en la que s’amenaçava d’agredir continuament el Casal per un sol motiu: el Casal Miquel Martí i Pol no és una vivenda okupada, és un centre social en el que no hi viu ningú.
El passat dimarts 10 dâagost el Casal Popular Miquel Martí i Pol va patir una agressió en tota regla. A la porta dâentrada havien enganxat una nota anònima en la que sâamenaçava dâagredir continuament el Casal per un sol motiu: el Casal Miquel Martí i Pol no és una vivenda okupada, és un centre social en el que no hi viu ningú. Per això, seâns titllava de âpijosâ? i es pretén fer més dâuna agressió al Casal en un futur, Casal que ha aixecat lâAssemblea de Joves de Sant Andreu ( AJStA ). A més, les portes estaven lleugerament afluixades i al candau de la porta dâentrada estava ple de Loctite, impedint que es pugués obrir la porta i entrar, costant això la reparació dâuna part de la porta i un canvi de candau.
En ésser una acció clarament dirigida al Casal i a la seva gent, hem decidit fer-ho públic pels següents motius:

-     EL fet que lâAJStA hagi fet un casal i no una vivenda és decisió de lâassemblea: es preten fer un centre social, dirigit a la gent de Sant Andreu i obert al públic. Per tant, el nostre objectiu no era fer una vivenda. I això és una opció legítima que no és motiu dâagressió.
-     LâAJStA mai sâha posicionat en contra de les vivendes okupades, ans al contrari, les concep com un mitjà de lluita més contra lâespeculació, doncs de la mateixa manera que fem centres socials okupats, pels mateixos motius sâocupen vivendes. Que lâassemblea no okupi vivendes, no vol dir que hi estigui en contra.
-     LâAJStA ha respectat les vivendes okupades i la gent que hi habita, encara que els mètodes o estratègies siguin diferents.
-     LâAJStA i el Casal participen activament del teixit social de Sant Andreu, és a dir, que busca sentar les bases per fer un Sant Andreu combatiu, i no té ànim de lucre.
-     El to de la nota i el fet que ens agredeixin per no viure-hi sembla buscar la divisió del moviment okupa, quan, després els últims esdeveniments, el moviment okupa hauria dâestar el màxim dâunit per si venen nous desallotjaments o repressió.

Per tots aquests motius i la feina que comporta aixecar un Casal, trobem lâagressió inoportuna, innecessària i absolutament deningrant pel moviment okupa, a part de ridícula.
Només ens resta agraïr el suport del veïnat, que sâha indignat per lâagressió i dir que per més agressions que pateixi, el Casal i lâAJStA segueixen treballant i CONSTRUÃ?NT per fer un teixit social a Sant Andreu i perquè lâokupació i creació de centres socials segueixi essent una realitat.
LA LLUITA ÃS LâÃNIC CAMÃ?!
Mira també:
http://www.ajsta.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
12 ago 2004
Foteu-vos.
endavant!!!!!
12 ago 2004
ni un pas enrrera!!!
Re: Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
12 ago 2004
Qui diu que l'agressio vingui del propi moviment okupa? la veritat no em quadra gaire...
Re: Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
12 ago 2004
Solidaritat desde kp, ni un pas enrera contra el feixisme en totes les seves formes!!!
Re: Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
12 ago 2004
Anim a la gent del Casal Miquel Martí i Pol, i tant de bo que podeu continuar endavant amb el vostre projecte. Recordem que són la policia, feixistes i altre establishment els que ens volen veure barallats, per tant ja sabem d'on venen aquestes amenaces.
Re: Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
12 ago 2004
Al barri hi han diferents grups k la majoria de la seva activitat es basa en boikotejar moviments dels que verdaderament curren pel barri com es AJSTA i espero que o sigui Joves Comunistes en poc temps, akests grups boicotejen i ataquen les organitzacions del barri k volen treballar per millorar-lo, nomes dir que desgraciadament si de tot l'esforç que utilitzen akests grups per atacar-nos i criminalitzar-nos l'utilitzessin per crear un teixit social conscient i combatiu contra el sistema, seria molt millor per tots, obviament alguns encara no han apres res de l'història ni dels errors del passat.

salut i solidaritat desde JC Sant Andreu amb els companys del'AJSTA
ESTA CLARO
14 ago 2004
Bueno, está calro que eso ha sido algún costra a quien no hayáis dejado quedarse a vivir allí por la cara...
No creo que sea nadie "del rollo" porque hay centros sociales de todas las tendencias en los que no vive nadie (desde los más hipys hasta los más chungos) por razones prácticas o por lo que sea.
También puede ser algún facha que usa esa escusa para rayaros.
Con el tema de los costras, yo no me molestaría en justificarme ante sus estúpidos argumentos ("las okupas son de todos" y chorradas por el estilo). Normalmente si te muestras firme desde el primer momento se van a dar la vara a otro lado. Desgraciademante hay veces que hay que actuar a hostia limpia... pero suele ser si antes les has dejado subirsete a la chepa...
Un beso y no os agobiéis.
Re: Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
25 oct 2004
Si un dia us desallotgen , on posareu les històries que hi tingueu a dins?????A l'AA.VV.un altre cop??????No veieu que hi ha gent que s'está cremant de vosaltres??????
I no soc ni de l'AA.VV.,ni de jerc ni de res......que quedi clar!!!!!!
Re: Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
25 oct 2004
Ni cas, seguir fent feina passant de quilladas.
Re: Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
29 abr 2005
Foteu-vos pringats, al barri ningu us vol.
Re: Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
30 abr 2005
k us donguin per cul , segur k us feu vosaltres akestes xorradas d'agresions per donarv-os propaganda.....pandilla de inutils.......nomes sabeu k pegar cartells i insultar .....a prendre pel cul
Re: Agressió al Casal Popular Miquel Martí i Pol
15 abr 2006
jaaj us han tret el casal jjajaaj


PUTUS FAXES INDEPES JAJAJAJAJheu fracasat !!!
Sindicat