Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
Simplemente:

http://www.take-a-pen.org/spanish/Articulos/Quitemos%20todas%20las%20val

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
Aun hay mas de los enumerados ahí.

Uno de los peores es el muro de Israel.

Cuidado con esa web, take-a-pen es un mediod e desinformacion brutal al servicio del sionismo.
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
Bajo la apariencia de pedir la retirada de todas las vallas/muros, lo que hace es inundar con noticias pro-valla. No dejeis vuestros datos allí.
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
las fronteras no deberían existir!!!!
en la web enlazada por "take a pen = Jaim" todo lo qe se ben son vallas de fronteras de la estupidez humana...

pero es que el muro de israel se esta construyendo en territorio NO ISRAEL�, o sea les estan robando y destruynedo: sus huertas, sus viviendas,su juventud; en general su subsistencia en favor de otra étnia o religión que se cree superior a sus vecinos...

como todos los individuos que os creeis superiores dais pena!!
Jaim tu si que manipules
12 ago 2004
La foto de la noia americana esclafada per un bulldozer de l'exercit israeli (no apareix a take a pen, es clar), tambe es una posada en escena d'AP i Reuters?
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
qui no vulgui pols que no vagi a l'era. Tenir un passaport americá o europeu no ha de garantir que si col·labores amb el terrorisme no t'hagin de tractar com tal. Sap greu que es mati a algú , però més greu sap que siguin idiotes els qui ajudin a que un poble es sumeixi en el caos i el terror. Si creus que posant-te davant un exèrcit amb un passaport "occidental" és garantia de res és que ets un il·luminat.
per a llevar la pols del genocidi, hi ha q anar a l'era
12 ago 2004
¿o tu vols solucionar els problemes teledirigidament?

la noia era d una organització pacifista i no estae apojan a cap terrorista.

terrorista: qi produeix terror
a palestina i israel tenim terroristes als dos costats. tenim dos ejercits. pero un te tecnologia punta i el altre no. per lo tant un pot produir molt mes terror.
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
La noia en cuestió pertanyía a un grupet que te en el seu haver ja molts expulsats per col·laboració amb el terrorisme. I et recordo que terrorisme és pujar a un autobús i rebentar-se dins , com van fer a Madrid... la mateixa mena de desferres humanes fanàtiques. QUALSEVOL ESTAT Tà EL DEURE DE DEFENSAR DE LA MANERA MÃS EFICIENT POSSIBLE DE GENT AIXÃ? I DELS QUI ELS DONEN COBERTURA.

ISM , el grup de la mossa morta i la seva cobertura i col·laboració activa amb el terrorisme islàmic.

http://home.comcast.net/~jat.action/ISM_essay.htm
Jaim, descansa
12 ago 2004
Terrorisme es la tactica del terror: ja sigui posar bombes a autobusos, destrossar vivendes de la poblacio civil, un tanc contra una pedra, ...
Si per tu es idiota una noia que es posa davant d'un bulldozer que vol destruir una casa tambe deus pensar que els israelians son imbecils si continuen agafant l'autobus, no?
Fem un recompte de morts dels dos bandols, a veure qui provoca mes terror.
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
dAVID , ATà ELS TEUS PARES T'HAV�EN D'HAVER POSAT "ADOLFITO"... ets tan ruc que encar penses que si algú t'ataca amb fusells has de contestar amb fusells ? Si al´gú t'ataca amb fusells se l'avisa , i si és tan ruc de no parar , un s'assegura de que no podrà tirar mai més amb un fusell. Aplica això als terroristes suicides i veuràs que rebentar-los-hi la casa és la única manera de que la presió social la tinguin des de casa seva mateix. A un tarat que està disposat a matar-se ( no per desesperació ) ja que la familia cobra un morterasso ( ara menys que Iraq ja no paga , agraciadament ) no se li pot raonar.

AÃ?XÃ? QUE "ADOLITO" SEGUIX CANTANT L'HIMNE DE LS JOVENTUTS HITLERIANES QUE ET VA AQUESTA MARXA
Jaim aqui l'unic nazi ets tu
12 ago 2004
Segueix-me insultant i sobretot no responguis a les preguntes que et faig, que aixi tothom veu que els teus arguments son patetics (si no ho havien ja vist).
Et proposo una prova mooooooolt dificil, a veure si te'n surts: respon d'una vegada qui ha provocat mes morts en la poblacio civil i per tant generat mes terror a l'altre?
Per cert, l'himne de les joventuts hitlerianes no el conec pero si vols et canto l'Evenu Shalom Alehem (disculpes per les faltes ortografiques) com quan estava de jove al Kibutz Amir recollint pomes, col.laborant amb el que en aquells moments em semblava una causa justa, llastima que les coses hagin canviat tant...
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
Jo emntre et seguiré dient "A(david)olfito" . Més que res perquè ets un pobre nen patètic. I si coms dius vas estar en un Kibutz ara em sembla que et correrien a patades , idiota.
Quina eloquencia Jaim
12 ago 2004
Segueix insultant, segueix, que ja es veu que si tinguessis un fusell aniries disparant contra qui no pensa com tu. Qui es el nazi?
Per cert, encara no has respost a les preguntes que et faig: qui provoca mes terror?
Suposo que es massa dificil per a algu com tu raonar i donar respostes coherents, fes-nos un favor: torna a take a pen o es israel, que alla si que et riuen les gracies
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
¿que és població civil palestina? ¿És que tenen un exèrcit? Existeix un exèrcit regular ( el més emblant que tenen és la policia de la ANP armada per Israel ) i encara passen les armes a les bandes terroristes. ¿Has vist els camps d'entenament de nens palestins? ¿Et sembla estrany que un soldat dispri a un enn que corre cap a ell? ¿Ha d'esperar que s'acosti prou i creuar els dits per a que no s'exploti? ... la diferencia entre un terrorista convencional i un terrorista islàmic és que el convencional mata però intenta viure , l'islàmic té com objectiu matar-se mentre mata el màxim de gent possible.

Ara sense cap mena d'ironia ¿ David, tú realment creus que Israel acabarà desapareixent? ¿Qui te més aperdre amb la situació actual d'intifada?

Golda Meyer va dir un dia "els palestins tindran pau el dia que estimin més els seus fills del que odien els jueus" , i això s'exten a tot el món musulmà. Per desgracia ara torna també a Europa.

És evident que cal un Estat Palestí, senzillament perquè els ho han decidit ( no entrerem en si son un poble o no ho son o ... ) ells ho decideixen i ja està , però no a costa d'acabar amb Israel. ¿Ho entens?

Doncs els indynazis y els indyotes sembla que no
Qui ha dit que Israel acabara desapareixent?
12 ago 2004
T'agraeixo que em deixis d'insultar, pero la gent d'indymedia tambe t'ho agrairia (o potser ja no et fan ni cas), no cal que diguis idiota o nazi a qui no pensa com tu, caus en el pensament unic com els nazis.
Jo no he dit mai que Israel ha de desapareixer, ni he vist a indymedia ningu que ho argumenti, aqui el que es critica es la prepotencia militar de l'estat d'Israel i als extremistes (sionistes?) que justifiquen aquesta prepotencia sense ni tan sols questionar les propies accions i que insulten (insulteu?) a gent com la noia americana assassinada que t'agradi o no estava fent monitoratge. Et semblaria normal que titlles d'imbecils als israelians que agafen l'autobus?
Els teus dubtes de si el palesti es un poble venen de que fins al 1949 (?) no tenien un estat? El tenien els jueus (si, ok, el tenien fa 2000 anys com a protectorat roma -rectifica'm si m'equivoco-)? Els hi negues fins i tot la categoria de poble?
Per cert, t'he entes des del començament, el que no entenc es l'obsessio malaltissa (o amb mi o contra mi) que porta a l'autoghetitzacio, com en Sharon dient als jueus francesos que vagin a Israel perque a França estan amenaçats. Segons tu aixo ajuda a resoldre el conflicte o afegeix mes llenya al foc?
Ah, i amb l'Intifada qui te les de perdre son els palestins per raons obvies, perque en aquest combat de David contra Goliat qui te les de perdre es en David (els palestins, per si no era prou clar).
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
o hi tant que estan perdent...però un poble que lluita per que se'ls hi respectin el drets humans, les seves terres etc... és un poble VIU!; no pas adormit i domésticat a la voluntat del seus opressors (tan per part d'Araffat, com per Sharon)
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
A Indymedia ho argumenten a cada moment que Israel ha de desapareixer , cosa que no es extranya veient la mena de personal que hi pastura, però és igual aquest no és el tema.

¿Prepotencia militar? Realment creus que després de guanyar totes les guerres llançades per la Lliga �rab des de 1947 i encara hi han Palestins , això és prepotencia. Entenem-nos bé les guerres no eren per fer un Estat Palestí, eren per "llançar els jueus al mar".

El sionisme no es sino una forma de nacionalisme , reixit , ja que ha aconseguit un Estat per als milions de jueus que durant més de 2000 anys an estat perseguits , morts i intentat exterminar al llarg de tota Europa.
La noia americana , pobre noia , va pensar que el seu passaport la protegiria posant-se davant d'una casa on hi havia terroristes , simplement això. T'ho repeteixo cruament , qui no vulgui pols que no vagi a l'era. No és un joc posar-se a fer aquestes coses en una zona de guerra.
Es evident que AVUI existeix el Poble Palestí. Però atenció el nom Palestina és un nom romà , els àrabas havien aomenat sempre a aquesta terra Siria del Sud , fins el 1947 ... de fet després de la guerra del 1948 , la "palestian se la reparteixen i li donen diversos noms ( Cisjordania , Golan , Gaza ... ) anant a parar al regne de Transjoradnia ( que ara es dira Jordania) a Egipte i a Siria/Liban. ¿On eren els reivindicadors llavors del Estat Palestí ?
Avui encara sóta molts qui demanen legítimament un Estat Palestí s'maguen simplement gent que vol veure mort l'Estat d'Israel.
Avui els palestins volen un Estat, doncs l'han de tenir , perquè la voluntat és el més important per a conformar un poble.
En quant el primer Ministre Ariel Sharón té tot el dret del món de dir que els jueus francesos haurien d'nar a Israel. Per això es va crear Israel per defensar els jueus de tot el món , ahir es va tornar a atacar un cementir jueu... I si a tu no t'agrada ho dius i em pau , però les agressions son nazis.

Quna compares els Palestins amb david ets agosarat , pensa que israel està rodejat de més de 100 milions de musulmans que teóricament i a la pràctica estàn en guerra i no reconeixen Israel. ¿O d'on creus que surten els $$ que tenen els palestins? En lloc de fer clavegueram a Gaza s'ho gasten en cinturons bomba

Se que és dur però és així
vayamos a las causas
12 ago 2004
jahim
¿por qué odian l*s palestin*s?¿por que son capaces de entrenar hasta a niñ*s?¿por q una persona es capaz d matarse como bomba humana?

resulta que otras naciones decidieron que en su territorio iba otra nación, israel. encima, esta gente se ha dedicado a robarles las tierras y a hacerles la vida mas q imposible.

¿raro no q haya odio?

y siguiendo lo de las causas (para curar los males, no solo a los sintomas)

¿por q los israelitas son capaces d ser genocidas despues d q sufrieron un genocidio?

aqi para mi la respuesta es que estaban en estado traumatico, es decir q no estaban capacitados para tener un pais pues necesitaban superar tan durisima y terrible experiencia, el holocausto. y eso ha ido en aumento porq el tiburon d usa se ha aprovechado para venderle mogollon d armamento (q oasis hubieses podido hacer con todo el dinero!!!!) y el trauma no se supera porq se realiza un lavado d cerebro a la población en el ejercito durante 4 años + colegio + tv + religion + ... todo ello en un clima d terror constante. junto con la total impunidad d l*s colon*s, ejercito e israelitas frente a la población palestina.

¿como lo solucionaria?
con armas d paz, conciliación, conocimiento, acercamiento, perdon, etc q es lo q intentan algunos sectores d la población israelita y palestina por lo q sufren una gran represión.


y si no, jahim, dime tu las causas y q piensas si ahora otro pueblo d otra religion os robase a vosotr*s las tierras.


por cierto para mi la tierra no es d nadie, ni d qien la trabaja, si no nosotros somos parte d la tierra y somos nosotr*s qien pertenecemos a ella (gran error q sufre gran parte d la humanidad y por lo q petaremos pronto). pero si tu vienes a la tierra donde estoy y me tiras, pues seguro q tenemos bronca. otra cosa es q no tengas tierra y compartamos la q yo tenga. (esto va en plan metafora)
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
Si Israel fuera genocida despues de 45 guerras ganadas no quedaría ningún palestino. me parece que te confundes y proyectas "lo de echar los judíos al mar" en tu propia sandez pro-terrorista.

Si matan a sus hijos es pq odian más a los judios de lo que les aman a ellos , son así de animales
Re: Derribemos el muro de la verguenza
12 ago 2004
Jaim: molta de la gent que visita indymedia no està a favor de la desaparició d'Israel, però suposo que això prefereixes no sentir-ho perquè et descuadra els esquemes mentals que tens. Per tant, trobo una manca total de respecte per la teva part fer servir contínuament els termes "nazimedia" i "indyota". Es totalment injust, t'ho puc assegurar.

En una cosa tens tota la raó: és totalment injust comparar l'holocaust jueu amb el tracte que rep el poble palestí en aquests moments, és injust comparar la tanca que es fa a Israel amb la tanca que encerclava el gueto de Varsòvia. Els nazis volien exterminar el poble jueu, volien que desapareguessin tots, que no quedés viu ni un. Això és un genocidi. En canvi, el sionisme no pretèn exterminar el poble palestí, només vol arrebassar-li la quantitat de terra més gran possible. Es clar que hi ha una gran diferència.
por q no contestas a mis preguntas?
12 ago 2004
como dice x, yo no qiero la desaparicion d israel. pero si no contestas a mis preguntas, es q no tienes respuestas. vuelvo con ellas

¿por qué odian l*s palestin*s?¿por que son capaces de entrenar hasta a niñ*s?¿por q una persona es capaz d matarse como bomba humana?

¿por q los israelitas son capaces d ser genocidas despues d q sufrieron un genocidio?
(si israel no esta haciendo un genocidio porq no mata a tod*s los palestin*s, entonces con la misma regla, hitler no era genocida porq no mato a tod*s l*s judi*s)

responde por favor
A veure Jaim
13 ago 2004
Si, realment encara penso que hi ha prepotencia militar per part d'Israel, o per tu es normal afrontar amb un tanc a un nano amb una pedra o un fusell? O bombardejar amb helicopters un cotxe o un apartament perque hi ha un terrorista? I la gent que hi ha al voltant que? Danys colaterals o assassinat de civils? Si tan decidits a executar-lo extrajudicialment, perque no s'ho treballen una mica i fan una accio mirada?
Si heu guanyat totes les guerres es perque us sabeu organitzar molt be, sou disciplinats (molts anys fent el servei militar, tota la vida, no?), tot al contrari dels cosins arabs que es barallen entre ells i mes d'un cop han utilitzat als palestins (l'ase dels cops) com una carta en un joc estrategic. Pero sobretot heu guanyat pel recolzament militar i estrategic dels eua i en menor grau d'europa (no se a que ve tant criticar als europeus ultimament, si us continuen venent armes com l'estat espanyol i d'altres).
I si per tu la rao de no ser prepotents es que encara hi ha palestins vius, perdona pero ets un genocida, que s'hauria d'haver fet, eliminar-los a tots? Amb robal'ls-hi les terreres i anys i panys de conflicte entre un dels exercits mes forts del mon contra fusells i metralletes no n'hi ha prou?
El sionisme ha donat casa als millions de jueus perseguits, pero aquest estat s'ha fet en un lloc on ja hi vivia gent. D'acord que no tenien estat (els hi treu aixo el dret de viure on han viscut sempre?), que era una organitzacio tribal, que tants eren nomades,... i que? Era la GENT, que hi vivia, PERSONES. Suposo que encara que et vingui l'ONU i et digui que ara has de donar un tros de terra a aquests que venen nous li dius que no. Es com si ara tots els gitanos del mon decidissin tornar a l'India i s'empadronessin d'un tros de terra, que en pensarien els indis?
Ull, no nego el dret als jueus a tenir un estat, Israel, intento retratar una situacio anomala com ha estat el naixement de l'estat d'Israel i el que ha representat per a les persones que vivien en aquell tros de mon.
Que la noia americana havia anat a l'era (tambe hi van anar els jueus quan van arribar a la zona) es obvi i lloable: que hi hagi gent que arrisca la vida per monitorar conflictes i donar testimoniatge es necessari. Que tu ho tractis d'idiotisme es vergonyos. A mes, encara que visques un terrorista a la casa, que? La seva familia no te dret a viure? Tu trobaries normal que un bulldozer destruis una casa a Barakaldo perque pensen que hi viu un terrorista?
Parles de guerra. L'intifada es una guerra? L'ocupacio dels territoris es una guerra? Convencio de Ginebra? Presoners? Judicis? Dos exercits?
Les reivindicacions per l'Estat Palesti venen quan es te coneixement del sofriment del poble, es aixo menys lloable? Que passa si les reivindicacions no començen del 1948, no son valides? Es reivindica quan atropellen a algu, perque abans si viu tranquil?
Doncs no trobo que sigui molt normal la posicio d'en Sharon i t'ho dic ben clar. Trobo que ghetitza la situacio. Que quatre subnormals no deixin reposar als morts en pau (jueus i islamics) no et pot portar a crear sensacio d'inseguretat, por, a la poblacio a mes d'un estat que no es el teu. Per mi es posar barreres mes que solucionar alguna cosa. La politica de la por.
Rebadeixo, per mi Palestina es el nou David, perque no tenen en contra nomes l'Estat d'Israel sino tambe l'utilitzacio de joker per part dels estats arabs veins.
Re: Derribemos el muro de la verguenza
13 ago 2004
... que m'agradaria molt veure el tracte que feu amb els palestins però que fos al inrevés, el tracte que han sofert per part vostre el rebessiu vosaltres...

és tan simple com el que no vulguis per a tu no ho facis al demés...

la resistència ÉS UN DRET!
Re: Derribemos el muro de la verguenza
13 ago 2004
Jaim ataca de nou !!!!
Les Joventuts Nazi-Sionistes estan organizant-se !
Per la memoria heroica de Rachel Corrie ¡Fora d'Indymedia !
Re: Derribemos el muro de la verguenza
13 ago 2004
los irakies con su cultura y su religion se han podido unir como un pueblo los yankiees lo uniko k hacen es perder mas soldados. 800 soldanos muertos 4000 heridos 150.000 millones d doleras ha sido lo k les ha costado a los yankies la guerra d irak. lucha y resiste irak.
Re: Derribemos el muro de la verguenza
13 ago 2004
mira lo k les importa las bajas a los politikos k l dia k se inaguro la copa d europa k d 350 diputados solo habian 30en el congreso. esto es la desverguenza de los politicos vividores de españa.
Sindicat Terrassa