Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Al forum nomes han arribat 5000 joves
09 ago 2004
nomes han arribat la meitat dels inscrits al festival mundial de la juventut
CULTURA:

Només han arribat 5.500 joves dels més d'11.000 inscrits al Festival Mundial de la Joventut en el Fòrum 2004
09/08/2004 16:03
BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

Malgrat els 11.891 inscrits en el Festival Mundial de la Joventut, a dia d''avui només han arribat 5.500 joves a aquest esdeveniment multitudinari, segons ha informat aquest matí la directora del Festival, Inés Giralt.

Segons ha anunciat la directora de l''organització s''espera per avui "l''arribada de molts joves" al campament que ha d''allotjar gran part dels participants i es calcula que per al pròxim dia 12, jornada en la qual se celebra el Dia Internacional de la Joventut, el Festival arribi a la seva màxima afluència.

En referència a la impossibilitat d''aconseguir el visat per entrar a Espanya amb la qual s''han trobat els participants provinents d''alguns països africans i asiàtics, la directora del Festival ha denunciat la "inferioritat de condicions" amb què es troben els joves d''aquests països a l''hora d''intentar accedir "a l''espai Schengen".

Giralt ha afirmat que "fa falta canviar les actituds qualificadores dels joves com a elements perillosos", ja que considera que "no resoldrem les desigualtats del món sinó deixem sortir els joves dels seus països".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Al forum nomes han arribat 5000 joves
09 ago 2004
¿Qué es el Festival Mundial de la Juventud? ¿Quién lo organiza?
Re: Al forum nomes han arribat 5000 joves
09 ago 2004
Es otro paripé mediatico de los especuladores del FotutForum.
Re: Al forum nomes han arribat 5000 joves
09 ago 2004
y contaran cada dia por 5.000?
Re: Al forum nomes han arribat 5000 joves
09 ago 2004
Molt bona aquesta lectora...
Contaran cada dia per 5000 igual que ja conten els empleats i les invitacions que els donen als empleats...
Aviat hi haurà tb a la suma les mosques que s'hi passegen
Re: Al forum nomes han arribat 5000 joves
09 ago 2004
Habría que preguntar a Clos y cia sobre lo de las visas denegadas, tanto díalogo y con extranjeria nos vemos así...
El forum bate un nuevo record de visitas
10 ago 2004
El Forum sigue cosechando exitos, despues de constatar que ha aumentado casi 700.000 personas más que en los Juegos Olímpicos del 92 en todas las pruebas y ceremonias, ahora hay que sumar a las estadisticas la gran avalancha de visitantes que han venido directamente por mar para celebrar el "Dia Mundial de los Cnidarios", segun Sarsanedas, estamos desbordados ante el gran exito de participación de las Medusas que estamos alojando en la zona de baños del Forum y que alegremente añadiremos a las estadisticas de simpaticos visitantes internacionales.
Re: Al forum nomes han arribat 5000 joves
10 ago 2004
Primer van ser el nens dels col.legis, ara el muntage de la joventut, nomes els hi falta un congres de jubilats, i ala a omplir cifres, que el deficit el pagarem amb la pujada d'impostos.
Re: Al forum nomes han arribat 5000 joves
10 ago 2004
Quién ha pagado el viaje de los 5000 niños pijos (del partido ?)
Es que no hay jóvenes en BCN ?
Los okupas de la Hamsa podrían montar un diálogo con ellos ?
Re: Al forum nomes han arribat 5000 joves
13 ago 2004
Ni més ni menys, el pijis del partit arreplegats amb senyeres ens faran un altre solemne (i plé de vuit) 'manifest de barcelona'.
alguien sabe si les pagaban el viaje?
13 ago 2004
con lo d la hamsa estuve leyendo y viendo ma$media. una novedad es q ahora se dedican a decir q l*s okupas son niños d papa para crear separacion y mal rollo con la clase trabajadora. estoy segura q en estas jornadas d la juventud hay muchisim*s mas niñ*s d papa pero upppssss!!! la prensa se olvida d decirlo. y casi seguro q les pagan estancia y comida. puffffff!!!

si alguien tiene una noticia del tema q la cuelgue :)
si que pagan (ellos o las asociaciones a que pertenecen)
13 ago 2004
Tres índexs de preus
Els preus de les inscripcions varien en funció del país de procedència de les persones inscrites. La divisió es basa, segons acord del Comitè Internacional Preparatori del Festival, en l’índex de desenvolupament humà 2003 del Programa de Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD).

Delegats de països amb índex baix: 25€ per persona

Delegats de països amb índex mitjà: 100€ per persona

Delegats de països amb índex alt: 200€ per persona


Carta d’invitació
Els participants que necessitin carta d’invitació al Festival per obtenir un visat podran sol·licitar-la mitjançant el formulari d’inscripció. Un cop sol·licitada, la carta s’enviarà per correu electrònic a la persona que l’hagi demanada , qui haurà d’enviar-la a l’ambaixada corresponent. Les ambaixades dels diferents països ja han estat informades prèviament sobre l’esdeveniment.

Allotjament
El formulari d’inscripció també permet indicar si el delegat/da s’allotjarà al càmping del Festival i li dóna la possibilitat d’escollir amb qui vol compartir la tenda: només dones, només homes o indiferent. Aquestes indicacions permetran a la Secretaria Tècnica avançar-se en la distribució de les tendes abans de l’inici de l’esdeveniment.

El preu de la inscripció al Festival només contempla l’allotjament en el càmping del Festival. En cas de preferir qualsevol altra opció, el/la delegat/delegada haurà de fer-se càrrec del cost addicional.


http://www.barcelona2004.org/festivaljoventut/cat/portada.htm
Sindicato Sindicat