Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova Okupació a Mataró
07 ago 2004
avui 6 d´agost s´ha alliberat un nou espai a Mataró.
Avui 6 d´agost s´ha alliberat un nou espai a Mataró. Des de el Centre Social Okupat i Autogetsionat la Drogueria , apostem per l´acció directa alliberant espais buits i abandonats per donar sortida a la necessitat de vivenda.La bombolla inmobiliaria s´infla sense parar.Els preus augmenten molt per sobre del poder adquisitiu de la majoria ,alhora que la temporalitat i la precarietat en el mercat laboral afecta les nostres vides fent molt difícil aconseguir un habitatge.No estem disposades a triar entre: tenir un temps de merda sense diner o tenir un diner de merda sense temps.
A la Barcelona del Forum de dia ens parlen de pau i de nit desallotjen un Centre Social Okupat , l´Hamsa , amb mes de 8 anys de vida.Des d´aqui , un salutació rebel pels companys i companyes de l´Hamsa i de tots els espais Okupats en perill.
Tremoleu capitalistes i polítics gestors de la nostra miseria quotidiana, l´alliberament d´espais i l´acció directe s´extenen.Per molt que ens prengueu per la força els nostres espais , mai desallotjareu les nostres idees.
Sembla que els polítics mataronins els agrada el model de Barcelona de l´especualció, dels grans edificis i de la destrucció dels centres histórics. A nosaltres No!!
No permetrem que enderroqueu aquesta illa acabant amb els nostres somnis.
No permetrem que convertiu en runa segles de història per construir-hi més fotudes botiguetes i pisos de luxe.
No permetrem que acabeu amb els pocs espais verds com els Garrofers, que ens queden a la ciutat. Fem una crida a l´okupació de vivendes a la ciutat. No deixem que el sistema capitalista ofegui la potència de les nostres vides.Organitzem-nos i extenguem les pràctiques dissidentes per la creació d´ alternatives cap a l´autonomia i l´autogestió.

AL PAUM ,PIM ,PAM ,PUM!!!

C.S.O.A LA DROGUERIA, 6 d´agost del 2004.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova Okupació a Mataró
07 ago 2004
Aupa! Un intento de desalojo, otra okupación!
Salut y resistencia a Mataró!
Re: Nova Okupació a Mataró
07 ago 2004
****... oblida-ho, no hi duraràs! A veure siaquesta vegada almenys no fas el pena!
Re: Nova Okupació a Mataró
07 ago 2004
Salut i Força a la nova okupació.
Des d'aquí felicito l'alliberament d'aquest nou espai. La via del fet és la única que funciona.
Vinga,

Salut i desobediència!
Sindicat Terrassa